Klipsch Reference Premiere RP-140SA יעודיים ל ATMOS

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
mbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3601
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 2020 פעמים

שליחה #1 

KLIPSCH הודיעו אתמול שהרמקולים היעודיים לATMOS+DTS-X
יוצאים למכירה . הרמקולים נועדו לשבת על הרצפתיים של הסדרה
החדשה של KLIPSCH .
http://www.cnet.com/products/klipsch-re ... -rp-140sa/

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9035
נתן תודות: 1582 פעמים
קיבל תודות: 1350 פעמים

שליחה #2 

בלי קשר לחברה המייצרת / סאונד - לטעמי עיצובית זה לא עובר לי טוב בעין הרמקול המונח.
דעת יחיד... :)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7404
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #3 

חחחח. אני איתך אבי. מה זה השטויות האלה חברה בואו נגיד את האמת זה כבר מגעיל ומוגזם , מה הם חושבים שנמלא את הבית 80 רמקולים יאללה כול החברות אני מודיע חגיגית יכולים לדחוף.
Sony 1040
Monitor mass

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #4 

עופרפולק כתב:חחחח. אני איתך אבי. מה זה השטויות האלה חברה בואו נגיד את האמת זה כבר מגעיל ומוגזם , מה הם חושבים שנמלא את הבית 80 רמקולים יאללה כול החברות אני מודיע חגיגית יכולים לדחוף.
...
·

לא מגעיל ולא מוגזם.

אתמול 50 היום 80 תגיד לא למדו אותך לספור רק עד 4 ? חחחחח חחחחח זה כל מה שצריך אולי אפילו רק 2 .

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7438
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #5 

מיצוב רמקול על רמקול כפי ש-ניראה...
כמובן אידיאלי לפלח קהל יעד מאוד ספציפי שמחזיק ברמקולים בעלי TOP עליון ב-מבנה גיאומטרי שטוח - כמו רוב רובם של הרמקולים, משמע קהל עם רמקולים "מעוצבים/עגולים/מבנה גיאומטרי לא שיגרתי...בדר"כ (לא רק כמובן) אבל בדר"כ רמקולי הייאנד בעלי עיצוב שקצת שובר את ה"קופסתיות"...
משמע פתרון שלא משקף "פתרון" אמיתי...
:?

שלא נדבר
שגם בעיניי
זה מכוער ולא מוסיף...

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

עופרפולק כתב:חחחח. אני איתך אבי. מה זה השטויות האלה חברה בואו נגיד את האמת זה כבר מגעיל ומוגזם , מה הם חושבים שנמלא את הבית 80 רמקולים יאללה כול החברות אני מודיע חגיגית יכולים לדחוף.
...
עופר
אתה יכול לבחור לא למלא...ולחשוב ולעשוות כרצונך...
אבל משיחה עם אנשים...
גם בסלון שיגרתי
אנשים כבר "מבשלים" את הרעיון
באך למקם רמקולי TOP...

אז האמן
לי שלכל דבר "משוגע" יש את האנשים ה"משוגעים"...

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7404
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #7 

ברור שזה דעתי וככה אני חושב. ויודע שיש משוגעים פי 1000 ממני.
Sony 1040
Monitor mass

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

עופרפולק כתב:ברור שזה דעתי וככה אני חושב. ויודע שיש משוגעים פי 1000 ממני.
...
יש

IGAL4d
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 566
נתן תודות: 423 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #9 

בסרט "צלף אמריקאי", 2 מסוקי תקיפה יוצאים מהצד האחורי העליון של האולם (גלובוס מקס, פתח תקווה, לפני מספר חודשים..) ועושים את כל הדרך אל היעד, דרך תקרת האולם קדימה...
זאת דוגמא של קטע אטמוס שיכולתי להתרשם ממנו לחיוב באופן אישי. יחד עם זאת, עד כמה תכנים כאלה יקודדו בכמות מספקת לצפיה בקולנוע הביתי, וכיצד ניתן יהיה להנגיש אותם (בלו ריי? קובץ דרך אינטרנט?) לסלון הביתי, כולל איזה מגבר יכיל את הטכנולוגיה הזאת בצורה נוחה ואמינה? נראה לי שזה עניין לעוד כמה שנים..אבל להגדיר כבר היום את הטכנולוגיה כמשהו מכוער או לא רלוונטי, נראה לי שמוקדם לאמר- ומה, רמקולים בסראונד זה לא מכוער? סאב מפלצתי מול העיניים זה לא מכוער? הכל עניין של רגישות ותועלת.
לגבי רמקולים שבתור פשרה מונחים על שני הקדמיים, כאשר הסאונד מכוון לתקרה בזוית החזרה כלפי המאזין ב "סוויט פויינט", נשמע מנסיונם של אחרים שזאת פשרה יעילה, כאן מדובר בנושא, לדוגמא:

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

ה"פשרה" הזו אולי נחמדה לפי הויידאו שיווק שניראה ואולי קיים איזה אפקטיביות...(אני בספק-אבל עד שלא אשמע - לא אדע-לכן עוד מוקדם לסייג)...
אבל כאמור
"הפשרה" הנ"ל לא רלוונטית ו/או אידיאלית למי שיש רמקולים שהם לא "קופסתיים"...
מבחינתי "הפשרה, הזו עדיין נותרה בעיניי כ-גימיק וטו לא...

