סלקום לא טרחו אפילו להגיע לחבר אותי
היי,
רציתי רק לספר את ההתנסות הפרטית שלי עם חברת סלקום.
אני כיום מנוי יס והחלטתי שלמרות שיס מצוינים ההוצאה לא מצדיקה את עצמה ואפשר להוריד עלויות בחצי.
דיברתי עם סלקום וסיכמתי איתם על רכישת החבילת טריפל + 2 ממירים נוספים ב217 שח פלוס התקנה ב300שח.
נקבע לי טכנאי בזק ליום ראשון וטכנאי סלקום ליום שלישי אחה"צ.
אתמול יצאתי מוקדם מהעבודה כדי שאוכל להיות בבית בזמן ההתקנה. חיכיתי מ4 עד 6 אבל אף אחד לא הגיע.
התקשרתי לתמיכה של סלקום ולא ענו לי במשך 20 דקות. אז התקשרתי למכירות שכמובן ענו לי תוך דקה.
הסברתי לנציגה שאני מחכה לטכנאי ואף אחד לא הגיע, היא אמרה לי להמתין שהיא תעביר אותי למחלקה שתטפל בי.
העבירה ואחרי 30 דקות המתנה ניתקתי מייאוש. כתבתי להם באתר והתקשרתי שוב למכירות. ענה לי בחור, הסברתי לו שוב את המקרה וכבר אמרתי לו שזו חוצפה ואולי כבר כדאי לבטל את העסקה, תשובתו, "תמתין שיענו לך ותבטל".
היום ניסיתי שוב את סלקום בבוקר, אחרי 20 דקות התייאשתי וניתקתי. בצהריים התקשרו מנטוויז'ן לתאם התקנה. בלי התנצלות בלי שום התייחסות למה שקרה. אמרתי לה שאני לא מעוניין יותר להתחבר אמרה לי תודה ולהתראות.
מאוד התאכזבתי מהם מאחר ובאמת קיויתי שיש אלטרנטיבה, אבל אם זה היחס ללקוח שעוד לא התחבר אני לא רוצה לחשוב מה היחס ללקוח קיים. היו הרבה אנשים שחיכו לשמוע ממני האם כדאי לעשות את המעבר והתשובה החד משמעית היא שלא.
רציתי רק לספר את ההתנסות הפרטית שלי עם חברת סלקום.
אני כיום מנוי יס והחלטתי שלמרות שיס מצוינים ההוצאה לא מצדיקה את עצמה ואפשר להוריד עלויות בחצי.
דיברתי עם סלקום וסיכמתי איתם על רכישת החבילת טריפל + 2 ממירים נוספים ב217 שח פלוס התקנה ב300שח.
נקבע לי טכנאי בזק ליום ראשון וטכנאי סלקום ליום שלישי אחה"צ.
אתמול יצאתי מוקדם מהעבודה כדי שאוכל להיות בבית בזמן ההתקנה. חיכיתי מ4 עד 6 אבל אף אחד לא הגיע.
התקשרתי לתמיכה של סלקום ולא ענו לי במשך 20 דקות. אז התקשרתי למכירות שכמובן ענו לי תוך דקה.
הסברתי לנציגה שאני מחכה לטכנאי ואף אחד לא הגיע, היא אמרה לי להמתין שהיא תעביר אותי למחלקה שתטפל בי.
העבירה ואחרי 30 דקות המתנה ניתקתי מייאוש. כתבתי להם באתר והתקשרתי שוב למכירות. ענה לי בחור, הסברתי לו שוב את המקרה וכבר אמרתי לו שזו חוצפה ואולי כבר כדאי לבטל את העסקה, תשובתו, "תמתין שיענו לך ותבטל".
היום ניסיתי שוב את סלקום בבוקר, אחרי 20 דקות התייאשתי וניתקתי. בצהריים התקשרו מנטוויז'ן לתאם התקנה. בלי התנצלות בלי שום התייחסות למה שקרה. אמרתי לה שאני לא מעוניין יותר להתחבר אמרה לי תודה ולהתראות.
