שבת שלום , אם ארכוש טלוויזיה מ - Amazon.com היא תעבוד במתח חשמל של הארץ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
yosizach פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שבת שלום.

אני שוקל לייבא טלוויזיה מ Amazon.com

ששלחתי לתמיכה שלהם הודעה בנוגע לשאלה הזו.
הם אמרו לי ליצור קשר עם LG.

לא כל כך עזר לי למען האמת..

אז למישהו יש כאן ניסיון או עשה דבר שכזה ? ויכל לקצר לי מעט את הדרך.

תודה.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

חבל על הכסף.
והם לא שולחים לארץ.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #3 

מילא המתח... ברוב המקרים הבעייה הגדולה שלך תהיה בחיבור לממירים של הוט ויס, הדורשים תמיכה ב-1080P50 שלא תמיד קיימת בדגמים אמריקאיים (רק 1080P60 ו-1080P24).
בקיצור, עזוב...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #4 

טלויזיה קונים פה .
Sony 1040
Monitor mass

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #5 

ואם לא פה, אז מקסימום באירופה, אבל ממש לא בארה"ב

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #6 

כנראה תעבוד מבחינת מתח (ואם לא אז אפשר לקנות מתאם ממש בזול) - אבל כנראה לא תקלוט שום דבר. כמעט כל התקנים הקשורים בטלויזיה שונים בין אירופה לארה"ב (ישראל משתמשת בתקנים האירופאיים). לרוב הטלויזיות האירופאיות יכולות לעבוד באופן מוגבל עם סיגנל אמריקאי אבל ההיפך כמעט אף פעם לא עובד בכלל. כבר היו אנשים בפורום שהבינו את זה בדרך הקשה.
בקיצור, אם אתה לא גר בארה"ב או קנדה, לעולם אל תקנה שם טלויזיה.

yosizach פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

תודה לך על הסבר מפורט.

חבל שאי אפשר לייבא מ- amazon , התוכנית הייתה פשוט להשתמש בשירות buy2usa , ולייבא טלוויזיה בדגם הרבה יותר מתקדם וכמובן משתלם כספית לעומת המחירים בארץ אין תחרות.

חשבתי שאוכל לפעול ולעשות אותו הדבר עם טלוויזיה כמו שעשיתי עם מקרן שנרכש באמאזון בהפרש מחירים ניכר מהארץ , שכיום עובד אצלי , בכל שיטות השידור.

מעניין אותי לדעת איך בכל זו ניתן להיתקל בטלווזיות שנמכרות "בהנחות" בחנויות בארץ תחת השם ''דגם אמירקאי'' ולא עושות שום בעיה.

חבל שבכל זו אין דרך לייבא טלוויזיה שתפעל כאן /: אולי בכל זו ? חח מאמאזון uk

תודה רבה ויום טוב.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

@yosizach
·אתה בהחלט יכול לבדוק חנויות אירופאיות של אמזון. ושב, ישראל עובדת לפי תקנים אירופאים

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #9 

טלויזיה קונים בארץ עם שירות ואחריות בארץ!

מה תעשה עם תקלה, או עם פיקסל שרוף? אם יהיה כזה

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #10 

נראה לי שליבואנים ונותני שירות למינהם בארץ יש עוד ההררררבבבה מה ללמוד מ Amazon.
אם הם היו פותחים את משלוח הטלויזיות לארץ מאמזון אירופה (לא חשוב כל כך מאיזו מדינה) כמו שעשו עם מגוון מוצרים אחרים (ע"ע מגוון רסבירים) והמחיר הסופי שלהם אצלי בדלת היה זול יותר - לא הייתי מהסס. הם הוכיחו את עצמם מספר פעמים ככאלה שכשיש בעיה הם עומדים מאחורי הלקוח שלהם ויעשו הכל כדי להוציא אותו מרוצה. אנשים פה קיבלו רסיבר חדש עד הבית בלי ויכוחים עוד לפני שהספיקו לשלוח את המקולקל אליהם לאבחון.
פה רוב נותני השירות יגמרו לך את הנשמה במענה איטי ובתשובות לקוניות ומתנערות מאחריות. "זה הממיר של הוט שרף לך!" , "האחראי מעבדה קבע שזו לא תקלה בכלל.." וכל מיני יציאות כאלה שנשמעות כמו משפטים של רוכלים בשוק פשפשים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055
נתן תודות: 560 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

שליחה #11 

עופרפולק כתב:טלויזיה קונים פה .
...
·(Y)

