Sony STR-DN1050 או Denon AVR-X2100W? החלטה תוך שלוש שעות :)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Peri228 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם!

אני כבר זמן מה מחכה לקנות את המערכת הראשונה שלי וכיוונתי כבר די הרבה זמן לשילוב של Dali Zensor 7 ו Denon AVR-X2100W (בדומה למערכת של טמיר, שפרסם כאן לפני כמעט שנה). היום הוא הפנה אותי לכך שיש מבצע על Sony STR-DN1050 באמאזון גרמניה (היום ב 15:00 שעון גרמניה).

כמיטב המסורת של אמאזון, אין לי מושג בכמה המחיר שלהם ירד, אבל עכשיו הוא יושב על 519 יורו שזה 80 יורו מעל הדנון. צריך גם לציין שאני לא משלם עלויות משלוח לארץ, מיסים וכו'.

השורה התחתונה היא - בשידוך עם Dali Zensor 7 (ובהדרגה כשיהיה כסף השלמת אחוריים וסנטר), כאשר השימוש הוא בערך 60% סרטים וסדרות ו-40% מוזיקה, שווה לקנות את הסוני היום? אני משער שהוא ייחטף ועל כן אשמח לתשובות בשלוש שעות הקרובות :)

תודה רבה!

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

Peri228 כתב:שלום לכולם!

אני כבר זמן מה מחכה לקנות את המערכת הראשונה שלי וכיוונתי כבר די הרבה זמן לשילוב של Dali Zensor 7 ו Denon AVR-X2100W (בדומה למערכת של טמיר , שפרסם כאן לפני כמעט שנה). היום הוא הפנה אותי לכך שיש מבצע על Sony STR-DN1050 באמאזון גרמניה (היום ב 15:00 שעון גרמניה).

כמיטב המסורת של אמאזון, אין לי מושג בכמה המחיר שלהם ירד, אבל עכשיו הוא יושב על 519 יורו שזה 80 יורו מעל הדנון. צריך גם לציין שאני לא משלם עלויות משלוח לארץ, מיסים וכו'.

השורה התחתונה היא - בשידוך עם Dali Zensor 7 (ובהדרגה כשיהיה כסף השלמת אחוריים וסנטר), כאשר השימוש הוא בערך 60% סרטים וסדרות ו-40% מוזיקה, שווה לקנות את הסוני היום? אני משער שהוא ייחטף ועל כן אשמח לתשובות בשלוש שעות הקרובות :)

תודה רבה!
...
מניסיון של שנים עם הרסיברים של סוני אני ממליץ (Y)
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

dovi17
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

Peri228 כתב:שלום לכולם!

אני כבר זמן מה מחכה לקנות את המערכת הראשונה שלי וכיוונתי כבר די הרבה זמן לשילוב של Dali Zensor 7 ו Denon AVR-X2100W (בדומה למערכת של טמיר, שפרסם כאן לפני כמעט שנה). היום הוא הפנה אותי לכך שיש מבצע על Sony STR-DN1050 באמאזון גרמניה (היום ב 15:00 שעון גרמניה).

תודה רבה!
...
·

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #4 

ממליץ על 1050 בחום רב ,גם אני רכשתי אותו מאמזון !

juhyuh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #5 

מה בסוף היה המבצע?

amirss
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק