טלויזיה טיפשה 55'

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
DanWeinstein פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.
מחפש את הטלויזיה ה"טיפשה" המומלצת כאן.
55 אינצ' ,
תלת מימד וSMART לא רלוונטי מבחינתי(כולמר אם התמונה מצויינת אבל התלת מימד על הפנים - אין בעיה).
הולכות להיות מחוברת לממיר YES ומחשב (כולל משחקים).
תקציב עד 6000 שקלים

תודה מראש

asaf1319
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

אני ממליץ על סדרת 6400 של סמסונג.
לך לחנויות אלקטרוניקה ובדוק את המחיר לדעתי תוכל להשיג את זה במחיר אפילו נמוך יותר

DanWeinstein פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

asaf1319 כתב:אני ממליץ על סדרת 6400 של סמסונג.
לך לחנויות אלקטרוניקה ובדוק את המחיר לדעתי תוכל להשיג את זה במחיר אפילו נמוך יותר
...
יותר מדי פיטצ'רים מיותרים והמון תלונות שראיתי בפורם הזה
אני כנראה פוסל את הטלויזיה הזאת מראש.
משהו אחר? בלי כל הטררם מסביב?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

מסכים בינוניים ומעלה כבר באים עם סמארט ובשנה החולפת (בניגוד לשנה הנכנסת) גם עם תלת מימד. זה הולך כמעט יד ביד = מסך פשוט ומסדרה נמוכה - בלי ומסך מסדרה בינונית ומעלה - עם. אז כל "הטררם" הזה כבר היה כלול בכמעט כל מסך בינוני ומעלה.
סדרה 7 של סוני למשל היא סדרה טובה שבאמת פשוט אין את התלת מימד ביחס לסדרה 8 (ואולי עוד כמה פיצ'רים) אבל אין אותה בגודל 55 למיטב זכרוני. על פנסוניק AS670 לא בטוח שהייתי רץ להמליץ (סורי, מנסיון שלי כבר קשה לי להמליץ על מסכים עם פאנל IPS) בטח כשהיצרנים/יבואנים לא מכירים בבעיות שיש איתם כבעיות אלא מגדירים את זה כמאפייני מסך ושולחים את הלקוח הלאה להתבאס מהמסך שקנה.
LG הבנתי שכבר אין במלאי את ה- 55LB659Y ואין לי מושג איך ה LF650Y המחליפה שלה. שתיהן אגב עם פאנל IPS גם כן.
בקיצור, אני בכל אופן, מתקשה להמליץ על מסך אחר בתקציב הזה מאשר ה- 55H6400, נותן הכי הרבה תמורה לעלות שלו ולדעתי התמונה שלו פנטסטית. הייתי לוקח את הדיווחים על הבעיות לכאורה שיש איתו בזהירות ובפרופוציה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

wshiff
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 161
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #5 

@jacko-il
+1
ממה שאני קורא בפורום הבעיות היא עם H6400 מיבוא מקביל שהיבואנים "גיירו" אותם וזה פגע בעיבוד התמונה.
לך על בטוח עם משווק מורשה ואם יש בעיות פשוט תחליף מסך.
אני מאוד נהנה מהמסך UA55י6400 (נקנה ממשווק מורשה כמובן) והתוספת במחיר שוה את השקט הנפשי, לפחות מבחינתי.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #6 

לדעתי אין כזו משמעות למשווק מורשה או לא, יבואן רשמי או לא, זה היינו הך.
מה שחשוב זה מהו המוצר שמקבלים. התלונות כאן בפורום הם במקרה דווקא על מסכים מיבואן רשמי, אז אין לזה משמעות לכאן או לכאן.
זו לפחות דעתי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

wshiff
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 161
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #7 

@jacko-il
ייתכן, אבל כאשר קונים ממשווק מורשה יש לטעמי יותר אופציות להפעלת לחץ לגיטימי להחלפת מסך.

adibek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #8 

jacko-il - הבעיות שהיו לי עם איכות התמונה בue50H6400 רלוונטיות לשינוי הגירסה שבוצע לי במכשיר במטרה להוסיף עברית
כאשר הטלויזיה הוחזרה למצבה ההתחלתי משמע UE התמונה חזרה להיות יותר ממדהימה, אני ממליץ על הטלוזיה הזו מבחינת איכות ותמורה לתשלום, כנראה שזה תקף ל55 אינץ', בכל מקרה הצד המאכזב ביותר הוא איכות השירות שאתה מקבל מהיבואן הרשמי והוא לוקה בחסר.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”