התלבטות קשה..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
שני מסכים טובים.
לא ברור לי מה זה אומר אמינות בתלת מימד?
בכל אופן, תלוי במחיר ובמרחק צפייה. אם הסמראט ממש חשוב לך מסיבה מסויימת אז הסמסונג עדיפה. אין בכלל מה להשוות את הסמארט של סמסונג לזו של סוני, בטח שלא בארץ. והמסכים האלה גם בגדלים שונים לגמרי, 48 אינץ' זה עולם אחר מ- 42, שזה גם יתרון עצום, תרתי משמע.
בכל אופן, תלוי במחיר ובמרחק צפייה. אם הסמראט ממש חשוב לך מסיבה מסויימת אז הסמסונג עדיפה. אין בכלל מה להשוות את הסמארט של סמסונג לזו של סוני, בטח שלא בארץ. והמסכים האלה גם בגדלים שונים לגמרי, 48 אינץ' זה עולם אחר מ- 42, שזה גם יתרון עצום, תרתי משמע.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·התכוונתי לאמינות בכללי של הטלוויזיה שתחזיר מעמד הרבה זמן ולא שיהיו לה בעיות כל חודש!jacko-il כתב:שני מסכים טובים.
בכל אופן, תלוי במחיר ובמרחק צפייה. אם הסמראט ממש חשוב לך מסיבה מסויימת אז הסמסונג עדיפה. אין בכלל מה להשוות את הסמארט של סמסונג לזו של סוני, בטח שלא בארץ. והמסכים האלה גם בגדלים שונים לגמרי, 48 אינץ' זה עולם אחר מ- 42, שזה גם יתרון עצום, תרתי משמע....
ואתה יכול להגיד לי את המחירים של כל אחד?
לפי סקירות, ה-3D של סוני ב-W8xxB לא משהו. מבחינה זו עדיף H6400. היתרון של סוני הוא זמן תגובה מהיר יותר (input lag), למשחקי מחשב.
מחירים: בדוק באתרי השוואת מחירים, וקרא מה אנשים בפורום מספרים כשקנו. לפעמים זה זול יותר ממה שמפורסם.
מחירים: בדוק באתרי השוואת מחירים, וקרא מה אנשים בפורום מספרים כשקנו. לפעמים זה זול יותר ממה שמפורסם.