AINOL MINI PC - פתאום כל הסרטים מגמגמים
יש לי את המכשיר הנ"ל מזה כמה ימים, הכל עבד מצויין, ניגן חלק מכל מקור, גם סרטים כבדים (בלוריי מלא, 4K).
פתאום היום, בלי שנגעתי בכלום, כל דבר שאני מנסה לנגן (וידאו), יש לו חיתוכים בסאונד, קפיצות קטנות בוידאו, ומאבד סנכרון עם הסאונד.
זה קורה בכל וידאו, לא משנה מאיפה אני מנגן, גם מהרשת בקודי (למשל מVOD של ערוץ 10), גם סרטים מהרשת הביתית, גם סרטים מדיסק USB, ניסיתי גם נגן חיצוני VLC, וגם הוא מקרטע באותה צורה בדיוק. בזמן ניגון הסרטים המעבד נראה רגוע, עובד סביב 15-20%, זכרון סביב 1G מתוך 2G, טמפ' תקינה (סביב 60 מעלות). לא מבין מה נהיה. כמובן שכיביתי והדלקתי, לא עוזר..
רעיונות ? לא התקנתי שום קודקים מיוחדים, רק קודי וVLC, והכל עבד מצויין בהתחלה.
עריכה : התקנתי עכשיו MPC-HC, ודרכו הסרטים מתנגנים חלק ! אז מה קורה פה ?
עם הMPC-HC המעבד עומד על 7-8% על אותו סרט כשבVLC הוא על 15-20%.
עוד עריכה : מאחר ובמכשיר הזה יש גם אפשרות לעשות בוט לאנדרואיד, ניסיתי גם את זה, התקנתי קודי באנדרואיד - ושם עובד הכל חלק בלי בעיות.
פתאום היום, בלי שנגעתי בכלום, כל דבר שאני מנסה לנגן (וידאו), יש לו חיתוכים בסאונד, קפיצות קטנות בוידאו, ומאבד סנכרון עם הסאונד.
זה קורה בכל וידאו, לא משנה מאיפה אני מנגן, גם מהרשת בקודי (למשל מVOD של ערוץ 10), גם סרטים מהרשת הביתית, גם סרטים מדיסק USB, ניסיתי גם נגן חיצוני VLC, וגם הוא מקרטע באותה צורה בדיוק. בזמן ניגון הסרטים המעבד נראה רגוע, עובד סביב 15-20%, זכרון סביב 1G מתוך 2G, טמפ' תקינה (סביב 60 מעלות). לא מבין מה נהיה. כמובן שכיביתי והדלקתי, לא עוזר..
רעיונות ? לא התקנתי שום קודקים מיוחדים, רק קודי וVLC, והכל עבד מצויין בהתחלה.
עריכה : התקנתי עכשיו MPC-HC, ודרכו הסרטים מתנגנים חלק ! אז מה קורה פה ?
עם הMPC-HC המעבד עומד על 7-8% על אותו סרט כשבVLC הוא על 15-20%.
עוד עריכה : מאחר ובמכשיר הזה יש גם אפשרות לעשות בוט לאנדרואיד, ניסיתי גם את זה, התקנתי קודי באנדרואיד - ושם עובד הכל חלק בלי בעיות.
היי,karpe כתב:טוב, מוזר מאד, אחרי שחזרתי שוב לוינדוס מאנדרואיד - הכל הסתדר גם בוינדוס.. אני מקווה שזה ארוע חד פעמי אחרת זה יהיה ממש בעייתי.
מנסיוני הדברים האלה חוזרים בדיוק ברגע הלא מתאים......
האם הצלחת לשים את האצבע על הגורם לתופעה?
לפני כמה חודשים חוויתי את אותה התופעה בדיוק(אותה חומרה) - עדכוני דריברים וכדו לא עזרו והייתי ממש מיואש מזה,
בסופו של דבר במסגרת הנסיונות הסרתי את הקודי לגמרי והתקנתי מחדש ודאגתי להתקין רק הרחבות שבשימוש, הכל הסתדר
כולל גם וודיאו מחוץ לקודי(?!!!) ועבד כמה חודשים כך, עכשיו שוב מגמגם כרגע רק בקודי - ומכאן אני מתלבט איך להמשיך...
לטובת הדורות הבאים (מי שנתקל בתופעה דומה)
המסקנה שהגעתי אליה בסופו של דבר היא שהאיטיות וההשפעה על הביצועים נגרמה בשל עדכוני מערכת הפעלה שהצטברו ושלא התקנתי(אני מניח שלחומרה החלשה יחסית היה קצת קשה להתמודד עם זה) ,מייד לאחר שבוצעה ההתקנה הבעיה נפתרה , מאז אני מקפיד להתקין עדכונים ברמה שוטפת והכל עובד מצויין
בהצלחה.