Klipsch Reference Premiere RP-140SA יעודיים ל ATMOS
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
KLIPSCH הודיעו אתמול שהרמקולים היעודיים לATMOS+DTS-X
יוצאים למכירה . הרמקולים נועדו לשבת על הרצפתיים של הסדרה
החדשה של KLIPSCH .
http://www.cnet.com/products/klipsch-re ... -rp-140sa/
יוצאים למכירה . הרמקולים נועדו לשבת על הרצפתיים של הסדרה
החדשה של KLIPSCH .
http://www.cnet.com/products/klipsch-re ... -rp-140sa/
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9035
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
בלי קשר לחברה המייצרת / סאונד - לטעמי עיצובית זה לא עובר לי טוב בעין הרמקול המונח.
דעת יחיד...
דעת יחיד...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7404
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
חחחח. אני איתך אבי. מה זה השטויות האלה חברה בואו נגיד את האמת זה כבר מגעיל ומוגזם , מה הם חושבים שנמלא את הבית 80 רמקולים יאללה כול החברות אני מודיע חגיגית יכולים לדחוף.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·עופרפולק כתב:חחחח. אני איתך אבי. מה זה השטויות האלה חברה בואו נגיד את האמת זה כבר מגעיל ומוגזם , מה הם חושבים שנמלא את הבית 80 רמקולים יאללה כול החברות אני מודיע חגיגית יכולים לדחוף....
לא מגעיל ולא מוגזם.
אתמול 50 היום 80 תגיד לא למדו אותך לספור רק עד 4 ?
מיצוב רמקול על רמקול כפי ש-ניראה...
כמובן אידיאלי לפלח קהל יעד מאוד ספציפי שמחזיק ברמקולים בעלי TOP עליון ב-מבנה גיאומטרי שטוח - כמו רוב רובם של הרמקולים, משמע קהל עם רמקולים "מעוצבים/עגולים/מבנה גיאומטרי לא שיגרתי...בדר"כ (לא רק כמובן) אבל בדר"כ רמקולי הייאנד בעלי עיצוב שקצת שובר את ה"קופסתיות"...
משמע פתרון שלא משקף "פתרון" אמיתי...

שלא נדבר
שגם בעיניי
זה מכוער ולא מוסיף...
כמובן אידיאלי לפלח קהל יעד מאוד ספציפי שמחזיק ברמקולים בעלי TOP עליון ב-מבנה גיאומטרי שטוח - כמו רוב רובם של הרמקולים, משמע קהל עם רמקולים "מעוצבים/עגולים/מבנה גיאומטרי לא שיגרתי...בדר"כ (לא רק כמובן) אבל בדר"כ רמקולי הייאנד בעלי עיצוב שקצת שובר את ה"קופסתיות"...
משמע פתרון שלא משקף "פתרון" אמיתי...
שלא נדבר
שגם בעיניי
זה מכוער ולא מוסיף...
עופרעופרפולק כתב:חחחח. אני איתך אבי. מה זה השטויות האלה חברה בואו נגיד את האמת זה כבר מגעיל ומוגזם , מה הם חושבים שנמלא את הבית 80 רמקולים יאללה כול החברות אני מודיע חגיגית יכולים לדחוף....
אתה יכול לבחור לא למלא...ולחשוב ולעשוות כרצונך...
אבל משיחה עם אנשים...
גם בסלון שיגרתי
אנשים כבר "מבשלים" את הרעיון
באך למקם רמקולי TOP...
אז האמן
לי שלכל דבר "משוגע" יש את האנשים ה"משוגעים"...
בסרט "צלף אמריקאי", 2 מסוקי תקיפה יוצאים מהצד האחורי העליון של האולם (גלובוס מקס, פתח תקווה, לפני מספר חודשים..) ועושים את כל הדרך אל היעד, דרך תקרת האולם קדימה...
