ה iPhone של Apple הוכרז היום רשמית
-
ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
אז מה יש לנו שם:
מסך מגע 3.5 אינץ
מצלמה 2 מגה
Bluetooth
WIFI
8G זיכרון
דור 2.5
והכי מדהים, מערכת ההפעלה שלו היא OS X
http://www.engadget.com/2007/01/09/the-apple-iphone/
ולגלריית תמונות:
http://www.engadget.com/photos/first-iphone-pics
מסך מגע 3.5 אינץ
מצלמה 2 מגה
Bluetooth
WIFI
8G זיכרון
דור 2.5
והכי מדהים, מערכת ההפעלה שלו היא OS X
http://www.engadget.com/2007/01/09/the-apple-iphone/
ולגלריית תמונות:
http://www.engadget.com/photos/first-iphone-pics
נערך לאחרונה על ידי ride ב 09/01/2007 22:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
פשוט מדהים.
עקבתי אחרי השידור בזמן אמת. היה תענוג! שואו אמיתי.
המכשיר הזה כולל יותר מ-200 פטנטים וחידושים של אפל. כל מני דברים קטנים ומדהימים, כמו העובדה שהוא מזהה לבד באיזו תנוחה הוא נמצא (אנכית או אופקית) ומחליף את התצוגה לבד. כשמקרבים אותו לאוזן התצוגה נכבית
כולו מסך מגע אחד גדול. אין צורך להשתמש בעט מיוחד, אלא הוא מופעל רק ע"י אצבעות. יש לו כמה מקלדות, ושיטות חדשות למיון וטיפול בקונטקסט.
ממש מדהים!!!
למרות כל זאת, לדעתי אין שום קשר בינו לבין IPOD, למרות שהוא כולל נגן מוסיקה. הוא לא תחליף אלא מוצר יותר גדול הכולל גם יכולות נגינה של מוסיקה.
עקבתי אחרי השידור בזמן אמת. היה תענוג! שואו אמיתי.
המכשיר הזה כולל יותר מ-200 פטנטים וחידושים של אפל. כל מני דברים קטנים ומדהימים, כמו העובדה שהוא מזהה לבד באיזו תנוחה הוא נמצא (אנכית או אופקית) ומחליף את התצוגה לבד. כשמקרבים אותו לאוזן התצוגה נכבית
ממש מדהים!!!
למרות כל זאת, לדעתי אין שום קשר בינו לבין IPOD, למרות שהוא כולל נגן מוסיקה. הוא לא תחליף אלא מוצר יותר גדול הכולל גם יכולות נגינה של מוסיקה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני עדיין בשוק מהמכשיר, לא האמנתי שאפשר להגיע להנדסת אנוש שכזאת.... בהחלט המכשיר הבא...
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
דקיק ומדהים. חשבתי במונחים מאוד סרקסטיים עד שבאמת ראיתי את ה-GUI...
עברית? בחלומות (או אולי בחלונות) שלנו...
עברית? בחלומות (או אולי בחלונות) שלנו...
באמת מכשיר יפה
לפי הכתבה המחיר 499$ למכשיר עם 4G זיכרון ו 599$ לזה עם ה 8G זיכרון בהתחיבות לשנתיים. זמיניות ביוני בארהב
"
The 4GB iPhone will go out the door in the US as a Cingular exclusive for $499 on a two-year contract, 8GB for $599. Ships Stateside in June, Europe in fourth quarter, Asia in 2008.
"
בקשר לעברית יש סיכוי אחרי הכול יש עברית ל MAC וכמו שאנחנו את ה MAC וידע אני לא הייתי לוקח הרבה, הרבה אוויר להמתנה.
