קניתי rpi2 מאוד מאוכזב
כאמור קניתי rpi2 ואני ממש מאוכזב
התקנתי openelec וקודי יחדיו
יש מלא לאגים שיוצאים מתפריטים אולי בגלל שזה כרטיס זיכרון 8 ג׳יגה בלבד?
התקנתי ג׳נסיס ולא מוצא שום סרט באיכות HD
כשמוצא סרט ב1080 או 720 זה ממש לא נראה ככה
יש כתוביות בעברית אבל גם ביפנית או משהו כזה
למה הסאונד לא 5.1 אלא 2.0
לרוב שאני מחפש כתוביות בתוך סרט הם מופיעות בג׳יבריש
התקנתי openelec וקודי יחדיו
יש מלא לאגים שיוצאים מתפריטים אולי בגלל שזה כרטיס זיכרון 8 ג׳יגה בלבד?
התקנתי ג׳נסיס ולא מוצא שום סרט באיכות HD
כשמוצא סרט ב1080 או 720 זה ממש לא נראה ככה
יש כתוביות בעברית אבל גם ביפנית או משהו כזה
למה הסאונד לא 5.1 אלא 2.0
לרוב שאני מחפש כתוביות בתוך סרט הם מופיעות בג׳יבריש
@lirn8
אין לי ניסיון עם המכשיר עצמו אבל כמה נקודות:
1. מה מהירות החיבור שלך לאינטרנט?
2. בדוק את ההגדרות של KODI בכל הקשור לBUFFERING.
3. הסאונד תלוי במקור של הסרט, לא במכשיר. כלומר, מי שהעלה את הסרט אונליין מראש העלה אותו רק עם 2 ערוצי סאונד.
4. לגבי ההרחבות - תנסה הרחבה שנקראת Phoenix שם יש סרטים רבים בפורמט 1080P או 720P, אבל הסאונד בדרך כלל 2.0. אני מניח שמסתפקים ב2.0 כדי שהקבצים לא יהיו מנופחים מדי ואז מי שאין לו חיבור מהיר מאוד יתקל בקשיםי בעת ההזרמה.
5. אשמח לשמוע איך הסתדרת ואם אוכל לעזור במשהו נוסף.
בהצלחה!
אין לי ניסיון עם המכשיר עצמו אבל כמה נקודות:
1. מה מהירות החיבור שלך לאינטרנט?
2. בדוק את ההגדרות של KODI בכל הקשור לBUFFERING.
3. הסאונד תלוי במקור של הסרט, לא במכשיר. כלומר, מי שהעלה את הסרט אונליין מראש העלה אותו רק עם 2 ערוצי סאונד.
4. לגבי ההרחבות - תנסה הרחבה שנקראת Phoenix שם יש סרטים רבים בפורמט 1080P או 720P, אבל הסאונד בדרך כלל 2.0. אני מניח שמסתפקים ב2.0 כדי שהקבצים לא יהיו מנופחים מדי ואז מי שאין לו חיבור מהיר מאוד יתקל בקשיםי בעת ההזרמה.
5. אשמח לשמוע איך הסתדרת ואם אוכל לעזור במשהו נוסף.
בהצלחה!
תודה wshiff אבדוק דברים נוספים שאגיע הביתה
לא ציפיתי לבית קולנוע אבל קראתי כל כך הרבה שבקודי יש מלא סרטים באיכות טובה וכדומה אז קניתי הכל התיישבתי והכל עם תרגום ביפנית ובSD
הכי מסקרן זה למה המכשיר נתקע בכל יציאה מתפריט
לא ציפיתי לבית קולנוע אבל קראתי כל כך הרבה שבקודי יש מלא סרטים באיכות טובה וכדומה אז קניתי הכל התיישבתי והכל עם תרגום ביפנית ובSD
הכי מסקרן זה למה המכשיר נתקע בכל יציאה מתפריט
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
תרגום יפני ו-SD = סרטים חדשים, שעדיין לא הופצו בצורה חוקית. לכן מה שאתה רואה זה סרטים שצולמו במצלמות (CAM) בתוך קולנועים או עותקים שדלפו מהקרנות מסחריות במזרח הרחוק (TS).
נסה לצפות בסרט יותר ישן, ואז תראה באיכות טובה.
נסה לצפות בסרט יותר ישן, ואז תראה באיכות טובה.
·אם אתה מחפש תרגום מובנה בעברית אתה צריך להתקין את התוסף של sdarot.tv ו - Seretil.lirn8 כתב:תודה wshiff אבדוק דברים נוספים שאגיע הביתה
הכי מסקרן זה למה המכשיר נתקע בכל יציאה מתפריט...
אם אתה רוצה להוסיף תרגומים לסרטים או סדרות שמגיעים ללא תרגום מובנה, תתקין את ההרחבות של subcenter, subtitle ו torec.
נסה גם את התוסף של Kodi Popcorn time. אמנם לוקח זמן עד שסרטים משם מתחילים לנגן אבל חלק מהם באיכות מעולה.
צריך לקחת את הזמן וללמוד את קודי, אפשר להוציא מזה המון.