עזרה בבחירת רשת 4G
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·המהירויות הן בכלל כרגע נמוכות ממה שאמור להיות בדור 4, וזה גם מאוד תלוי בעומסים. במשרד אני מקבל בקושי 8 מס"ש הורדה ו6-7 העלאה, ולעומת זאת באזור של הבית אני די קבוע מקבל 25 מס"ש הורדה וכ-20 העלאה...vic1234 כתב:מניסיון קצר עם 012 וONEPLUS ONE בדור 4G עם קליטה מלאה המהירות לא הייתה גבוהה מרשת הוט מובייל ב3G...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

·012, וזה אותה רשת פיזית. חוץ מזה גם הוט מובייל לרוב כבר משתמשים באותה רשת. כמובן שזה מאוד תלוי במיקום, עומס, מזג אויר ועוד הרבה פרמטרים.vic1234 כתב:@dima_vy
012 או ORANGE?
כמובן שזה מאוד תלוי גם במקום ובעומס...
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 16/07/2015 17:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

·המהירות יכולה להשתנות בכל רגעvic1234 כתב:ידוע לי שזה אותו רשת העיניין הוא שקיבלתי מהירויות שונות בין 012 לאורנג' בזמנו
באזורי אורנג' תמיד היו די עמוסים והוט מובייל אצלי נמצא רק על הרשת שלהם ולא נודד שם אני מקבל את המהירות הכי גבוהה...
- winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
אני ב 012. מהירות ה 4G תלויה במקום שאתה נמצא.
אני גר במודיעין ובאיזור מגורים שלי, ה 4G על הפנים, קולט לא קולט, עובר ל 3G....
מהירות הורדה 5.07
מהירות העלה 1.56
וככה זה רוב הזמן.
מכשיר אייפון 6
תחליט לבד.
אני גר במודיעין ובאיזור מגורים שלי, ה 4G על הפנים, קולט לא קולט, עובר ל 3G....
מהירות הורדה 5.07
מהירות העלה 1.56
וככה זה רוב הזמן.
מכשיר אייפון 6
תחליט לבד.
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אחרי הוט מובייל ואורנג' הבנתי שפלאפון 4G הוא יציב ומהיר בהחלט ב90% מהמדינה ואני נמצא כמעט כל יום מנהריה ועד עובדה
ORANGE לא 012
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
012 שייכת אומנם לאורנג אבל תעשה את הניסיון ותראה ש 012 כניראה יותר איטית באותו מקום עם טלפון זהה במיקרים מסויימים כניראה יש תיעדוף שיש לחץ ברשת...
יש פיתרון להזין את ה APN של אורנג.....
יש פיתרון להזין את ה APN של אורנג.....
רב סרן-רועי קליין.
תבדוק בעצמך במיבחן התוצאה
רב סרן-רועי קליין.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

·tascam כתב:תבדוק בעצמך במיבחן התוצאה...
אף בדיקה מחוץ למעבדה לא תהיה אמינה, כי תנאי הבדיקה כל הזמן משתנים. אין לך דרך לדעת כמה אנשים מחוברים לאותו תא ברגע של הבדיקה. אם התחלת בדיקה והתווסף משתמש נוסף לאותו תא זה ישפיע על התוצאה. כמו כן, כדי שבדיקה תהיה אמינה צריך לבדוק מאוו מכשיר בדיוק. לי אין אפשרות כזאת, אבל שוב, אני נמצא בקשר עם חברים אשר עובדים בהנדסה של אורנג', ובמפורש - אין שום תעדוף