ECM Mechanika
שלום לכולם,
אני חדש בתחום ומאוד אוהב קפה טוב אז החלטתי לזרוק את מכונת הנספרסו לפח ולקנות מכונה ידנית.
חבר הסביר לי קצת והמליץ ללכת על מכונה עם ראש e61
ראיתי בחנות מכונה כזו שנראית מדהים אבל אין לי מושג אם זה מוצר אמין, אם הקפה השהוא מכין טוב וכו'
אשמח לקבל תגובות אם למישהו יש נסיום עם מכונה זו
תודה ושבת שלום
כלוני
אני חדש בתחום ומאוד אוהב קפה טוב אז החלטתי לזרוק את מכונת הנספרסו לפח ולקנות מכונה ידנית.
חבר הסביר לי קצת והמליץ ללכת על מכונה עם ראש e61
ראיתי בחנות מכונה כזו שנראית מדהים אבל אין לי מושג אם זה מוצר אמין, אם הקפה השהוא מכין טוב וכו'
אשמח לקבל תגובות אם למישהו יש נסיום עם מכונה זו
תודה ושבת שלום
כלוני
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
ממה שלמדתי ECM היא חברה טובה הממוצבת בראש הטבלה עם חברות כמו ROCKET ובזרה. שים לב שלקדמה יש עכשיו מבצע לחברי HT הכולל גם מכונת ECM. בדוק אם היא עונה לצרכיך ואם המחיר טוב.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
כפי ש SAM22 כתב, הרוקט היא חברה שרכשה רשיונות ליצור מכונות של ECM ומייצרת מכונות כמעט זהות שלטענתם הכניסו בהם שיפורים.
כל הביקורות בכל הפורומים הנחשבים בעולם מהללים את המכונות כמכונות ה HX הביתיות האיכותיות ביותר והאמינות ביותר.
למרות חיפושים נרחבים לא הצלחתי לברר מה ההבדלים בין ECM לROCKET - הראשונה מיוצרת בגרמניה והשניה כמדומני באוסטרליה.
ההבדלים בין הדגמים הם בעיצוב (ג'יוטו מול צ'ליני) ובאספקת המים/ ניקוז. כלומר מיכל מים מול חיבור ישיר וניקוז ישיר.
לשתי החברות דגמים המאפשרים הן חיבור ישיר והן מיכל עם מתג בורר מצבים. לECM גם דגם ממוחשב (PROFI) המאפשר תכנות כמות המים במנה.
אני מניח שבחינת נושא השירות והאחריות באיזור מגוריך יהווה גורם החלטה דומיננטי.
כל הביקורות בכל הפורומים הנחשבים בעולם מהללים את המכונות כמכונות ה HX הביתיות האיכותיות ביותר והאמינות ביותר.
למרות חיפושים נרחבים לא הצלחתי לברר מה ההבדלים בין ECM לROCKET - הראשונה מיוצרת בגרמניה והשניה כמדומני באוסטרליה.
ההבדלים בין הדגמים הם בעיצוב (ג'יוטו מול צ'ליני) ובאספקת המים/ ניקוז. כלומר מיכל מים מול חיבור ישיר וניקוז ישיר.
לשתי החברות דגמים המאפשרים הן חיבור ישיר והן מיכל עם מתג בורר מצבים. לECM גם דגם ממוחשב (PROFI) המאפשר תכנות כמות המים במנה.
אני מניח שבחינת נושא השירות והאחריות באיזור מגוריך יהווה גורם החלטה דומיננטי.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
רוקט מיוצרת במילאנו איטליה
במבה ושוש זה אותו דבר...
קוקה קולה ואר-סי זה אותו דבר,
וולקסוואגן וסקודה זה אותו דבר..
זהבה גלאון ו...........זה אותו דבר.
בוב דילן ו.................זה אותו דבר,
אז למה בכל זאת הרוב מעדיפים את המקור... ! ?
וולקסוואגן וסקודה זה אותו דבר..
זהבה גלאון ו...........זה אותו דבר.
בוב דילן ו.................זה אותו דבר,
אז למה בכל זאת הרוב מעדיפים את המקור... ! ?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
סקודה היא חברה של וולקסוואגן וכן - אלו אותם מנועים ואותן שלדות רק עיצוב מכוער שונה לכל יצרן. מי שקונה פולו קונה למעשה איביזה או פאביה.
כמה שאני יודע יש מפעל אחד במליאנו שמייצר את ECM ואת רוקט. ההרכבה של הזיווד נעשית במקומות שונים, זה לא באמת קריטי.
לגבי E61 אם קונים מכונה חדשה מ ECM או רוקט או VBM או בזרה כל מותג אחר ידוע אתה די תקבל את אותה רמה.
אתה יכול להתפנק עם פיצ'רים של חיבור ישיר, ניקוז, ידיות אנטי ברן וכל מני כאלה.
כמה שאני יודע יש מפעל אחד במליאנו שמייצר את ECM ואת רוקט. ההרכבה של הזיווד נעשית במקומות שונים, זה לא באמת קריטי.
לגבי E61 אם קונים מכונה חדשה מ ECM או רוקט או VBM או בזרה כל מותג אחר ידוע אתה די תקבל את אותה רמה.
אתה יכול להתפנק עם פיצ'רים של חיבור ישיר, ניקוז, ידיות אנטי ברן וכל מני כאלה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)