רכשתי מקלדת קומפי לילדים . רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את המקלדת בחיבור אלחוטי לטלויזיה
בעקרון יש כמה כניסות USB . השאלה אם זה אפשרי לחבר דונגל USB לטלויזיה ולמקלדת עצמה לחבר חיבור שיקשר בינהם . בצורה אלחוטית .
הפתרון הקל הוא חיבור ישיר לטלויזיה וזה מצריך כבל מאריך .
יש פתרון אחר ?
בתודה מראש
דודו
חיבור USB לטלויזיה סמסונג HU8500 55 אינץ
מקלדת קומפי עובדת עם תוכנה של קומפי במחשב, לכן לא נראה לי שיעזור לך בשום אופן לחבר את מקלדת הקומפי ישירות לטלויזיה, כי בטלויזיה אין סידירום אם תוכנה של קומפי, זה טלוויזיה ולא מחשב.
מה שאתה כן יכול לעשות כדי לראות קומפי על המסך הגדול של הטלוויזיה, זה או לחבר מחשב נייד לטלויזיה ואת המקלדת קומפי לחבר למחשב נייד, או לחבר מחשב נייח לטלוויזיה ואת הקומפי לחבר כרגיל למחשב הנייח.
מה שאתה כן יכול לעשות כדי לראות קומפי על המסך הגדול של הטלוויזיה, זה או לחבר מחשב נייד לטלויזיה ואת המקלדת קומפי לחבר למחשב נייד, או לחבר מחשב נייח לטלוויזיה ואת הקומפי לחבר כרגיל למחשב הנייח.
·יש אפליקציה בסמסונג שנקראית "צעדים ראשונים" של קומפי . התקנה חינם .HTuser1 כתב:מקלדת קומפי עובדת עם תוכנה של קומפי במחשב, לכן לא נראה לי שיעזור לך בשום אופן לחבר את מקלדת הקומפי ישירות לטלויזיה, כי בטלויזיה אין סידירום אם תוכנה של קומפי, זה טלוויזיה ולא מחשב.
מה שאתה כן יכול לעשות כדי לראות קומפי על המסך הגדול של הטלוויזיה, זה או לחבר מחשב נייד לטלויזיה ואת המקלדת קומפי לחבר למחשב נייד, או לחבר מחשב נייח לטלוויזיה ואת הקומפי לחבר כרגיל למחשב הנייח....