מאוד התאכזבתי מהם מאחר ובאמת קיויתי שיש אלטרנטיבה, אבל אם זה היחס ללקוח שעוד לא התחבר אני לא רוצה לחשוב מה היחס ללקוח קיים. היו הרבה אנשים שחיכו לשמוע ממני האם כדאי לעשות את המעבר והתשובה החד משמעית היא שלא.
- avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
גם אני עברתי את אותה החוויה. רק שלי הם נתנו התקנה חינם כפיצוי ובמועד החדש שקבעו לי הם הגיעו בזמן .
אבל אני חייב לציין את זמני ההמתנה למענה אנושי בטלפון הממושכים מאוד (בלשון המעטה) לנציג סלקום למתן שירות.
פשוט גרוע. !!!!!!!!!!!!
אני מתפלל כל יום שלא תהיה לי תקלה כולשהי או שאזדקק לנציג שירות בכדי לא לעבור את הסיוט הזה שוב. סלקום חייבים להשתפר בנושא מתן השירות ללקוחות חדשים וקיימים , אחרת זה לא יעבוד.
אבל אני חייב לציין את זמני ההמתנה למענה אנושי בטלפון הממושכים מאוד (בלשון המעטה) לנציג סלקום למתן שירות.
פשוט גרוע. !!!!!!!!!!!!
אני מתפלל כל יום שלא תהיה לי תקלה כולשהי או שאזדקק לנציג שירות בכדי לא לעבור את הסיוט הזה שוב. סלקום חייבים להשתפר בנושא מתן השירות ללקוחות חדשים וקיימים , אחרת זה לא יעבוד.
לא ברורים לי דמי ההתקנה המופרזים האלה. אז נכון שהטריפל זול מצד אחד והחברה צריכה איכשהוא גם להרוויח פה משהו
אבל סכומים כאלה? לא בא בחשבון. רציתי לחבר את אמא שלי לטריפל של סלקום, אמרו לי 300 ש"ח דמי התקנה ולא היו מוכנים לרדת בשקל אפילו במחיר של ויתור על העסקה. חשבתי שחשוב לסלקום לחבר כמה שיותר לקוחות, לא ?
אבל סכומים כאלה? לא בא בחשבון. רציתי לחבר את אמא שלי לטריפל של סלקום, אמרו לי 300 ש"ח דמי התקנה ולא היו מוכנים לרדת בשקל אפילו במחיר של ויתור על העסקה. חשבתי שחשוב לסלקום לחבר כמה שיותר לקוחות, לא ?
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
אני יכול להגיד משהו אחד, שאצלי היה משהו דומה אבל זה פשוט הטכנאי בזק הבריז.
נכון אותנו זה לא מעניין כי אנחנו משלמים לספק האינטרנט, אבל כפי שכל הכתרות מראות, בזק עושה כל שביכולתה בכדי לפגוע ברפורמה הזאת.
כמובן, שאין קשר בין זה לבין זמני המענה ו\או ההתנצלות והשירות הטלפוני.
נכון אותנו זה לא מעניין כי אנחנו משלמים לספק האינטרנט, אבל כפי שכל הכתרות מראות, בזק עושה כל שביכולתה בכדי לפגוע ברפורמה הזאת.
כמובן, שאין קשר בין זה לבין זמני המענה ו\או ההתנצלות והשירות הטלפוני.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·ofers79 כתב:לא ברורים לי דמי ההתקנה המופרזים האלה. אז נכון שהטריפל זול מצד אחד והחברה צריכה איכשהוא גם להרוויח פה משהו
אבל סכומים כאלה? לא בא בחשבון. רציתי לחבר את אמא שלי לטריפל של סלקום, אמרו לי 300 ש"ח דמי התקנה ולא היו מוכנים לרדת בשקל
אפילו במחיר של ויתור על העסקה. חשבתי שחשוב לסלקום לחבר כמה שיותר לקוחות, לא ?...
גם אצלי רצו תשלום.
ניהלתי משא ומתן ישראלי וחסכתי את דמי ההתקנה.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
1. עשו את הפניות שלכם למוקדים השונים דרך צ׳אט, שם עונים תוך דקה.
