מחפש לקנות דאק (לא מגבר משולב עם דאק....) תציעו מה שיש לכם!
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
במידה ויכול להתאים לך - יש לי כרטיס קול חיצוני חיצוני מתוצרת Behringer חדש מדגם UCA202 שאני מוכר ב-150שח. אני ממוקם במרכז ת"א (הוא לא מפורסם בלוחות). יש לו יציאות וכניסות RCA מוזהבות , כניסה אופטית ויציאת אוזניות עם בקרת ווליום.
http://www.behringer.com/EN/Products/UCA202.aspx
[email protected]
http://www.behringer.com/EN/Products/UCA202.aspx
[email protected]
@tissot
·מציע DAC של קיימברידג' כולל USB אסינכרוני ו ASIO לניגון אודיופילי ממחשבי מדיה
http://www.cambridgeaudio.com/products/ ... cmagic-100
אם מעונין צור קשר בפרטי
·מציע DAC של קיימברידג' כולל USB אסינכרוני ו ASIO לניגון אודיופילי ממחשבי מדיה
http://www.cambridgeaudio.com/products/ ... cmagic-100
אם מעונין צור קשר בפרטי
·1200 ש"חDanielGe כתב:@panoticon
·
לא ניתן לשלוח לך הודעות בפרטי מכיוון שאתה משתמש חדש.
תוכל לפרסם מחיר?...
[email protected]
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
tissot
אני לא מכיר את המוכר ולא אותך...
ה"חבילה", בדאק של Peachtree Audio DAC iT
נראת מאוד אטרקטיבית!!!
ראה את ה SPECS כאן:
http://www.peachtreeaudio.com/dac-it-x- ... erter.html
כל זה ב 1650 ש"ח כולל מע"ם עם רכיב DAC עדכני, שלט כניסת USB קואקס ואופטי??? ו 24/192???
אולי אני חולם אבל זה בהחלט משהו שהייתי הולך לשמוע במחיר הזה...
אני לא מכיר את המוכר ולא אותך...
ה"חבילה", בדאק של Peachtree Audio DAC iT
נראת מאוד אטרקטיבית!!!
ראה את ה SPECS כאן:
http://www.peachtreeaudio.com/dac-it-x- ... erter.html
כל זה ב 1650 ש"ח כולל מע"ם עם רכיב DAC עדכני, שלט כניסת USB קואקס ואופטי??? ו 24/192???
אולי אני חולם אבל זה בהחלט משהו שהייתי הולך לשמוע במחיר הזה...
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
- harel
- חבר ותיק

Modern, Good Value for money, With USB Coax and Optical inputstissot כתב:תקציב בין 500 ל1500 ככה.
מחפש דאק טוב בגדול, עם כניסות usb, אופטי וכואקסיאלי
שיהיה טוב ויהיה שכר טוב לתמורה...
??
- harel
- חבר ותיק

tissot הי,
אם כך, אני מציע לך לחפש באחד משלושה אפיקים, כל אחד מהם עשוי לתת לך יתרון על האזנה ישירה מ CD או כרטיס קול ממוצע במחשב:
1. AUDIO ALCHEMY - DACS - תוצרת ארה"ב - מעולים, ובעלי כניסות אופטיות וקואקס, יש להם גם רכיבי ANTI GITTER טובים מאוד אשר מצמצמים רעשי רקע מתהליך ההמרה (דיגיטאלי לאנלוגי).
2. MISSION - דאק מעולה תוצרת UK. יש אומרים שהוא מבוסס על מעגלי NAIM AUDIO, לא יודע היה לי שנים והיה פשוט מצויין.
שני אלו נמצאים מפעם לפעם בלוחות=> Chercher et trouver.
הערות:
* יש גם אחרים בלי ספק כמו ה MF1 ו 2, וכיו"ב.. אני מספר למעלה על הניסיון האישי שלי עם מכשירים שעשו הבדל (לטעמי). לכל אחד מאלו, צריך להאזין ולבצע בדיקה A_B.
3. יבוא של קיט או DAC מוכן "סיני" דרך EBAY או ALIEXPRESS - דורש קריאה של חומר בפוסטים של חובבים שעשו זאת קודם ואולי אף התייעצות אקטיבית עם אחדים מהם להבין מהי האמינות והשימושייות במכשיר לאחר הקנייה. (אתה למצוא מכשיר כולל משלוח ב 500-700ש"ח).
ניתן לבדוק ב DIYAUDIO ו AUDIOKARMA.מהם הדגמים הפופולאריים / המומלצים
היתרון-> בדרך כלל מכשיר עדכני, רכיבי המרה מודרנים (הרכיבים עצמם אינם מאוד יקרים), עם כניסות מגוונות, אפילו INTERFACE USB מודרני וכיו"ב, וכמובן - מחיר מחיר מחיר....
