מתלבט בין סדרה JS לבין סדרה HU של סמסונג
לאחר שכבר הייתי נעול לקנות טיוי HU8500 (מסך שטוח) הבנתי מחברי הפורום שבימים אלו מושקת הסדרה JS שהיא הסדרה החדשה לשנת 2015 לעומת דגמי HU של שנת 2014 וזה עורר אצלי פתאום תהיות האם לקנות סדרה חדשה ואף האם להרחיק לכת ולקנות את ה 9000 (מסך קעור).
על פניו, סדרה חדשה נשמע כאטרקטיבי יותר אך מביקורות שאני קורא באתרים השונים ובייחוד באתר CNET שאני מאוד נהנה לקרוא בו אני מקבל את התחושה שייתכן כי עדיף לעקוץ דגמי 2014 (HU) במחיר נמוך יותר מאשר את הדגמים החדשים במחיר יקר מאוד.
הביקורות נשמעות כמהללות את דגמי 2014 של סמסונג ודי אדישות לדגמים של 2015. אני לא מהמבינים הגדולים אז ייתכן מאוד ואני מפספס פה משהו. אשמח לשמוע מאנשים קצת המלצות.
אגב, אתמול ראיתי לראשונה את התמונה של HU8500 בביג בוקס. אני חייב לציין שהתאכזבתי קשות. תמונה ממש גורעה. אני מבין שכאשר אצפה בסרט באיכות גבוה דרך סטרימר המצב יהיה הרבה יותר טוב אך זה די מבאס לדעת שאם אתה רואה ערוץ 2 או סתם ערוץ HD ביס התמונה ממש לא סימפטית.
אגב, מומלץ לקחת 65 אינץ עבור מרחק שצפיה של 3.8 מטר ?
על פניו, סדרה חדשה נשמע כאטרקטיבי יותר אך מביקורות שאני קורא באתרים השונים ובייחוד באתר CNET שאני מאוד נהנה לקרוא בו אני מקבל את התחושה שייתכן כי עדיף לעקוץ דגמי 2014 (HU) במחיר נמוך יותר מאשר את הדגמים החדשים במחיר יקר מאוד.
הביקורות נשמעות כמהללות את דגמי 2014 של סמסונג ודי אדישות לדגמים של 2015. אני לא מהמבינים הגדולים אז ייתכן מאוד ואני מפספס פה משהו. אשמח לשמוע מאנשים קצת המלצות.
אגב, אתמול ראיתי לראשונה את התמונה של HU8500 בביג בוקס. אני חייב לציין שהתאכזבתי קשות. תמונה ממש גורעה. אני מבין שכאשר אצפה בסרט באיכות גבוה דרך סטרימר המצב יהיה הרבה יותר טוב אך זה די מבאס לדעת שאם אתה רואה ערוץ 2 או סתם ערוץ HD ביס התמונה ממש לא סימפטית.
אגב, מומלץ לקחת 65 אינץ עבור מרחק שצפיה של 3.8 מטר ?
ה-JS9000 TV מדהימה (ראיתי אותה בהשקה וקראתי גם ביקורות) .
אבל המחיר שלה גבוה ביחס לדגמים היוצאים.
אני אחכה חודשיים 3 ואז כנראה ארכוש אותה .
שים לב כי יש הבדל מחירים די גדול אם אתה תרכוש ביבוא מקבילי (לא תוכל להשתמש בחלק מה-SMART ובעברית) ביחס למחיר של היבואן הרשמי.
מצד שני היבואן הרשמי יקר מאוד (לפי מה שראיתי בכמה אלפים לא קטנים) .
אבל המחיר שלה גבוה ביחס לדגמים היוצאים.
אני אחכה חודשיים 3 ואז כנראה ארכוש אותה .
שים לב כי יש הבדל מחירים די גדול אם אתה תרכוש ביבוא מקבילי (לא תוכל להשתמש בחלק מה-SMART ובעברית) ביחס למחיר של היבואן הרשמי.
מצד שני היבואן הרשמי יקר מאוד (לפי מה שראיתי בכמה אלפים לא קטנים) .
שאתה אומר מדהימה אתה מתכוון לעיצוב שלה או לתמונה ??
מבחינת תמונה כרגע אני מעוניין לדעת איך רואים תכנים של HD (לא 4K ) דרך סטרימר ואיך רואים ספורט בערוצי HD של חברות הכבלים. כמובן שמעניין אותי גם איך רואים ערוצים רגילים אבל כמעט ואין לי שימוש בהם.
יבוא מקבילי ממש לא בא בחשבון מבחינתי כי לא בא לי להגביל את השימושים האפשריים בה בסמארט וכולי.....
מה לדעתך אמור להיות המחיר שלה עם ההשקה ?? מת לקנות כבר ולא בא לי להמתין עכשיו עוד שלושה חודשים......
יש מקום שאפשר לראות את התמונה שלה ??
מה דעתך לגבי 65 אינץ במרחק צפיה של 3.8 מטרים ?
מבחינת תמונה כרגע אני מעוניין לדעת איך רואים תכנים של HD (לא 4K ) דרך סטרימר ואיך רואים ספורט בערוצי HD של חברות הכבלים. כמובן שמעניין אותי גם איך רואים ערוצים רגילים אבל כמעט ואין לי שימוש בהם.
יבוא מקבילי ממש לא בא בחשבון מבחינתי כי לא בא לי להגביל את השימושים האפשריים בה בסמארט וכולי.....
מה לדעתך אמור להיות המחיר שלה עם ההשקה ?? מת לקנות כבר ולא בא לי להמתין עכשיו עוד שלושה חודשים......
מה דעתך לגבי 65 אינץ במרחק צפיה של 3.8 מטרים ?
65" ל-3.8 מטר זה בסדר, אבל אני הייתי מעדיף גדול יותר.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/ue65js90 ... 154027.htm
http://www.hdtvtest.co.uk/news/ue65js90 ... 154027.htm
·KingRN כתב:שאתה אומר מדהימה אתה מתכוון לעיצוב שלה או לתמונה ??
מה דעתך לגבי 65 אינץ במרחק צפיה של 3.8 מטרים ?...
אני מדבר על איכות התמונה של ה-JS שמבחינתי לפחות ברמה אחת (אם לא יותר) מהסדרה האחרונה HU .
·KingRN כתב:·יש לך מושג מה הולך להיות המחיר של JS9000 ?......
65 אינץ...
הערכה שלי בחנויות מתמחות היא תעלה כ- 26 אלף ש"ח עם 3 שנים אחריות סמליין .
מחיר גבוה מזה והם יישארו תקועים עם הטלוויזיות כמו בשנה שעברה.
אם ככה אז נמתין לבואן. מדהים איך מתקציב התחלתי של 15 אלף שח אני מגיע כבר לחשוב להוציא 26....movieman כתב:·......
הערכה שלי בחנויות מתמחות היא תעלה כ- 26 אלף ש"ח עם 3 שנים אחריות סמליין .
מחיר גבוה מזה והם יישארו תקועים עם הטלוויזיות כמו בשנה שעברה....
יש צפי הגעה לחנויות ?