איזו חברה לא חוסמת ומגבילה פורטים לטורנטים ?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אם אתה רוצה להיות לא מוגבל אז תשתמש בגיימר.
כל ספקית עם גיימר לא מגבילה אותך.
כל ספק שמציע גיימר, עם היוזר הרגיל רוב הסיכויים שאתה תוגבל בשעות העומס, מהבדיקות שעשיתי כולם הגבילו מכל נותני הגיימר למינהם (עם יוזר רגיל).
ההגבלה נעשת בגלל QOS שנעשה בגלל שעות העומס.
הוטנט לא מגבילה בכלל וגם 018 לא.
כל ספק שמציע גיימר, עם היוזר הרגיל רוב הסיכויים שאתה תוגבל בשעות העומס, מהבדיקות שעשיתי כולם הגבילו מכל נותני הגיימר למינהם (עם יוזר רגיל).
הוטנט לא מגבילה בכלל וגם 018 לא.
·תודה. אבל איזה שעות עומס ? נסיתי 7 בבוקר 2 בצהריים וכמובן ערב. הספקית מגבילה וככל שאני מוסיף עוד סרט לרשימת ההורדה ככה כל הסרטים מתחלקים באותה מהירות הורדה. המהירות לא עולה . כמנוי בעל 100 מגה הייתי מוריד בביטורנט ב 10-12.5 MpsClass889 כתב:אם אתה רוצה להיות לא מוגבל אז תשתמש בגיימר.
הוטנט לא מגבילה בכלל וגם 018 לא....
עכשיו המהירות במקסימום היא אולי חצי.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
הייתי אומר תנסה ספק אחר.
יכול להיות גם מצב שזה משהו מאצלך במחשב אולי הדיסק או התוכנה.
אם תתחבר עם ספק אחר ותקבל את אותם תוצאות בדיוק אתה תדע שזה משהו לוקלי אצלך.
שעות העומס זה מ6 בערב עד 12 בלילה כשהPEAK זה בשעה 11 בלילה.
שעות העומס זה מ6 בערב עד 12 בלילה כשהPEAK זה בשעה 11 בלילה.
אשמח לשמוע שמישהו אחר שמנוי לבזק בנלאומי 100 מגה מצליח להוריד בביטורנט בבוקר או בצהריים ב8-9 מגה לשנייה.Class889 כתב:הייתי אומר תנסה ספק אחר.
שעות העומס זה מ6 בערב עד 12 בלילה כשהPEAK זה בשעה 11 בלילה....
בפורט 53 הייתי מצליח להוריד ב10-12 מגה לשנייה שזה כמעט ניצול מלא של המאה מגה. כיום בכל הפורטים שניסיתי בכל שעה מקבל מהירות נמוכה עד 5 מגה לשנייה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
זה שאתה לא מצליח להוריד במהירות של 10MB לשנייה בטורנטים לא אומר בהכרח שיש לך הגבלה של פורטים או בעיית אינטרנט.
הורדה מטורנטים תלויה במספר מרכיבים ולאו דווקא תלויים בציוד או באינטרנט שלך.
הורדה מטורנטים תלויה במספר מרכיבים ולאו דווקא תלויים בציוד או באינטרנט שלך.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
עד היום הצלחתי. עכשיו כל טורנט שאני מוסיף לרשימת ההורדה מתחלק מיד עם האחרים במהירות. כלומר יש חסימת גג של נניח 5 מגה לשנייה. עד לאחרונה פורט 53 למשל היה ללא חסימה וכאשר הוספתי הורדה המהירות תמיד גדלה.vivi כתב:זה שאתה לא מצליח להוריד במהירות של 10MB לשנייה בטורנטים לא אומר בהכרח שיש לך הגבלה של פורטים או בעיית אינטרנט.
הורדה מטורנטים תלויה במספר מרכיבים ולאו דווקא תלויים בציוד או באינטרנט שלך....
פה בפירוש רואים שיש חסימה של המהירות, הגבלה שלה. מנסיון הורדת טורנטים עם הרבה משתפים מביאה אותי תמיד למעל 10 מגה לשנייה. עכשיו נראה שזה חסום.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
תבדוק אם הורדות ישירות לא מושפעות מזה גם כן. קשה לי להאמין שהספק "מסמן" טורנטים, יותר סביר שכשהוא עמוס הוא פשוט מוריד את מהירות הגלישה באופן כללי. מהירות המינימום בארץ היא בדיחה.off כתב:עד היום הצלחתי. עכשיו כל טורנט שאני מוסיף לרשימת ההורדה מתחלק מיד עם האחרים במהירות. כלומר יש חסימת גג של נניח 5 מגה לשנייה. עד לאחרונה פורט 53 למשל היה ללא חסימה וכאשר הוספתי הורדה המהירות תמיד גדלה.......
פה בפירוש רואים שיש חסימה של המהירות, הגבלה שלה. מנסיון הורדת טורנטים עם הרבה משתפים מביאה אותי תמיד למעל 10 מגה לשנייה. עכשיו נראה שזה חסום....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני חווה בשבועות האחרונים בדיוק את אותן תופעות בבזב"ל עם טורנטים, גם בשעות "מתות" יחסית של התעבורה באינטרנט.
לצערי, לאחר שנים רבות שבהם אני מנוי מרוצה של החברה, אני די משוכנע כמו פותח השרשור שבזב"ל עושה לאחרונה חסימה והגבלה למנויים שלה.
לצערי, לאחר שנים רבות שבהם אני מנוי מרוצה של החברה, אני די משוכנע כמו פותח השרשור שבזב"ל עושה לאחרונה חסימה והגבלה למנויים שלה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
·בהורדות ישירות אין בעיה. הורדה ישירה מאתר RAPIDSHARE או דברים דומים מביא למהירות מלאה מעל 10 מגה לשנייה.NegativeIQ כתב:תבדוק אם הורדות ישירות לא מושפעות מזה גם כן. קשה לי להאמין שהספק "מסמן" טורנטים, יותר סביר שכשהוא עמוס הוא פשוט מוריד את מהירות הגלישה באופן כללי. מהירות המינימום בארץ היא בדיחה..........
יש ככל הנראה חסימה בביטורנט.
לאחר בדיקת בוקר בהוטנט, המצב גרוע יותר בביטורנט מאשר בבזק בינלאומי.
מקבץ הורדת סרטים יורד בבזק בינלאומי בממוצע של 5 מגה לשנייה
בהוט נט במהירות של פחות מ4 מגה לשנייה בממוצע.
נראה שהפופקורן צרף המון משתמשים חדשים ברשת הביטורנט שלא ידעו קודם איך להשתמש בה ועכשיו יש עומסים כבדים בכל הספקיות.
מקבץ הורדת סרטים יורד בבזק בינלאומי בממוצע של 5 מגה לשנייה
בהוט נט במהירות של פחות מ4 מגה לשנייה בממוצע.
נראה שהפופקורן צרף המון משתמשים חדשים ברשת הביטורנט שלא ידעו קודם איך להשתמש בה ועכשיו יש עומסים כבדים בכל הספקיות.