נבחרה והוזמנה טלוויזיה דגם LG 55LF650Y במחיר מיוחד. דגם חדש, עוד אין ביקורות בארץ ובחו"ל, מדובר בדגם המחליף של ה-LG 55LB659Y . כשתגיע הטלוויזיה אעלה סקירה קטנה ולא מקצועית במיוחד לציין מראש
תודה לכל מי שעזר.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ביקשתי בשבוע שעבר המלצה לטלוויזיה חדשה לסלון, 55"+ בתקציב של עד 6000 ש"ח +-.
מקריאה בפורום ירדתי מדגם סמסונג 55H6400. למרות שהוא מעולה, הרבה מתלוננים על תקלות צפייה כאלו ואחרות, ואני לא רוצה לקחת סיכון. בסוף הזמנתי 58H5200 של סמסונג גם כן, אבל היום ביטלתי את ההזמנה אחרי שגיליתי שהטעו אותי בחנות לגבי האחריות של סם-ליין וממש לא מדובר באחריות 3 שנים מלאות!
כרגע במחשבות שתי טלוויזיות של LG, שתיהן יעלו כ-5000 עם אחריות יבואן רשמי 3 שנים מלאות.
55LA621Y - דגם מ-2013 , רק 200Mz, אבל יש תלת מימד וסמארט, מקבלים 4 זוגות משקפיים. יצרתי קשר עם משתמש בפורום שקנה את הטלוויזיה הזו, שלח חוות דעת חיובית והוא מאוד מרוצה ממנה.
55LB639Y - אופציה נוספת , דגם חדש יותר מ-2015, 500Hz, אבל ללא תלת מימד.
אני עדיין לא סגור על נושא התלת מימד, עד כמה אשתמש בזה או לא, ועד כמה יש כותרים בכלל בשוק כל שנה. מה גם שהבנתי והנושא ננטש וטלוויזיות חדשות, גם של סמסונג, מתחילות להיכנס לשיווק ללא תלת מימד כלל.
במה הייתם בוחרים במקום שלי? הייתם מתעקשים על תלת מימד ולוקחים דגם ישן יותר, עד כמה שמשפיע גם נושא ה-Hz, או דגם חדש יותר כביכול יותר איכותי בתיאוריה מבחינת תצוגה אבל ללא תלת מימד?
בכלל, יש המלצה על דגמים אחרים? כן חשובה לי האחריות, שלא תהיה מוגבלת כמו סמסונג!