המלצה לאוזניות לספורט (ריצה, חדר כושר) NAD או Momentum ?
היי,
אני מחפש אוזניות לריצה (7-8 ק"מ) ולחדר כושר.
כרגע יש לי אוזניות MEElectronics S6P
הם אחלה מבחינת זה שהם עמידות לזיעה יחסית ולא נופלות מהאוזניים. אבל הייתי רוצה גם משהו חזק יותר , מבודד , עם באסים טובים...
הסתכלתי על
sol republic tracks HD שנראה שהביקורות לא רעות, אבל אשמח להמלצות שכן אני לגמרי לא בקיא בתחום..
עריכה: החלטתי להגדיל התקציב , האם יש הבדל בין גרסתה המקורית של momentum לשנייה? ומה השוני בין on ear לגרסת הover ear?
מה ההבדל ביניהם לבין ה nad viso hp50 ?
תודה רבה
אני מחפש אוזניות לריצה (7-8 ק"מ) ולחדר כושר.
כרגע יש לי אוזניות MEElectronics S6P
הם אחלה מבחינת זה שהם עמידות לזיעה יחסית ולא נופלות מהאוזניים. אבל הייתי רוצה גם משהו חזק יותר , מבודד , עם באסים טובים...
הסתכלתי על
sol republic tracks HD שנראה שהביקורות לא רעות, אבל אשמח להמלצות שכן אני לגמרי לא בקיא בתחום..
עריכה: החלטתי להגדיל התקציב , האם יש הבדל בין גרסתה המקורית של momentum לשנייה? ומה השוני בין on ear לגרסת הover ear?
מה ההבדל ביניהם לבין ה nad viso hp50 ?
תודה רבה
נערך לאחרונה על ידי Somnium ב 17/07/2015 18:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
החלטתי ללכת על תקציב גדול יותר.. סביבות האלף.
ה senheiser Momentum נראים מעולה וגם הביקורות. השאלה היא האם יש הבדל בין הגרסה 2 למקורית? והאם כדאי לשימושים שלי לקחת את גרסת ה on ear או over the ear ?
כמו כן ראיתי עוד דגם עם הרבה שבחים עליו
NAD Viso HP50
אשמע לשמוע דעתכם
ה senheiser Momentum נראים מעולה וגם הביקורות. השאלה היא האם יש הבדל בין הגרסה 2 למקורית? והאם כדאי לשימושים שלי לקחת את גרסת ה on ear או over the ear ?
כמו כן ראיתי עוד דגם עם הרבה שבחים עליו
NAD Viso HP50
אשמע לשמוע דעתכם
הבעיה באוזניות on/over ear זה שאתה זקוק לכאלו שתוכננו מראש לשימוש ספורטיבי, אחרת הזיעה יכולה להרוס את הפדים ו/או האוזניות סתם יחחמו לך את הראש בזמן פעילות.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הסנהייזר וה-NAD שאתה שואל עליהן הן לא אוזניות ספורט. זה אומר שכמעט בהגדרה הן יחממו לך את האוזניים, יחליקו מהזיעה ו/או התנועות שלך בזמן הספורט וייפלו או יתקלקלו מהרטיבות...
אין שום סיבה לקפוץ מעל הפופיק כשקונים אוזניות ספורט פשוט מהסיבה שאתה לא באמת מסוגל לשמוע מוזיקה באופן ביקורתי עד כדי כך שתזדקק לאוזניות בתקציב שהגדרת לעיל תוך כדי פעילות ספורטיבית.
אין שום סיבה לקפוץ מעל הפופיק כשקונים אוזניות ספורט פשוט מהסיבה שאתה לא באמת מסוגל לשמוע מוזיקה באופן ביקורתי עד כדי כך שתזדקק לאוזניות בתקציב שהגדרת לעיל תוך כדי פעילות ספורטיבית.