מחפש טלויזיה 32 - כמה שאלות
-
ZvikaCohen
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- שם מלא: Zvika Cohen
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה לחדר במקום הטלוויזיה השמנה שיש לי.
מרחק צפיה 2 מטר (חדר שינה) - 2.5 מטר.
תקציב 1000-1200.
אם אפשר להכניס בתקציב גם מעמד לקיר, זה יהיה מצוין. אני רוצה שהטלוויזיה תהיה מחוברת לקיר.
לפי מה שבדקתי, רוב (אם לא כל) הטלוויזיות הן ברזולוציה HD Ready, זאת אומרת לא 1080p. אני די מכור לאיכות, מאוד מפריע לי בעין פרטים קטנים שמפריעים לצפייה חלקה. הטלוויזיות בתקציב הזה יכולות להבטיח לי איכות נורמלית או שלא?
>בנוסף לכך אני ארצה גם לחבר את המחשב שלי או את הלפטופ לטלויזיה. הטלוויזיות האלו יספקו עבודה טובה?
ועוד משהו. אולי זה ישמע מוזר אבל אני רוצה שהטלוויזיה תיראה טוב בעין. אני פרפקציוניסט וזה ממש יפריע לי אם הטלוויזיה לא תהיה אסתטית לעין.
אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור לטלויזיה בתקציב שעונה על הצרכים שלי.
תודה רבה והמשך ערב טוב
מרחק צפיה 2 מטר (חדר שינה) - 2.5 מטר.
תקציב 1000-1200.
אם אפשר להכניס בתקציב גם מעמד לקיר, זה יהיה מצוין. אני רוצה שהטלוויזיה תהיה מחוברת לקיר.
לפי מה שבדקתי, רוב (אם לא כל) הטלוויזיות הן ברזולוציה HD Ready, זאת אומרת לא 1080p. אני די מכור לאיכות, מאוד מפריע לי בעין פרטים קטנים שמפריעים לצפייה חלקה. הטלוויזיות בתקציב הזה יכולות להבטיח לי איכות נורמלית או שלא?
>בנוסף לכך אני ארצה גם לחבר את המחשב שלי או את הלפטופ לטלויזיה. הטלוויזיות האלו יספקו עבודה טובה?
ועוד משהו. אולי זה ישמע מוזר אבל אני רוצה שהטלוויזיה תיראה טוב בעין. אני פרפקציוניסט וזה ממש יפריע לי אם הטלוויזיה לא תהיה אסתטית לעין.
אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור לטלויזיה בתקציב שעונה על הצרכים שלי.
תודה רבה והמשך ערב טוב
-
ZvikaCohen
- חבר שרק התחיל

למישהו אולי יש המלצה לטלויזיה שמתאימה לתקציב שלי?
רזולוציה של 1280x720 בעייתית לשימושי מחשב. 1366x768 זה המינימום, אבל גם זה לא משהו על מסך גדול. אבל תלוי מה השימושים שאתה מתכנן ומה הדרישות. צריך יציאות HDMI במחשבים.
באופן כללי טלויזיות בגודל הזה, במיוחד בטווח המחירים, יהיו מוגבלות מבחינת תכונות. לא יודע לגבי איכות תמונה. אולי זה בסדר בחלק מהדגמים מחברות ידועות, אבל אני לא יודע בוודאות. בכל מקרה אני משער שלא יהיו דברים כמו תמיכה ב-24Hz (שימושי לטעמי) או החלקת תנועה (אם זה מעניין אותך). אני לא חושב שיש מה לצפות לעיצוב יוצא דופן.
באופן כללי טלויזיות בגודל הזה, במיוחד בטווח המחירים, יהיו מוגבלות מבחינת תכונות. לא יודע לגבי איכות תמונה. אולי זה בסדר בחלק מהדגמים מחברות ידועות, אבל אני לא יודע בוודאות. בכל מקרה אני משער שלא יהיו דברים כמו תמיכה ב-24Hz (שימושי לטעמי) או החלקת תנועה (אם זה מעניין אותך). אני לא חושב שיש מה לצפות לעיצוב יוצא דופן.
-
ZvikaCohen
- חבר שרק התחיל

·בוקר טוב.jtk כתב:רזולוציה של 1280x720 בעייתית לשימושי מחשב. 1366x768 זה המינימום, אבל גם זה לא משהו על מסך גדול. אבל תלוי מה השימושים שאתה מתכנן ומה הדרישות. צריך יציאות HDMI במחשבים.
באופן כללי טלויזיות בגודל הזה, במיוחד בטווח המחירים, יהיו מוגבלות מבחינת תכונות. לא יודע לגבי איכות תמונה. אולי זה בסדר בחלק מהדגמים מחברות ידועות, אבל אני לא יודע בוודאות. בכל מקרה אני משער שלא יהיו דברים כמו תמיכה ב-24Hz (שימושי לטעמי) או החלקת תנועה (אם זה מעניין אותך). אני לא חושב שיש מה לצפות לעיצוב יוצא דופן....