חיסרון -> אין לו אבא, יש אחריות ותוכל להחזיר אותו אם הוא תקול (הלוגיסטיקה על חשבונך), יתכן שיצריך שיפור (כמו עדכון / הוספת קבלים בספק וכיו"ב=ראה הפוסטים), דורש עשיית שיעורי בית - החלופה להשקעה כספית כאן היא עבודה מתודית לבחינת הטרנדים בשוק, ואולי גם עבודת כפיים מסויימת אם המכשיר מצריך עדכון (ברוב המקרים אין צורך Plug &Play וזהו!)
בכל אחת מהאופציות אתה מסיים באזור ה 500-700 ש"ח עם DAC שיתן פייט לנגן CD או כרטיס קול ממוצע במחשב.
4. האופציה הרביעית היא סתם "התחכמות" אבל אמרו לנו לחשוב מחוץ לקופסא8O...
תמיד תוכל לקנות מכשיר כזה חדש, בערך גבוה יותר, מודרני, עם אחריות, עם בחירה שלך למאפיינים, ליווי של יבואן (הם נחמדים בד"כ... - כולם!!),
ב 5-10 תשלומים, (כ100-200 ש"ח לתשלום), ולשים על המדף מכשיר שעשוי להיות עדיף, ו-ורסטילי משמעותית מהאופציות 1-3 לעיל.
אם כך, אני מציע לך לחפש באחד משלושה אפיקים, כל אחד מהם עשוי לתת לך יתרון על האזנה ישירה מ CD או כרטיס קול ממוצע במחשב:
1. AUDIO ALCHEMY - DACS - תוצרת ארה"ב - מעולים, ובעלי כניסות אופטיות וקואקס, יש להם גם רכיבי ANTI GITTER טובים מאוד אשר מצמצמים רעשי רקע מתהליך ההמרה (דיגיטאלי לאנלוגי).
2. MISSION - דאק מעולה תוצרת UK. יש אומרים שהוא מבוסס על מעגלי NAIM AUDIO, לא יודע היה לי שנים והיה פשוט מצויין.
שני אלו נמצאים מפעם לפעם בלוחות=> Chercher et trouver.
הערות:
* יש גם אחרים בלי ספק כמו ה MF1 ו 2, וכיו"ב.. אני מספר למעלה על הניסיון האישי שלי עם מכשירים שעשו הבדל (לטעמי). לכל אחד מאלו, צריך להאזין ולבצע בדיקה A_B.
3. יבוא של קיט או DAC מוכן "סיני" דרך EBAY או ALIEXPRESS - דורש קריאה של חומר בפוסטים של חובבים שעשו זאת קודם ואולי אף התייעצות אקטיבית עם אחדים מהם להבין מהי האמינות והשימושייות במכשיר לאחר הקנייה. (אתה למצוא מכשיר כולל משלוח ב 500-700ש"ח).
ניתן לבדוק ב DIYAUDIO ו AUDIOKARMA.מהם הדגמים הפופולאריים / המומלצים
היתרון-> בדרך כלל מכשיר עדכני, רכיבי המרה מודרנים (הרכיבים עצמם אינם מאוד יקרים), עם כניסות מגוונות, אפילו INTERFACE USB מודרני וכיו"ב, וכמובן - מחיר מחיר מחיר....
חיסרון -> אין לו אבא, יש אחריות ותוכל להחזיר אותו אם הוא תקול (הלוגיסטיקה על חשבונך), יתכן שיצריך שיפור (כמו עדכון / הוספת קבלים בספק וכיו"ב=ראה הפוסטים), דורש עשיית שיעורי בית - החלופה להשקעה כספית כאן היא עבודה מתודית לבחינת הטרנדים בשוק, ואולי גם עבודת כפיים מסויימת אם המכשיר מצריך עדכון (ברוב המקרים אין צורך Plug &Play וזהו!)
בכל אחת מהאופציות אתה מסיים באזור ה 500-700 ש"ח עם DAC שיתן פייט לנגן CD או כרטיס קול ממוצע במחשב.
4. האופציה הרביעית היא סתם "התחכמות" אבל אמרו לנו לחשוב מחוץ לקופסא8O...
תמיד תוכל לקנות מכשיר כזה חדש, בערך גבוה יותר, מודרני, עם אחריות, עם בחירה שלך למאפיינים, ליווי של יבואן (הם נחמדים בד"כ... - כולם!!),
ב 5-10 תשלומים, (כ100-200 ש"ח לתשלום), ולשים על המדף מכשיר שעשוי להיות עדיף, ו-ורסטילי משמעותית מהאופציות 1-3 לעיל.
מה שנתקלתי בחיפושי באמזון ובלוחות, הפופולאריים הם:
הקיימברידג' DACMAGIC PLUS כ-2000₪
ה-Arcam irDAC כ-1000₪
airDAC כ-2000₪
Musical Fidelity - digital-analog converter DAC V90
1000₪
הקיימברידג' DACMAGIC PLUS כ-2000₪
ה-Arcam irDAC כ-1000₪
airDAC כ-2000₪