שבת שלום , אם ארכוש טלוויזיה מ - Amazon.com היא תעבוד במתח חשמל של הארץ?
שבת שלום.
אני שוקל לייבא טלוויזיה מ Amazon.com
ששלחתי לתמיכה שלהם הודעה בנוגע לשאלה הזו.
הם אמרו לי ליצור קשר עם LG.
לא כל כך עזר לי למען האמת..
אז למישהו יש כאן ניסיון או עשה דבר שכזה ? ויכל לקצר לי מעט את הדרך.
תודה.
אני שוקל לייבא טלוויזיה מ Amazon.com
ששלחתי לתמיכה שלהם הודעה בנוגע לשאלה הזו.
הם אמרו לי ליצור קשר עם LG.
לא כל כך עזר לי למען האמת..
אז למישהו יש כאן ניסיון או עשה דבר שכזה ? ויכל לקצר לי מעט את הדרך.
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מילא המתח... ברוב המקרים הבעייה הגדולה שלך תהיה בחיבור לממירים של הוט ויס, הדורשים תמיכה ב-1080P50 שלא תמיד קיימת בדגמים אמריקאיים (רק 1080P60 ו-1080P24).
בקיצור, עזוב...
בקיצור, עזוב...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
כנראה תעבוד מבחינת מתח (ואם לא אז אפשר לקנות מתאם ממש בזול) - אבל כנראה לא תקלוט שום דבר. כמעט כל התקנים הקשורים בטלויזיה שונים בין אירופה לארה"ב (ישראל משתמשת בתקנים האירופאיים). לרוב הטלויזיות האירופאיות יכולות לעבוד באופן מוגבל עם סיגנל אמריקאי אבל ההיפך כמעט אף פעם לא עובד בכלל. כבר היו אנשים בפורום שהבינו את זה בדרך הקשה.
בקיצור, אם אתה לא גר בארה"ב או קנדה, לעולם אל תקנה שם טלויזיה.
בקיצור, אם אתה לא גר בארה"ב או קנדה, לעולם אל תקנה שם טלויזיה.
תודה לך על הסבר מפורט.
חבל שאי אפשר לייבא מ- amazon , התוכנית הייתה פשוט להשתמש בשירות buy2usa , ולייבא טלוויזיה בדגם הרבה יותר מתקדם וכמובן משתלם כספית לעומת המחירים בארץ אין תחרות.
חשבתי שאוכל לפעול ולעשות אותו הדבר עם טלוויזיה כמו שעשיתי עם מקרן שנרכש באמאזון בהפרש מחירים ניכר מהארץ , שכיום עובד אצלי , בכל שיטות השידור.
מעניין אותי לדעת איך בכל זו ניתן להיתקל בטלווזיות שנמכרות "בהנחות" בחנויות בארץ תחת השם ''דגם אמירקאי'' ולא עושות שום בעיה.
חבל שבכל זו אין דרך לייבא טלוויזיה שתפעל כאן /: אולי בכל זו ? חח מאמאזון uk
תודה רבה ויום טוב.
חבל שאי אפשר לייבא מ- amazon , התוכנית הייתה פשוט להשתמש בשירות buy2usa , ולייבא טלוויזיה בדגם הרבה יותר מתקדם וכמובן משתלם כספית לעומת המחירים בארץ אין תחרות.
חשבתי שאוכל לפעול ולעשות אותו הדבר עם טלוויזיה כמו שעשיתי עם מקרן שנרכש באמאזון בהפרש מחירים ניכר מהארץ , שכיום עובד אצלי , בכל שיטות השידור.
מעניין אותי לדעת איך בכל זו ניתן להיתקל בטלווזיות שנמכרות "בהנחות" בחנויות בארץ תחת השם ''דגם אמירקאי'' ולא עושות שום בעיה.
תודה רבה ויום טוב.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
נראה לי שליבואנים ונותני שירות למינהם בארץ יש עוד ההררררבבבה מה ללמוד מ Amazon.
אם הם היו פותחים את משלוח הטלויזיות לארץ מאמזון אירופה (לא חשוב כל כך מאיזו מדינה) כמו שעשו עם מגוון מוצרים אחרים (ע"ע מגוון רסבירים) והמחיר הסופי שלהם אצלי בדלת היה זול יותר - לא הייתי מהסס. הם הוכיחו את עצמם מספר פעמים ככאלה שכשיש בעיה הם עומדים מאחורי הלקוח שלהם ויעשו הכל כדי להוציא אותו מרוצה. אנשים פה קיבלו רסיבר חדש עד הבית בלי ויכוחים עוד לפני שהספיקו לשלוח את המקולקל אליהם לאבחון.
פה רוב נותני השירות יגמרו לך את הנשמה במענה איטי ובתשובות לקוניות ומתנערות מאחריות. "זה הממיר של הוט שרף לך!" , "האחראי מעבדה קבע שזו לא תקלה בכלל.." וכל מיני יציאות כאלה שנשמעות כמו משפטים של רוכלים בשוק פשפשים.
אם הם היו פותחים את משלוח הטלויזיות לארץ מאמזון אירופה (לא חשוב כל כך מאיזו מדינה) כמו שעשו עם מגוון מוצרים אחרים (ע"ע מגוון רסבירים) והמחיר הסופי שלהם אצלי בדלת היה זול יותר - לא הייתי מהסס. הם הוכיחו את עצמם מספר פעמים ככאלה שכשיש בעיה הם עומדים מאחורי הלקוח שלהם ויעשו הכל כדי להוציא אותו מרוצה. אנשים פה קיבלו רסיבר חדש עד הבית בלי ויכוחים עוד לפני שהספיקו לשלוח את המקולקל אליהם לאבחון.
