הגדרת מודם HUAWEI HG612, תשתית ADSL
לאחר מעבר לחבילה משולבת של ספק+תשתית במטרה לשדרג את מהירות הגלישה ולהפחית את העלות הכוללת וקבלת המודם HG612 שנרכש באיביי, "גיליתי" שזה לא מאד ברור כיצד להגדירו לעבודה.
מצאתי מספר רמזים בפורום כאן, ולמעו הדורות הבאים אני מצרף את צילומי המסך של ממשק הגדרת המודם:
הקונפיגורציה אצלי כוללת את המודם הנ"ל ואליו מחובר ראוטר Xiaomi Mini Mi דואל בנד קטן ומהיר.
הגדרת ATM - באופן שמפתיע אותי, אני מצליח לקבל את מלוא המהירות של החבילה גם עם ATM דהיינו - 25Mbps הורדה ו- 3Mbps העלאה.
שמתי לב שהתחברות עם הכרום לא תמיד הצליחה (נתקעתי על מסך הlogin, לא היו בעיות עם IE).
לשימושכם,
ארז גור
מצאתי מספר רמזים בפורום כאן, ולמעו הדורות הבאים אני מצרף את צילומי המסך של ממשק הגדרת המודם:
הקונפיגורציה אצלי כוללת את המודם הנ"ל ואליו מחובר ראוטר Xiaomi Mini Mi דואל בנד קטן ומהיר.
הגדרת ATM - באופן שמפתיע אותי, אני מצליח לקבל את מלוא המהירות של החבילה גם עם ATM דהיינו - 25Mbps הורדה ו- 3Mbps העלאה.
שמתי לב שהתחברות עם הכרום לא תמיד הצליחה (נתקעתי על מסך הlogin, לא היו בעיות עם IE).
לשימושכם,
ארז גור
-
- הגדרת ATM
-
- הגדרת DHCP
-
- הגדרת החשבון להתחברות ל-ISP
Re: HG612
@dima_vy
·
תודה. כדי לא ללכת לאיבוד ולעשות טעויות שיעלו בזמן יקר, איך אפשר לקבל רצף הגדרות או צילומי
מסך של הגדרת ראוטר ושל הגדרת ברידג' בתשתית בזק כמובן, ידוע ש ה MSAG של אלקטל .
אשמח לקבל צילומי מסך ו/או הגדרות מדוייקות.
האם בהגדרת ראוטר אפשר להפעיל את שני ה LAN ?
מניח שבברידג' רק אחד אפשרי מטבע הדברים.
·
תודה. כדי לא ללכת לאיבוד ולעשות טעויות שיעלו בזמן יקר, איך אפשר לקבל רצף הגדרות או צילומי
מניח שבברידג' רק אחד אפשרי מטבע הדברים.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
Re: HG612
@אייל28אייל28 כתב:@dima_vy
·
מניח שבברידג' רק אחד אפשרי מטבע הדברים....
·אין לי אפשרות לעשות צילוי מסך של הנתב הזה במצב bridge. אבל ההבדל היחידי, שזה שבמסך בו יש הגדרה שירות "INTERNET" אתה צריך לבחור ב-bridge במקום route (מדובר במסך השני מתוך המסכים ששמתי בהודעה למעלה) אין שוני בהגדרת ממשק dsl, צריך להיות מוגדר בהתאם לקו שיש ברשותך.
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 14/04/2017 11:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
קובץ גרסת FIRMWARE
שלום לכולם, זקוק לעזרה - הראוטר עובד מצוין אבל מידי פעם מתאבד וחוזר לברירת המחדל.
הפעם איבד עצמו לדעת ואינני מגיע למסך ההגדרות אלא מיד בהקשת 192.168.1.1 מבקש ממני
קובץ לשדרוג .. חיפוש מתיש העלה מקור עם גרסאות אינני יודע איזו לקחת, אודה להכוונה.
https://mega.nz/#F!LdJFDIJL!e_E1twsIg2k ... w!aNpjALAB
הפעם איבד עצמו לדעת ואינני מגיע למסך ההגדרות אלא מיד בהקשת 192.168.1.1 מבקש ממני
קובץ לשדרוג .. חיפוש מתיש העלה מקור עם גרסאות אינני יודע איזו לקחת, אודה להכוונה.
https://mega.nz/#F!LdJFDIJL!e_E1twsIg2k ... w!aNpjALAB