לאחרונה הקליטה שלי בפתח תקווה פשוט בקרשים. מכיוון שקניתי מקרן ואני חושב להיפתר מהטלויזיה ועד כה הממיר שלי היה מובנה בטלויזיה אני צריך ממיר חיצוני.
1) האם הממיר המומלץ הוא עדיין הנ"ל? במידה והתשובה היא כן, לא כל כך הבנתי מה ההבדל בין 3 ל 6 אז אשמח אם מישהו יחדד את זה ואולי כדאי להוסיף את זה בשרשור הראשי...
2) מה התדירות בה יש שידור HD של ערוץ 1?
3) היום אני משתמש בממיר פנימי עם אנטנה קטנה כזו שמזמינים באיביי בכמה שקלים (עבד יופי עד לא מזמן בשתי טלויזיות). האם הממיר הנ"ל בעל קליטה חזקה או שצריך בטוח להוסיף אנטנת יאגי אם כרגע אני רואה שאי אפשר לקלוט כלום עם האנטנות הקטנות?
4) בטלויזיה השנייה אין לי סיבה לקנות ממיר אז חשבתי לקנות אנטנת יאגי. באתרים בהם ראיתי שמוכרים אנטנת יאגי כתוב DVB-T.בהסתכלות לעתיד, יש אנטנות מיוחדות עבור T2?
תודה מראש
DVB-T2 Sakal SKL-06 / 03 - שאלות לפני הקניה
כתוב בכותרת המדריך שהוא מעודכן תמיד. לא סתם כתוב את זה! וגם ככה עברו רק חודשיים מאז פירסומו - זמן קצר בתחום הזה.
במדריך כתוב מה ההבדל בין ה3 ל6! ואם אתה רוצה פירוט יותר מורחב, קרא את הסקירות של שניהם.
ואם אתה לא רוצה להחליט לבד, או אין לך כח לקרוא, אז פשוט תבחר ב6. יש בו יותר מאשר ב3.
לגבי הHD - לא יודע.
אם הקליטה שלך על הפנים היום (עם מקלט פנימי, ואלה בדרך כלל נחשבים איכותיים), אז סביר להניח שהיא תהיה ככה גם עם כל מקלט אחר, כל עוד לא שינית את האנטנה. תתחיל לנסות עם האנטנה שיש לך, ובהמשך תשדרג בהתאם לצורך.
ספציפית לגבי קליטה בפתח תקווה - אני לא יודע מה הקליטה. אולי מישהו אחר יוכל לעזור.
אין הבדל באנטנות בין T לT2.
במדריך כתוב מה ההבדל בין ה3 ל6! ואם אתה רוצה פירוט יותר מורחב, קרא את הסקירות של שניהם.
ואם אתה לא רוצה להחליט לבד, או אין לך כח לקרוא, אז פשוט תבחר ב6. יש בו יותר מאשר ב3.
לגבי הHD - לא יודע.
אם הקליטה שלך על הפנים היום (עם מקלט פנימי, ואלה בדרך כלל נחשבים איכותיים), אז סביר להניח שהיא תהיה ככה גם עם כל מקלט אחר, כל עוד לא שינית את האנטנה. תתחיל לנסות עם האנטנה שיש לך, ובהמשך תשדרג בהתאם לצורך.
ספציפית לגבי קליטה בפתח תקווה - אני לא יודע מה הקליטה. אולי מישהו אחר יוכל לעזור.
אין הבדל באנטנות בין T לT2.
@yaron78
·
מעולה
אם אין הבדל באנטנות אני חושב שאני אלך על ה VBOX עליו שאלתי בשרשור אחר ואחבר לו אנטנה אחת מכוערת במשרד וככה אוכל לשלוח את השידור לטלויזיות איפה שיש בעייה עם הקליטה ולמקרן שמחובר לפיירטיוי.
תודה.
·
מעולה
אם אין הבדל באנטנות אני חושב שאני אלך על ה VBOX עליו שאלתי בשרשור אחר ואחבר לו אנטנה אחת מכוערת במשרד וככה אוכל לשלוח את השידור לטלויזיות איפה שיש בעייה עם הקליטה ולמקרן שמחובר לפיירטיוי.
תודה.