תראה, אני לא מצפה לטלויזיה הכי טובה בשוק עם מלא פיצ'רים, אני רק רוצה טלויזיה שאם ארצה לראות סרטים דרך המחשב או הלפטופ - היא תציג אותם באיכות טובה, בלי כל מיני פקשושים.
לדוגמה ראיתי את הטלויזיה הזו:
[size= 24.1883316040039px; line-height: 22.1726379394531px]http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=882997
[/size]היא קצת חורגת מהתקציב אבל הבנתי שהיא ממש טובה יחסית למתחרות (חברה מוכרת, 100 hz, מראה טוב) למרות שאני מתלבט בגלל זוית הצפיה (89 מעלות).
יש לנו בסלון טושיבה יחסית זולה, ולקרובי משפחה lg שעלתה 4000 ובטלויזיה שלהם התזוזה של התמונה נראית יותר מלאכותית, וממש אהבתי את זה. מה קצב רענון התמונה שדרוש כדי לראות ככה?
ושוב, אם יש איזו טלויזיה בלי כל מיני אפשרויות מתקדמות שתציג לי את המחשב בצורה טובה (לא משנה האיכות) ושאוכל לראות בה טלויזיה באיכות טובה, אשמח מאוד לקישור.
תודה ושבת שלום, מצטער על החפירה.
ה-100Hz שכתוב שם לא אומר הרבה:
http://www.hometheater.co.il/vp2230025#2230025
אתה רוצה תנועה מלאכותית?
בכל מקרה, זאת החלקת תנועה. לא חושב שזה יהיה במסכים זולים יותר. תצטרך לקרוא סקירות על מסכים כדי לדעת אם יש, ואיך זה. אין שום הקבלה בין המספרים שמפורסמים ע"י יצרנים שונים, וגם אצל אותו יצרן ייתכן שהמספר אומר דברים שונים בשנים שונות.
זוויות הצפיה שמפורסמות במפרטים לא אומרות כלום. זה עוד שקר קבוע בתחום. גם לגבי זה תצטרך לקרוא רשמים של אנשים או סקירות. דבר אחד שיכול לתת מידע ראשוני הוא סוג הפנל. לפנלים מסוג IPS (ש-LG משתמשים בהם בד"כ) יש את זוויות הצפיה הרחבות ביותר, אבל ייתכן שבשחור זה יותר מוגבל. יש גם חסרונות, כמו שחורים בהירים יותר באופן כללי.
אגב, אם ה-LG הזאת באמת עם רגליים בקצוות המסך, קח בחשבון שתצטרך שולחן לכל הרוחב וזה פחות גמיש מבחינת מיקום. למרות שב-32" זה לא כזה נורא.
אתה רוצה תנועה מלאכותית?
זוויות הצפיה שמפורסמות במפרטים לא אומרות כלום. זה עוד שקר קבוע בתחום. גם לגבי זה תצטרך לקרוא רשמים של אנשים או סקירות. דבר אחד שיכול לתת מידע ראשוני הוא סוג הפנל. לפנלים מסוג IPS (ש-LG משתמשים בהם בד"כ) יש את זוויות הצפיה הרחבות ביותר, אבל ייתכן שבשחור זה יותר מוגבל. יש גם חסרונות, כמו שחורים בהירים יותר באופן כללי.
אגב, אם ה-LG הזאת באמת עם רגליים בקצוות המסך, קח בחשבון שתצטרך שולחן לכל הרוחב וזה פחות גמיש מבחינת מיקום. למרות שב-32" זה לא כזה נורא.
-
ZvikaCohen
- חבר שרק התחיל

האמת? כנראה אני עדיין לא בטוח מה זה תנועה מלאכותיתjtk כתב:ה-100Hz שכתוב שם לא אומר הרבה:
אתה רוצה תנועה מלאכותית?בכל מקרה, זאת החלקת תנועה. לא חושב שזה יהיה במסכים זולים יותר. תצטרך לקרוא סקירות על מסכים כדי לדעת אם יש, ואיך זה. אין שום הקבלה בין המספרים שמפורסמים ע"י יצרנים שונים, וגם אצל אותו יצרן ייתכן שהמספר אומר דברים שונים בשנים שונות.
אגב, אם ה-LG הזאת באמת עם רגליים בקצוות המסך, קח בחשבון שתצטרך שולחן לכל הרוחב וזה פחות גמיש מבחינת מיקום. למרות שב-32" זה לא כזה נורא....
חשבתי על ה LG הזו רק בגלל שזה 100 HZ (כמו שכתבת בקישור שהבאת, חשבתי שככל שהמספר יותר גדול כך יראו יותר טוב), אני מעדיף ללכת על משהו זול יותר.
