כדאי לקרוא את הסיקור הנ"ל:
http://www.hafizim.co.il/2015/04/xtreamer-wonder.html
ובמיוחד את הדברים האלה:
"עם זאת, ישנם מצבים בהם ה-Wonder לא מצליח להזרים באופן רציף קבצים ברשת המקומית דרך XBMC, בייחוד כשמדובר בסרטים ברזולוציית Full HD וחבל."
אני קניתי את המכשיר הנ"ל ונתקלתי בבעיות ביצועים הנ"ל. כתוצאה מכך החזרתי אותו לחנות, לאחר ויכוח ממושך עם שרות לקוחות, תמורת 85% מהערך בזיכוי שניתן למימוש במשך שנתיים בלבד. בנוסף, בזבזתי זמן רב על הקניה, התקנה, בדיקה והחזרה של המכשיר.
אני מאד מתוסכל מכך ולא מבין איך יכול להיות שסטרימר בשנת 2015 לא מצליח להריץ סרטים ב Full HD למרות שסטרימרים ישנים בני 5-6 שנים עושים את העבודה מצויין. זה ממש ללכת אחורה מבחינה טכנולוגית במקום קדימה.
לפני שאתם רצים לקנות את המכשיר xtreamer
-
ArikBar-Itzhack
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
כן ולא.
הסטרימרים הישנים עבדו עם מעבד יעודי שכל כולו מוקדש לפענוח וידאו/אודיו בחומרה והצגת התוכן ועליהם מערכת הפעלה יעודית ואופטימלית למעבד.
יש לי עוד Xtremer One ו- PRO שמריצים כל דבר שזורקים עליהם עד MKV בגדלים גדולים.
הגרסאות החדשות הם מעבדים כללים המיועדים לניידים ולאפליקציות כלליות עליהם מריצים מערכת הפעלה גנרית Android המנופחת בזבל שמריץ פרוססים ברקע שרק מפריעים.
אחד האפליקציות שרצא עליו היא KODI שבתורה מריצה מספר פרוססים במקביל וגם בסופו של דבר את הנגן שמנגן את הסרט.
אם הדרייברים שמתממשקים בין Android לבין החומרה ונכתבים ע"י ספק החומרה ואו יצרן המעבד לא האכותיים ואו אופטימליים אז העסק מגמגם כאשר צריך ביצועים גבוהים יותר.
הסטרימרים הישנים עבדו עם מעבד יעודי שכל כולו מוקדש לפענוח וידאו/אודיו בחומרה והצגת התוכן ועליהם מערכת הפעלה יעודית ואופטימלית למעבד.
יש לי עוד Xtremer One ו- PRO שמריצים כל דבר שזורקים עליהם עד MKV בגדלים גדולים.
הגרסאות החדשות הם מעבדים כללים המיועדים לניידים ולאפליקציות כלליות עליהם מריצים מערכת הפעלה גנרית Android המנופחת בזבל שמריץ פרוססים ברקע שרק מפריעים.
אחד האפליקציות שרצא עליו היא KODI שבתורה מריצה מספר פרוססים במקביל וגם בסופו של דבר את הנגן שמנגן את הסרט.
אם הדרייברים שמתממשקים בין Android לבין החומרה ונכתבים ע"י ספק החומרה ואו יצרן המעבד לא האכותיים ואו אופטימליים אז העסק מגמגם כאשר צריך ביצועים גבוהים יותר.
-
ArikBar-Itzhack
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם