התלבטות בין מספר בתי מלון בים המלח
שנה שעבר הייתי במלון דניאל, הכל היה טוב חוץ מהאוכל (האוכל היה על הפנים)
השנה אני מתלבט בין: קראון פלאזה, ישרוטל, הרודס.
חשוב לי שהמלון יהיה 5 כוכבים, שירות טוב (בין היתר שירות חדרים) ואוכל טעים ומגוון
תמליצו לי בבקשה אבל מי שהיה בשנה- שנה וחצי האחרונים. המלצה על מלונות נוספים יתקבלו בברכה.
השנה אני מתלבט בין: קראון פלאזה, ישרוטל, הרודס.
חשוב לי שהמלון יהיה 5 כוכבים, שירות טוב (בין היתר שירות חדרים) ואוכל טעים ומגוון
תמליצו לי בבקשה אבל מי שהיה בשנה- שנה וחצי האחרונים. המלצה על מלונות נוספים יתקבלו בברכה.
יום ראשון אני עם שלושה ילדיי ברויאל רימונים
ים המלח וזו לא פעם ראשונה שם מלון סבבה ובריכה גדולה
גם דניאל תמיד אהבתי לבוא למרות שדווקא לקראת 9 באב הוא תמיד מלא
בבני מיעוטים ....ולא הכי נוח בלשון המעטה......
ים המלח וזו לא פעם ראשונה שם מלון סבבה ובריכה גדולה
גם דניאל תמיד אהבתי לבוא למרות שדווקא לקראת 9 באב הוא תמיד מלא
בבני מיעוטים ....ולא הכי נוח בלשון המעטה......
הייתי לפני שבוע ברויאל רימונים ים המלח. קיבלתי הרעלת מזון שהורידה אותי ליום ואישתי קיבלה הרעלה קצת יותר קלה. לא אכלנו בשום מקום חוץ מחדר אוכל.
בכללי המלון מאוד מיושן (כלומר מתפרק), אבל צוות המלון מאוד משתדל לעזור. חדרים גדולים עם מרפסת. על חדר אוכל כבר כתבתי.. באותו המחיר יכלנו לקחת את לוט (נגמרו המקומות כי התעקבנו) שמקבל תגובות הרבה יותר טובות ועובר חידוש כל שנה.
בכללי המלון מאוד מיושן (כלומר מתפרק), אבל צוות המלון מאוד משתדל לעזור. חדרים גדולים עם מרפסת. על חדר אוכל כבר כתבתי.. באותו המחיר יכלנו לקחת את לוט (נגמרו המקומות כי התעקבנו) שמקבל תגובות הרבה יותר טובות ועובר חידוש כל שנה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46367
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אני חושב כמו TOXIN, בגלל זה אני לא מתקרב לאילת.
ים המלח זה סיפור אחר כי מגיעים בשביל הים ולא רק בטן גב.
אבל ממה שהספקתי לראות ולשמוע, האוכל והשירות בבתי מלון בים המלח לא מתקרבים לרמה של 5 כוכבים אמיתיים.
אולי יש לי מזל נאחס, בגלל זה אני שואל אותכם על מה תמליצו לי.
זיו, הרודס שווים את התוספת של ה1000 שקלים לעומת דניאל או ישרוטל ? או את ה600-700 לעומת קראון פלאזה ? (עבור 2 לילות)
האוכל והשירות שם באמת טובים משמעותית?
ים המלח זה סיפור אחר כי מגיעים בשביל הים ולא רק בטן גב.
אבל ממה שהספקתי לראות ולשמוע, האוכל והשירות בבתי מלון בים המלח לא מתקרבים לרמה של 5 כוכבים אמיתיים.
אולי יש לי מזל נאחס, בגלל זה אני שואל אותכם על מה תמליצו לי.
זיו, הרודס שווים את התוספת של ה1000 שקלים לעומת דניאל או ישרוטל ? או את ה600-700 לעומת קראון פלאזה ? (עבור 2 לילות)
האוכל והשירות שם באמת טובים משמעותית?
שכחתי לאמר שזה דרך העמותות לקידום מקצועי
אז גם מבחר בתי המלון מוגבלוגם המחיר 2700 לחמישה ימים
אז גם מבחר בתי המלון מוגבלוגם המחיר 2700 לחמישה ימים