אתה חושב שאני צריך לחשוב מראש על דגם ספציפי, או שעדיף כבר ללכת לחנות ולקנות מה שנראה טוב בעין?
אני מתלבט בגלל שאני לא רוצה עכשיו לעבור חנות חנות ולחפש משהו ספציפי, לעומת זאת אני גם לא רוצה לקנות טלויזיה רק כי בחנות היא נראתה לי טוב בעין.
·
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@ZvikaCohen
·
הנה, אולי זה יעזור לך להבין מה זה החלקת תנועה, איך נראה, יתרונות וחסרונות:
http://www.rtings.com/tv/learn/what-is- ... ect-on-tvs
בכלל באתר הזה יש לא מעט מידע והסברים על כל מיני פיצ'רים ברמה שאמורה להיות ברורה לכל הדיוט.
http://www.rtings.com/ תגלול לתחתית העמוד לאזור ה- "LEARN" = יש שם כל מיני נושאים ששווה להכיר.
לגבי המלצה ספציפית למסך 32 - לצערי לא בקיא בגדלים האלה ולא יודע מי מציע מה ובאיזה מחיר.
אני רק יכול להגיד לך שסביב ה- 1000-1200 תצליח כנראה להשיג מסכי כניסה מאד פשוטים ולא יהיה לך הרבה מקום למשחק פה. (לא שזה אומר שהם גרועים בהכרח)
·
הנה, אולי זה יעזור לך להבין מה זה החלקת תנועה, איך נראה, יתרונות וחסרונות:
http://www.rtings.com/tv/learn/what-is- ... ect-on-tvs
בכלל באתר הזה יש לא מעט מידע והסברים על כל מיני פיצ'רים ברמה שאמורה להיות ברורה לכל הדיוט.
http://www.rtings.com/ תגלול לתחתית העמוד לאזור ה- "LEARN" = יש שם כל מיני נושאים ששווה להכיר.
לגבי המלצה ספציפית למסך 32 - לצערי לא בקיא בגדלים האלה ולא יודע מי מציע מה ובאיזה מחיר.
אני רק יכול להגיד לך שסביב ה- 1000-1200 תצליח כנראה להשיג מסכי כניסה מאד פשוטים ולא יהיה לך הרבה מקום למשחק פה. (לא שזה אומר שהם גרועים בהכרח)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
ZvikaCohen
- חבר שרק התחיל

אוקיי התבלבלתי במובן של החלקת התנועה, חשבתי שההפך זה הנכון חחח 
תראו יש לי 2 אפשרויות כרגע, אפשרות אחת היא ללכת על מסך muller ב 850 שקל (פרוטקציות) אבל המסך הוא full hd וגם יש לו 2 hdmi (כניסות).
אפשרות שניה היא ללכת על מסך עם חברה מוכרת (סאמסונג, lg) אבל להוסיף עוד לפחות 400 שקל (חקרתי, סמסונג עולה 1100 ואלגי 1350 לפחות).
אני ממש מתלבט אם ללכת על המולר כי זאת לא חברה מוכרת (או שאני טועה?) וגם לא מצאתי מידע לגבי הטלויזיה הזו בגוגל. מצד שני זה full hd ואני די בטוח שאזהה את ההבדל בין full hd לבין hd ready.
וגם את המולר אני לא יכול לבדוק מראש כי זה מהעבודה של אמא שלי, לעומת טלויזיות אחרות שאני יכול לראות לפני הקניה.
אין לי מושג מה לעשות מה אתם אומרים?
תראו יש לי 2 אפשרויות כרגע, אפשרות אחת היא ללכת על מסך muller ב 850 שקל (פרוטקציות) אבל המסך הוא full hd וגם יש לו 2 hdmi (כניסות).
אפשרות שניה היא ללכת על מסך עם חברה מוכרת (סאמסונג, lg) אבל להוסיף עוד לפחות 400 שקל (חקרתי, סמסונג עולה 1100 ואלגי 1350 לפחות).
אני ממש מתלבט אם ללכת על המולר כי זאת לא חברה מוכרת (או שאני טועה?) וגם לא מצאתי מידע לגבי הטלויזיה הזו בגוגל. מצד שני זה full hd ואני די בטוח שאזהה את ההבדל בין full hd לבין hd ready.
וגם את המולר אני לא יכול לבדוק מראש כי זה מהעבודה של אמא שלי, לעומת טלויזיות אחרות שאני יכול לראות לפני הקניה.
אין לי מושג מה לעשות מה אתם אומרים?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
עזוב אותך muller, סתם מוצר מדבקה סיני זול, אין באמת יצרן כזה.
עדיף לך לדעתי לקנות מוצר ממותג מוכר ועם אחריות טובה.
את מולר תשאיר למעדני חלב ויוגורטים.
עדיף לך לדעתי לקנות מוצר ממותג מוכר ועם אחריות טובה.
את מולר תשאיר למעדני חלב ויוגורטים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".