אני אשמח לשמוע אצל אדם בעל התקנה שכזו, ולהיווכח שלא...(Y)
אך עדיין לצערי התקנה מסוג זה לא מתאימה לכל בעלי הרמקולים.:?

תוספת:
אפרופו מה שרואים בסרטון
הם רמקולים ייעודיים לנושא הנ"ל...ולא "תוספת/פשרה"...
יש הבדל גדול...
אני לא רואה אנשים מתחילים להחליף את הרמקולים שלהם (ללא קשר להייאנד או לא)...בשביל רמקולים מסוג זה...(שאגב ניראים הרבה יותר אידיאליים ואסטטים מאשר אותה התקנה הזויה)...

אם כבר זה ללכת על הדבר האמיתי
2-4 TOP speakers...
או לא ללכת בכלל...
זו לפחות דעתי בנושא.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #11 

אני נוטה להסכים שהפשרה של רמקולים שיורים למעלה היא יותר ברמת הגימיק או במקרה הטוב פתרון ביניים שרחוק מלהיות אידיאלי, אבל יותר פשוט ליישום הן עבור הלקוח שמהסס להתקין רמקולים תקרתיים, והן עבור היצרן שמחפש למכור פתרון קל ליישום ולייצור במינימום עלות תוך רכיבה על גל ההייפ שאופף את הקידודים החדשים.

מה שהכי מוזר לי זה שאפשר לייצר אפקט עילי גם ברמת הסטריאו, כך שלא ברור לי מדוע אנו נדרשים בכלל למיקום רמקולים בתקרה. לעניות דעתי זו פשוט הדרך הקלה למכור את הבסיס הטכנולוגי המהותי של object-based audio להמונים, אם כי מן הסתם יש יתרון למיקום ערוצים דיסקרטיים עבור קידוד עילי מבחינת רזולוציה ואימפקט של אפקט הסראונד.

IGAL4d
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 566
נתן תודות: 423 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #12 

אם ולכשהטנולוגיה תהיה רלוונטית, אז גם אני חושב שעדיף ללכת על הדבר האמיתי..

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

כל דבר ראשוני "חדש" גורם ל-התלהבות עמוקה ול"הייפ"...
צריך להבין (לפעמים תוך כדי) מתי מחנטרשים לנו בין השורות...
הכל שיווק.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #14 

התוספים האלה שאמורים לשבת על החלק העליון של הרמקולים הם לדעתי סתם גימיק מטעמי נוחות/עיצוב בדיוק כמו ש soundbar שמאפשר "סראונד" הוא גימיק מטעמי נוחות/עיצוב. אם חייבים את התוספת הזו אז לפחות שיעשו שימוש בדרייבר מאד כיווני בסגנון הזה ככה שהסאונד מכוון רק לתקרה ואז הולך בחזרה אל סביבת ההאזנה, ולא "כאילו" אל התקרה עם רמקולים סטנדרטים שפשוט מכוונים אל התקרה, אבל בפועל מפיקים פיזור סאונד רחב למדי...

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #15 

HazooM כתב:אם חייבים את התוספת הזו אז לפחות שיעשו שימוש בדרייבר מאד כיווני בסגנון הזה ככה שהסאונד מכוון רק לתקרה ואז הולך בחזרה אל סביבת ההאזנה, ולא "כאילו" אל התקרה עם רמקולים סטנדרטים שפשוט מכוונים אל התקרה, אבל בפועל מפיקים פיזור סאונד רחב למדי...
...
האמת שזה מה שחשבתי שאולי יהיה יתרון יחסי של קליפש בזכות השופרים, אבל אני בספק אם יהיה להם יתרון בפועל על רמקולים דומים של אונקיו למשל... :oops:
נערך לאחרונה על ידי epony ב 16/07/2015 13:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #16 

אבל אני בספק אם היהי להם יתרון בפועל על רמקולים דומים של אונקיו למשל...
...
הרמקולים האלו של אונקיו נראים הרבה יותר נחותים ועושים שימוש בדרייבר fullrange פשוט.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”