לפני בערך כשבועיים התחברתי לסלקום TV וחיברתי את הטלוויזיות בעזרת המתאמים האלחוטיים שסלקום סיפקו.
במשך כל השבועיים האלה היו לי בעיות בשידור VOD (בשני הממירים) על גבי רשת האינטרנט וכל זאת בזמן שהאינטרנט שלי תקין ב 100%.
לאחר ניסיונות כושלים מצד סלקום לתקן את הבעיה הכוללים הגעת שני טכנאים הבייתה, החלטתי להתנתק. בשיחה עם נציגת השירות היא שכנעה אותי להשאר עוד יום ושלמחרת יחזור אלי טכנאי בכיר, שלצלצול שלו אני מחכה עוד מיום חמישי.
החלק הכי אבסורדי בסיפור זה שהלכתי להחזיר היום את הממירים ואת כל המוצרים הנלווים שהחברה סיפקה, כבל HDMI אחד היה חסר. אני רוצה לציין שבקופסא אחת של הממיר היה קיים כבל HDMI ובקופסא של הממיר השני הכבל היה חסר.
כמובן שזאת לא הייתה בעיה מבחינתי מכיוון שיש ברשותי כבלים כאלה, אז השתמשתי בשלי ולא טרחתי לצלצל אליהם בעקבות "כבל HDMI זעום".
הגעתי היום לנציג להחזיר את המוצרים ולאחר שהוא ראה שכבל ה- HDMI חסר, הם החליטו לחייב אותי בסך 100 על כבל שמהתחלה לא סופק בחבילה.
לא משנה מה אמרתי לנציג, זה לא שינה את דעתם ועדיין הם היו נחושים לחייב אותי בסכום זה. ארצה לציין שכבל זהה עולה בסביבות 20-30 שקלים, לא יותר (כבל HDMI הכי פשוט שיש היום בשוק).
סלקום, הפסדתם לקוח עכשיו ובעתיד. חבל