2. משא ומתן של מספר ימים אצלי הוריד את מחיר ההתקנה לחצי, 150 ₪.
2. משא ומתן של מספר ימים אצלי הוריד את מחיר ההתקנה לחצי, 150 ₪.
...
גילי, אתה צודק. בצ'אט עונים מהר יחסית, אך לרב לנציגים שם אין את מלוא המסכויות שיש לנציג טלפוני.
לגבית דמי ההתקנה- ניסיתי להתמקח אך ללא הועיל. הנציג אמר לי ש 300 ש"ח זה המחיר וברגע שיהיה שינוי הם יחזרו אליי. ממש תודה.
לגבית דמי ההתקנה- ניסיתי להתמקח אך ללא הועיל. הנציג אמר לי ש 300 ש"ח זה המחיר וברגע שיהיה שינוי הם יחזרו אליי. ממש תודה.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·clubnet כתב:אל תצפה מסלקום להיות חברת כבלים, חברה מצוקמקת לדעתי..
300 ש"ח דמי התקנה בזיון גדול.. טוב שלא התחברת!...
"חברה מצוקמקת"?
מאיפה הבאת את זה?
הם פי 10 גדולים מהוט ויס ביחד
חברה ענק ,סלולאר ,נטויזן וטלויזיה.
יס לוקחת יותר מסלקום על ההתקנה 199 שקל,
כך שהמחיר עדין זול יותר,
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
נו באמת סלקום ענקית בתחום ״הטלויזיה״ די..תהייה רציני!זורו44 כתב:·......
"חברה מצוקמקת"?
מאיפה הבאת את זה?
הם פי 10 גדולים מהוט ויס ביחד
חברה ענק ,סלולאר ,נטויזן וטלויזיה.
יס לוקחת יותר מסלקום על ההתקנה 199 שקל,
כך שהמחיר עדין זול יותר,...
נכנסו לתחום וכבר רוצים לאכול את כולם..
יש לסלקום עוד המון שנות אור, להגיע להוט, ויס.
ואני מדבר על טלויזיה בלבד!
חברים, סעיף 18א, תיקון 24. תהנו ממה שהמחוקק עשה!(פיצוי 600 שקלים בגין אי הגעת טכנאי)
http://www.nevo.co.il/Law_html/law01/089_001.htm
בהצלחה!
http://www.nevo.co.il/Law_html/law01/089_001.htm
בהצלחה!
המשך עלילות סלקום TV
אז לאחר שהטכנאי לא טרח להגיע, ולמרות שהודעתי על ביטול העסקה
נחשו מה קיבלתי בדואר? חשבונית כמובן. על סכום של 58.13שח.
לתאם טכנאים ולענות בשירות לקוחות הם לא יודעים, אבל תודה לאל את החשבוניות הם שולחים יותר מהר מהשירות שהם נותנים.
כמובן שמייד הרמתי טלפון לסלקום והודעתי להם על ה"טעות" שלהם. נאמר לי שיבדקו ואם באמת לא הגיע טכנאי אקבל זיכוי.
עבר מעל שבוע, וכמובן בויזה כבר חייבו אותי. אז שוב טלפון לסלקום והפעם הבטיחו לי שאקבל זיכוי ואראה את זה תוך שבועיים.
פשוט מרתיח כל הנושא. לא מספיק הזמן שבזבזתי בלחכות לטכנאי ולהמתין בטלפון שיטרחו לענות.
עכשיו אני עוד צריך לרדוף אחריהם שיחזירו לי כסף.
אז לכל אלה ששואלים אם כדאי להצטרף נראה לי שהתשובה ברורה.
דרך אגב רק כדי להבהיר את רמת הבלבול שם, קיבלתי טלפון מנציג מכירות של סלקום לפני שבועיים שאמר לי שהוא הבין שתעניינתי ושאל אותי אם אני מעוניין להצטרף. פשוט הזוי.
דרך אגב אשמח לדעת מה התהליך על מנת לקבל את הפיצוי מהם.