זאת דוגמא של קטע אטמוס שיכולתי להתרשם ממנו לחיוב באופן אישי. יחד עם זאת, עד כמה תכנים כאלה יקודדו בכמות מספקת לצפיה בקולנוע הביתי, וכיצד ניתן יהיה להנגיש אותם (בלו ריי? קובץ דרך אינטרנט?) לסלון הביתי, כולל איזה מגבר יכיל את הטכנולוגיה הזאת בצורה נוחה ואמינה? נראה לי שזה עניין לעוד כמה שנים..אבל להגדיר כבר היום את הטכנולוגיה כמשהו מכוער או לא רלוונטי, נראה לי שמוקדם לאמר- ומה, רמקולים בסראונד זה לא מכוער? סאב מפלצתי מול העיניים זה לא מכוער? הכל עניין של רגישות ותועלת.
לגבי רמקולים שבתור פשרה מונחים על שני הקדמיים, כאשר הסאונד מכוון לתקרה בזוית החזרה כלפי המאזין ב "סוויט פויינט", נשמע מנסיונם של אחרים שזאת פשרה יעילה, כאן מדובר בנושא, לדוגמא:
זאת דוגמא של קטע אטמוס שיכולתי להתרשם ממנו לחיוב באופן אישי. יחד עם זאת, עד כמה תכנים כאלה יקודדו בכמות מספקת לצפיה בקולנוע הביתי, וכיצד ניתן יהיה להנגיש אותם (בלו ריי? קובץ דרך אינטרנט?) לסלון הביתי, כולל איזה מגבר יכיל את הטכנולוגיה הזאת בצורה נוחה ואמינה? נראה לי שזה עניין לעוד כמה שנים..אבל להגדיר כבר היום את הטכנולוגיה כמשהו מכוער או לא רלוונטי, נראה לי שמוקדם לאמר- ומה, רמקולים בסראונד זה לא מכוער? סאב מפלצתי מול העיניים זה לא מכוער? הכל עניין של רגישות ותועלת.
לגבי רמקולים שבתור פשרה מונחים על שני הקדמיים, כאשר הסאונד מכוון לתקרה בזוית החזרה כלפי המאזין ב "סוויט פויינט", נשמע מנסיונם של אחרים שזאת פשרה יעילה, כאן מדובר בנושא, לדוגמא:
ה"פשרה" הזו אולי נחמדה לפי הויידאו שיווק שניראה ואולי קיים איזה אפקטיביות...(אני בספק-אבל עד שלא אשמע - לא אדע-לכן עוד מוקדם לסייג)...
אבל כאמור
"הפשרה" הנ"ל לא רלוונטית ו/או אידיאלית למי שיש רמקולים שהם לא "קופסתיים"...
מבחינתי "הפשרה, הזו עדיין נותרה בעיניי כ-גימיק וטו לא...
אני אשמח לשמוע אצל אדם בעל התקנה שכזו, ולהיווכח שלא...
אך עדיין לצערי התקנה מסוג זה לא מתאימה לכל בעלי הרמקולים.
תוספת:
אפרופו מה שרואים בסרטון
הם רמקולים ייעודיים לנושא הנ"ל...ולא "תוספת/פשרה"...
יש הבדל גדול...
אני לא רואה אנשים מתחילים להחליף את הרמקולים שלהם (ללא קשר להייאנד או לא)...בשביל רמקולים מסוג זה...(שאגב ניראים הרבה יותר אידיאליים ואסטטים מאשר אותה התקנה הזויה)...
אם כבר זה ללכת על הדבר האמיתי
2-4 TOP speakers...
או לא ללכת בכלל...
זו לפחות דעתי בנושא.
אבל כאמור
"הפשרה" הנ"ל לא רלוונטית ו/או אידיאלית למי שיש רמקולים שהם לא "קופסתיים"...
מבחינתי "הפשרה, הזו עדיין נותרה בעיניי כ-גימיק וטו לא...
אני אשמח לשמוע אצל אדם בעל התקנה שכזו, ולהיווכח שלא...