מה שמוזר לי זה שהמכשיר קצת גדול להחזקה ביד: אומנם דק 11.6 מ"מ, אבל 61 מ"מ רוחב ו 115 מ"מ אורך, זה קצת גדול להחזקה ביד, נכון מסך 3.5'' - זה אמור להיות טלפון. נראה לי שכדי להמתין לדגם ה NANO שלו
כמו כן הוא GSM ולא דור 3
לפי הכתבה המחיר 499$ למכשיר עם 4G זיכרון ו 599$ לזה עם ה 8G זיכרון בהתחיבות לשנתיים. זמיניות ביוני בארהב
"
The 4GB iPhone will go out the door in the US as a Cingular exclusive for $499 on a two-year contract, 8GB for $599. Ships Stateside in June, Europe in fourth quarter, Asia in 2008.
"
בקשר לעברית יש סיכוי אחרי הכול יש עברית ל MAC וכמו שאנחנו את ה MAC וידע אני לא הייתי לוקח הרבה, הרבה אוויר להמתנה.
מה שמוזר לי זה שהמכשיר קצת גדול להחזקה ביד: אומנם דק 11.6 מ"מ, אבל 61 מ"מ רוחב ו 115 מ"מ אורך, זה קצת גדול להחזקה ביד, נכון מסך 3.5'' - זה אמור להיות טלפון. נראה לי שכדי להמתין לדגם ה NANO שלו
כמו כן הוא GSM ולא דור 3
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
כרמי ,
אני אסתפק ב trinity ..... (רק שהוא יגיע כבר!!!!! ) : )
אני אסתפק ב trinity ..... (רק שהוא יגיע כבר!!!!! ) : )
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
ביננו, עם מכשיר כזה (ו-WIFI) הייתי מוותר ברצון על 3G...
יש לי מכשיר 3G וזה בעיקר שימושי לגמור לי את הבטריה מהר. כמעט בכל המקומות אני משתמש ב-WIFI ולא ב-3G...
לגבי הגודל, אני חושב שאתם טועים, הם הדגישו את העובי שלו (פצפון). כל עוד שהוא נוח להחזיק, אפשר להשתמש בו.
מי שמקיר את הטלפון של נוקיה הדק (E73 אני חושב) מבין שזה מאוד נוח גם כשהטלפון רחב...
יש לי מכשיר 3G וזה בעיקר שימושי לגמור לי את הבטריה מהר. כמעט בכל המקומות אני משתמש ב-WIFI ולא ב-3G...
לגבי הגודל, אני חושב שאתם טועים, הם הדגישו את העובי שלו (פצפון). כל עוד שהוא נוח להחזיק, אפשר להשתמש בו.
מי שמקיר את הטלפון של נוקיה הדק (E73 אני חושב) מבין שזה מאוד נוח גם כשהטלפון רחב...
מבחינתי לטלפון שני חסרונות. זמן הבטריה שלו קצר מידי לכמה שאני הייתי שמח להשתולל איתו ואי אפשר לייבא מחו"ל (בינתיים).
היה מאוד נחמד לעשות דגם שעולה יותר אבל עם דיסק קשיח אבל הטלפון נראה פשוט מדהים. יש מקום להוריד ממנו את כל הפרזנטציה דרך אגב? אני רוצה לראות את זה בפעולה ולא רק לפי תמונות ורשמים
היה מאוד נחמד לעשות דגם שעולה יותר אבל עם דיסק קשיח אבל הטלפון נראה פשוט מדהים. יש מקום להוריד ממנו את כל הפרזנטציה דרך אגב? אני רוצה לראות את זה בפעולה ולא רק לפי תמונות ורשמים
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כן, אבל אתה צריך תוכנת NAVIGATION שתתמוך במערכת ההפעלה שלך.MarioMan כתב:ניתן לחבר אותו לאנטנת GPS באמצעות ה-BT ?...
כרגע אפילו ל-Symbian 9.1 אין תוכנת ניווט בארץ.
אחד הפיצ'רים הגדולים של הטלפון הוא ה-Multi Touch,
אפשר לראות את זה ב-Keynotes של סטיב ג'ובס מתערוכת MacWorld האחרונה.
כל הפעולות נעשות בתוכנה בצורה מאוד אינטואיטיבית.
קיבלתי טיפ קטן שחב' ידע, היבואנים של אפל בארץ לא מבזבזים אף רגע וכבר עובדים על הבאתו לארץ תוך כמה חודשים.