פה רוב נותני השירות יגמרו לך את הנשמה במענה איטי ובתשובות לקוניות ומתנערות מאחריות. "זה הממיר של הוט שרף לך!" , "האחראי מעבדה קבע שזו לא תקלה בכלל.." וכל מיני יציאות כאלה שנשמעות כמו משפטים של רוכלים בשוק פשפשים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני גם מסכים עם @jacko-il. רק דוגמא משבוע שעבר: היה לי חשש שהתקלקל שלט בסוני, אחד המקשים לא הגיב. לטלויזיה יש 5 שנים אחריות. החנות שמכרה הציעה 2 אפשרויות. אחת - למסור להם שלט, והם יבדקו אותו במעבדה ויתנו הצעת מחיר, כמובן שזה כבר בתשלום. אפשרות שניה - לשבור ראש מול יבואן. פניתי ליבואן. אצל יבואן נאמר שאין אחריות על השלט, ואפשר למסור אותו למעבדה, או לקנות חדש ב-200 ש"ח. הבנתי את הנקודה, ופניתי לאיביי. אחרי חיפוש של חצי דקה מצאתי שלט ומאותו דגם בדיוק, שנשלח לארץ מיוון (ז"א יגיע תוך ימים בודדים) בעלות של 120 ש"ח כול משלוח. אז יאמר על ישפאר? הם קונים גם באיביי ועושים רווח של 80%? זה לא נשמע טוב... שאל תגידו שמוכר באיביי לא נותן אחריות, אותה אחריות של שנה, כמו כולם.
דוגמא נוספת - התקלקל נתב, שנרכש באמזון ארה"ב. התקלקל כפתור הדלקה נציג יצרן בארץ לא תומך, וגם לא נמכרים נתבים כאלה בארץ. ניסיתי להשיג תמיכת יצרן בארה"ב, אבל לא היה מענה במענה קולי משום, למרות שזה היה יום חול. חזרתי לאמזון, והסברתי את המצב, שאלתי מה עושים. אגב למכשיר יש 3 שנים אחריות יצרן. ההצעה של אמזון הייתה זיכוי של 50% ממחיר המוצר, בכדי שיוכל לתקן אותו מקומית, וזאת הייתה הצעה היחידה שלהם. בלית ברירה הסכמתי
איפה הייתי מקבל שירות כזה בארץ? אז כן, לא הוחלף הנתב, אבל אמזון רכשו עוד לקוח מרוצה, אשר יחזור ולא פעם אחת אליהם.
דוגמא נוספת - התקלקל נתב, שנרכש באמזון ארה"ב. התקלקל כפתור הדלקה נציג יצרן בארץ לא תומך, וגם לא נמכרים נתבים כאלה בארץ. ניסיתי להשיג תמיכת יצרן בארה"ב, אבל לא היה מענה במענה קולי משום, למרות שזה היה יום חול. חזרתי לאמזון, והסברתי את המצב, שאלתי מה עושים. אגב למכשיר יש 3 שנים אחריות יצרן. ההצעה של אמזון הייתה זיכוי של 50% ממחיר המוצר, בכדי שיוכל לתקן אותו מקומית, וזאת הייתה הצעה היחידה שלהם. בלית ברירה הסכמתי
איפה הייתי מקבל שירות כזה בארץ? אז כן, לא הוחלף הנתב, אבל אמזון רכשו עוד לקוח מרוצה, אשר יחזור ולא פעם אחת אליהם.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
יכול להיות שבמקרה נפלת על מקרן שכן תומך, וגם יש פה ושם טלויזיות תומכות, אבל הן היוצאות מן הכלל. יכול להיות שאם תבדוק את הספציפיקיות המלאות של כל דגם ודגם באמזון תצליח באמת למצוא גם טלויזיה מתאימה, אני פשוט חושב שזה לא שווה את זה כי עדיין יכולות להיות "חריקות".yosizach כתב:תודה לך על הסבר מפורט.
תודה רבה ויום טוב....
לגבי זה שטלויזיות בארץ מסומנות "דגם אמריקאי" - אז הן לא. המקור של זה הם סוחרים שחושבים שאנשים בארץ הם טיפשים ואם על משהו כתוב "אמריקאי" אז הוא טוב ושווה לשלם עליו יותר, וגם הסוחרים עצמם הם טיפשים כי הם לא יודעים שכל מי שמבין קצת בטלויזיות (שזה בעצם קצת יותר מהם) בכוונה יימנע מקניית מכשירים כאלו כי בשבילו "דגם אמריקאי" שקול ל"לא עובד בארץ".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
או שהם פשוט מציינים שזה דגם אמריקאי כדי לא לעבוד על לקוחות ושלא יאשימו אותם אחרי זה שהם מוכרים דגם אמריקאי במקום דגם אירופאי שמותאם לארץ.
אגב, יש פה לא מעט חברים שרכשו את ה- UN65H7150 - ממליץ מאד לחפש אותם ולשאול בדיונים שם או בפרטי איך המסך, מה עובד והאם הם מרוצים. זו האינדיקצייה הטובה ביותר לדעתי..
אגב, יש פה לא מעט חברים שרכשו את ה- UN65H7150 - ממליץ מאד לחפש אותם ולשאול בדיונים שם או בפרטי איך המסך, מה עובד והאם הם מרוצים. זו האינדיקצייה הטובה ביותר לדעתי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".