לתאם טכנאים ולענות בשירות לקוחות הם לא יודעים, אבל תודה לאל את החשבוניות הם שולחים יותר מהר מהשירות שהם נותנים.
כמובן שמייד הרמתי טלפון לסלקום והודעתי להם על ה"טעות" שלהם. נאמר לי שיבדקו ואם באמת לא הגיע טכנאי אקבל זיכוי.
עבר מעל שבוע, וכמובן בויזה כבר חייבו אותי. אז שוב טלפון לסלקום והפעם הבטיחו לי שאקבל זיכוי ואראה את זה תוך שבועיים.
פשוט מרתיח כל הנושא. לא מספיק הזמן שבזבזתי בלחכות לטכנאי ולהמתין בטלפון שיטרחו לענות.
דרך אגב רק כדי להבהיר את רמת הבלבול שם, קיבלתי טלפון מנציג מכירות של סלקום לפני שבועיים שאמר לי שהוא הבין שתעניינתי ושאל אותי אם אני מעוניין להצטרף. פשוט הזוי.
דרך אגב אשמח לדעת מה התהליך על מנת לקבל את הפיצוי מהם.
גם לי יש חווית שירות זהה לשלך. נרשמתי באתר לאפליקציה ומעולם לא קיבלתי סיסמת התחברות. גם אני מאמין שהחיוב באשראי יגיע גם יגיע...
שורר שם אי סדר מוחלט בחברה, ונראה לי שקבלת זיכוי דרך הטלפון היא משימה בלתי אפשרית.
תתקשר לחברת האשראי ותבקש מהם לא לכבד יותר חיובים מסלקום.
כמו כן, תבע אותם בביהמ"ש לתביעות קטנות בגין אי הגעת הטכנאי והחיוב השגוי.
שורר שם אי סדר מוחלט בחברה, ונראה לי שקבלת זיכוי דרך הטלפון היא משימה בלתי אפשרית.
כמו כן, תבע אותם בביהמ"ש לתביעות קטנות בגין אי הגעת הטכנאי והחיוב השגוי.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
Re: המשך עלילות סלקום TV
כפי שכתבתי בדף הקודם: "אל תצפה מסלקום להיות חברת כבלים, חברה מצוקמקת לדעתי.. "ynet29 כתב:אז לאחר שהטכנאי לא טרח להגיע, ולמרות שהודעתי על ביטול העסקה
דרך אגב אשמח לדעת מה התהליך על מנת לקבל את הפיצוי מהם....
עשו רעש מפה עד פ"ת, חחח
בושה וחרפה הם לא יודעים לכבד הסכמים..
רוצה לשמוע אותי, אל תוותר להם איפה שאתה גר יש איזה מרכז שירות שלהם.?
תלך אליהם בלי לצלצל יותר תדרוש תכסף במזומן לא יודע איך או איזה זיכוי לויזה..
אחי תדפוק על השולחן
נכון יש איזה בלאגן שם, ומישהו צריך לתת את הדין על כך!intengo כתב:גם לי יש חווית שירות זהה לשלך. נרשמתי באתר לאפליקציה ומעולם לא קיבלתי סיסמת התחברות. גם אני מאמין שהחיוב באשראי יגיע גם יגיע...
כמו כן, תבע אותם בביהמ"ש לתביעות קטנות בגין אי הגעת הטכנאי והחיוב השגוי....
לגבי תביעה בבית הדין "לתביעות קטנות" לדעתי מיותר כאב ראש.
רק הפתיחת תיק(טופסולוגיה וכ'ו) יעלה לבחור 100 שקל אם לא יותר, על מה תביעה 58 ש"ח? מיותר.
כפי שציינתי צריך ללכת אליהם, לתת להם צעקות לא בטלפון.. רק ככה זה עובד..
וזה עובד על בטוח.. הבחור לא קיבל שירות ביטל עיסקה זכותו לקבל את הכסף..
פשוט מגעיל אותי ההתנהלות שלהם, הם יצאו בהצהרות גרנדיוזיות על מה