אך עדיין לצערי התקנה מסוג זה לא מתאימה לכל בעלי הרמקולים.
תוספת:
אפרופו מה שרואים בסרטון
הם רמקולים ייעודיים לנושא הנ"ל...ולא "תוספת/פשרה"...
יש הבדל גדול...
אני לא רואה אנשים מתחילים להחליף את הרמקולים שלהם (ללא קשר להייאנד או לא)...בשביל רמקולים מסוג זה...(שאגב ניראים הרבה יותר אידיאליים ואסטטים מאשר אותה התקנה הזויה)...
אם כבר זה ללכת על הדבר האמיתי
2-4 TOP speakers...
או לא ללכת בכלל...
זו לפחות דעתי בנושא.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני נוטה להסכים שהפשרה של רמקולים שיורים למעלה היא יותר ברמת הגימיק או במקרה הטוב פתרון ביניים שרחוק מלהיות אידיאלי, אבל יותר פשוט ליישום הן עבור הלקוח שמהסס להתקין רמקולים תקרתיים, והן עבור היצרן שמחפש למכור פתרון קל ליישום ולייצור במינימום עלות תוך רכיבה על גל ההייפ שאופף את הקידודים החדשים.
מה שהכי מוזר לי זה שאפשר לייצר אפקט עילי גם ברמת הסטריאו, כך שלא ברור לי מדוע אנו נדרשים בכלל למיקום רמקולים בתקרה. לעניות דעתי זו פשוט הדרך הקלה למכור את הבסיס הטכנולוגי המהותי של object-based audio להמונים, אם כי מן הסתם יש יתרון למיקום ערוצים דיסקרטיים עבור קידוד עילי מבחינת רזולוציה ואימפקט של אפקט הסראונד.
מה שהכי מוזר לי זה שאפשר לייצר אפקט עילי גם ברמת הסטריאו, כך שלא ברור לי מדוע אנו נדרשים בכלל למיקום רמקולים בתקרה. לעניות דעתי זו פשוט הדרך הקלה למכור את הבסיס הטכנולוגי המהותי של object-based audio להמונים, אם כי מן הסתם יש יתרון למיקום ערוצים דיסקרטיים עבור קידוד עילי מבחינת רזולוציה ואימפקט של אפקט הסראונד.
התוספים האלה שאמורים לשבת על החלק העליון של הרמקולים הם לדעתי סתם גימיק מטעמי נוחות/עיצוב בדיוק כמו ש soundbar שמאפשר "סראונד" הוא גימיק מטעמי נוחות/עיצוב. אם חייבים את התוספת הזו אז לפחות שיעשו שימוש בדרייבר מאד כיווני בסגנון הזה ככה שהסאונד מכוון רק לתקרה ואז הולך בחזרה אל סביבת ההאזנה, ולא "כאילו" אל התקרה עם רמקולים סטנדרטים שפשוט מכוונים אל התקרה, אבל בפועל מפיקים פיזור סאונד רחב למדי...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
האמת שזה מה שחשבתי שאולי יהיה יתרון יחסי של קליפש בזכות השופרים, אבל אני בספק אם יהיה להם יתרון בפועל על רמקולים דומים של אונקיו למשל...HazooM כתב:אם חייבים את התוספת הזו אז לפחות שיעשו שימוש בדרייבר מאד כיווני בסגנון הזה ככה שהסאונד מכוון רק לתקרה ואז הולך בחזרה אל סביבת ההאזנה, ולא "כאילו" אל התקרה עם רמקולים סטנדרטים שפשוט מכוונים אל התקרה, אבל בפועל מפיקים פיזור סאונד רחב למדי......
נערך לאחרונה על ידי epony ב 16/07/2015 13:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
הרמקולים האלו של אונקיו נראים הרבה יותר נחותים ועושים שימוש בדרייבר fullrange פשוט.אבל אני בספק אם היהי להם יתרון בפועל על רמקולים דומים של אונקיו למשל......