כמה שאלות על החיפוש בKODI
שלום,
רציתי לדעת כמה דברים בנושא החיפוש עצמו בהרחבות שיש בKODI.
האם אני מחוייב לבצע חיפוש מתוך החיפוש המובנה של הרחבה? (לדוגמה, בהרחבה של גוזלן או movix)
או שאני אמור להיות מסוגל לחפש גם מהסרגל הצדדי מצד שמאל? (יש לי את הסקין הבסיסי אגב למי שעלול להתבלבל)
בכל פעם שנסיתי לבצע חיפושים מהסרגל מצד שמאל קיבלתי תוצאות... מוזרות, אם אפשר לקרוא לזה ככה.
לדוגמה, נסיתי לחפש את המילה "טרזן" בעברית ובאנגלית, אבל קיבלתי רק את הסרט האחרון שיוצר (2013) ולא את הסרט המצוייר של דיסני, למרות שאני יודע בוודאות שהוא נמצא לפחות באחת מן ההרחבות שיש לי.
שנסיתי לחפש מהחיפושים המובנים של התוספים, ברוב הפעמים זה לא עבד לי (ג'נסיס, movix).
למה אי אפשרי שזה יהיה מסודר מא-ת כמו בתוסף של sdarot.tv?
ככה לא משנה מה אני מחפש, כל עוד אני יודע מה השם אני תמיד ימצא אותו.
אשמח להבהרה בנושא אם פספתי איזה משהו.
והייתי רוצה לדעת אם קיימת דרך נוחה יותר לבצע חיפוש לסרטים/סדרות (בהנחה שאני יודע את שמם)?
רציתי לדעת כמה דברים בנושא החיפוש עצמו בהרחבות שיש בKODI.
האם אני מחוייב לבצע חיפוש מתוך החיפוש המובנה של הרחבה? (לדוגמה, בהרחבה של גוזלן או movix)
או שאני אמור להיות מסוגל לחפש גם מהסרגל הצדדי מצד שמאל? (יש לי את הסקין הבסיסי אגב למי שעלול להתבלבל)
בכל פעם שנסיתי לבצע חיפושים מהסרגל מצד שמאל קיבלתי תוצאות... מוזרות, אם אפשר לקרוא לזה ככה.
לדוגמה, נסיתי לחפש את המילה "טרזן" בעברית ובאנגלית, אבל קיבלתי רק את הסרט האחרון שיוצר (2013) ולא את הסרט המצוייר של דיסני, למרות שאני יודע בוודאות שהוא נמצא לפחות באחת מן ההרחבות שיש לי.
שנסיתי לחפש מהחיפושים המובנים של התוספים, ברוב הפעמים זה לא עבד לי (ג'נסיס, movix).
למה אי אפשרי שזה יהיה מסודר מא-ת כמו בתוסף של sdarot.tv?
ככה לא משנה מה אני מחפש, כל עוד אני יודע מה השם אני תמיד ימצא אותו.
אשמח להבהרה בנושא אם פספתי איזה משהו.
והייתי רוצה לדעת אם קיימת דרך נוחה יותר לבצע חיפוש לסרטים/סדרות (בהנחה שאני יודע את שמם)?
חיפוש בהרחבה -מחפש בהרחבה
חיפוש בסרגל בצד - מחפש רק בדטאבייס שיצרת וסרקת לקודי עם הספריות שהגדרת בוידאו קבצים
חיפוש בסרגל בצד - מחפש רק בדטאבייס שיצרת וסרקת לקודי עם הספריות שהגדרת בוידאו קבצים
השאלה היא איך זה יכול להיות שבחיפושים ברוב המוחלט של ההרחבות (בעיקר בישראליות) יש תכנים שאני לא מצליח למצוא למרות שאני יודע שהם קיימים באותה הרחבה?
וסליחה על הבורות, אבל למה הכוונה ב"דטאבייס שיצרתי וסרקתי לקודי עם הספריות שהגדרתי"?
וסליחה על הבורות, אבל למה הכוונה ב"דטאבייס שיצרתי וסרקתי לקודי עם הספריות שהגדרתי"?
·lyor כתב:השאלה היא איך זה יכול להיות שבחיפושים ברוב המוחלט של ההרחבות (בעיקר בישראליות) יש תכנים שאני לא מצליח למצוא למרות שאני יודע שהם קיימים באותה הרחבה?
וסליחה על הבורות, אבל למה הכוונה ב"דטאבייס שיצרתי וסרקתי לקודי עם הספריות שהגדרתי"?...
איזה חיפושים עשית בהרחבות ולא מצאת תוצאות למרות שאתה יודע שהם נמצאים בהרחבה?
תן דוגמא בבקשה...
@itzikg
·זה קצת משתנה מבחינת התוכן שאותו אני מחפש (אני ממש לא סגור על למה).
אבל לדוגמה, לא משנה באיזה הרחבה נסיתי לחפש, גוזלן/movix.me/seretil את המילה "טרזן" (בעברית וגם אנגלית) הוא לא מצא לי את הגירסה המצויירת שלו (של דיסני) בדיבוב אנגלי.
אני דיי בטוח שאם אני ינסה להיזכר שוב באיזה עוד סרטים זה קרה לי אני ימצא עוד, אבל אני בטוח ב99% שכבר יצא לי להריץ פעם את הסרט הזה לא בדיבוב לאנגלית, אני פשוט לא כל כך זוכר איפה מצאתי את זה.
אבל לדוגמה, לא משנה באיזה הרחבה נסיתי לחפש, גוזלן/movix.me/seretil את המילה "טרזן" (בעברית וגם אנגלית) הוא לא מצא לי את הגירסה המצויירת שלו (של דיסני) בדיבוב אנגלי.
אני דיי בטוח שאם אני ינסה להיזכר שוב באיזה עוד סרטים זה קרה לי אני ימצא עוד, אבל אני בטוח ב99% שכבר יצא לי להריץ פעם את הסרט הזה לא בדיבוב לאנגלית, אני פשוט לא כל כך זוכר איפה מצאתי את זה.
איפה ראית דיבוב באנגלית בתוספים שציינת , אני מציע שתבדוק שוב על מה מדובר.lyor כתב:@itzikg
אני דיי בטוח שאם אני ינסה להיזכר שוב באיזה עוד סרטים זה קרה לי אני ימצא עוד, אבל אני בטוח ב99% שכבר יצא לי להריץ פעם את הסרט הזה לא בדיבוב לאנגלית, אני פשוט לא כל כך זוכר איפה מצאתי את זה....
·
מוזר לי שאין חיפוש נח יותר בסרגל צד ו"זהו", לא ממש הבנתי באיזה database הוא מחפש בכלל.