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

אני גם מסכים עם @jacko-il. רק דוגמא משבוע שעבר: היה לי חשש שהתקלקל שלט בסוני, אחד המקשים לא הגיב. לטלויזיה יש 5 שנים אחריות. החנות שמכרה הציעה 2 אפשרויות. אחת - למסור להם שלט, והם יבדקו אותו במעבדה ויתנו הצעת מחיר, כמובן שזה כבר בתשלום. אפשרות שניה - לשבור ראש מול יבואן. פניתי ליבואן. אצל יבואן נאמר שאין אחריות על השלט, ואפשר למסור אותו למעבדה, או לקנות חדש ב-200 ש"ח. הבנתי את הנקודה, ופניתי לאיביי. אחרי חיפוש של חצי דקה מצאתי שלט ומאותו דגם בדיוק, שנשלח לארץ מיוון (ז"א יגיע תוך ימים בודדים) בעלות של 120 ש"ח כול משלוח. אז יאמר על ישפאר? הם קונים גם באיביי ועושים רווח של 80%? זה לא נשמע טוב... שאל תגידו שמוכר באיביי לא נותן אחריות, אותה אחריות של שנה, כמו כולם.

דוגמא נוספת - התקלקל נתב, שנרכש באמזון ארה"ב. התקלקל כפתור הדלקה נציג יצרן בארץ לא תומך, וגם לא נמכרים נתבים כאלה בארץ. ניסיתי להשיג תמיכת יצרן בארה"ב, אבל לא היה מענה במענה קולי משום, למרות שזה היה יום חול. חזרתי לאמזון, והסברתי את המצב, שאלתי מה עושים. אגב למכשיר יש 3 שנים אחריות יצרן. ההצעה של אמזון הייתה זיכוי של 50% ממחיר המוצר, בכדי שיוכל לתקן אותו מקומית, וזאת הייתה הצעה היחידה שלהם. בלית ברירה הסכמתי :)
איפה הייתי מקבל שירות כזה בארץ? אז כן, לא הוחלף הנתב, אבל אמזון רכשו עוד לקוח מרוצה, אשר יחזור ולא פעם אחת אליהם.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #13 

yosizach כתב:תודה לך על הסבר מפורט.

חבל שאי אפשר לייבא מ- amazon , התוכנית הייתה פשוט להשתמש בשירות buy2usa , ולייבא טלוויזיה בדגם הרבה יותר מתקדם וכמובן משתלם כספית לעומת המחירים בארץ אין תחרות.

חשבתי שאוכל לפעול ולעשות אותו הדבר עם טלוויזיה כמו שעשיתי עם מקרן שנרכש באמאזון בהפרש מחירים ניכר מהארץ , שכיום עובד אצלי , בכל שיטות השידור.

מעניין אותי לדעת איך בכל זו ניתן להיתקל בטלווזיות שנמכרות "בהנחות" בחנויות בארץ תחת השם ''דגם אמירקאי'' ולא עושות שום בעיה.

חבל שבכל זו אין דרך לייבא טלוויזיה שתפעל כאן /: אולי בכל זו ? חח מאמאזון uk

תודה רבה ויום טוב.
...
יכול להיות שבמקרה נפלת על מקרן שכן תומך, וגם יש פה ושם טלויזיות תומכות, אבל הן היוצאות מן הכלל. יכול להיות שאם תבדוק את הספציפיקיות המלאות של כל דגם ודגם באמזון תצליח באמת למצוא גם טלויזיה מתאימה, אני פשוט חושב שזה לא שווה את זה כי עדיין יכולות להיות "חריקות".

לגבי זה שטלויזיות בארץ מסומנות "דגם אמריקאי" - אז הן לא. המקור של זה הם סוחרים שחושבים שאנשים בארץ הם טיפשים ואם על משהו כתוב "אמריקאי" אז הוא טוב ושווה לשלם עליו יותר, וגם הסוחרים עצמם הם טיפשים כי הם לא יודעים שכל מי שמבין קצת בטלויזיות (שזה בעצם קצת יותר מהם) בכוונה יימנע מקניית מכשירים כאלו כי בשבילו "דגם אמריקאי" שקול ל"לא עובד בארץ".

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #14 

או שהם פשוט מציינים שזה דגם אמריקאי כדי לא לעבוד על לקוחות ושלא יאשימו אותם אחרי זה שהם מוכרים דגם אמריקאי במקום דגם אירופאי שמותאם לארץ.

אגב, יש פה לא מעט חברים שרכשו את ה- UN65H7150 - ממליץ מאד לחפש אותם ולשאול בדיונים שם או בפרטי איך המסך, מה עובד והאם הם מרוצים. זו האינדיקצייה הטובה ביותר לדעתי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #15 

@jacko-il
·
אני כבר שנים רק רואה נטפליקס ולאחרונה גם אמאזון פריים אז לאנשים כמוני לקנות טלויזיה פצצה בחצי מחיר זה לא רע בכלל אם החשמל תומך את ארצנו (כמו ב LG)...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”