חיבור USB לטלויזיה סמסונג HU8500 55 אינץ

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 454
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

רכשתי מקלדת קומפי לילדים . רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את המקלדת בחיבור אלחוטי לטלויזיה

בעקרון יש כמה כניסות USB . השאלה אם זה אפשרי לחבר דונגל USB לטלויזיה ולמקלדת עצמה לחבר חיבור שיקשר בינהם . בצורה אלחוטית .

הפתרון הקל הוא חיבור ישיר לטלויזיה וזה מצריך כבל מאריך .

יש פתרון אחר ?

בתודה מראש
דודו

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #2 

נראה לי שאין. אני לא מכיר פרוטוקול שהופך USB לשידור אלחוטי ואין צורך. בשביל זה יש WIFI ו-BT.
אם אתה עם חיבור USB חוטי אז אני לא רואה שום דרך (סבירה) חוץ מכבל USB מאריך.

HTuser1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #3 

מקלדת קומפי עובדת עם תוכנה של קומפי במחשב, לכן לא נראה לי שיעזור לך בשום אופן לחבר את מקלדת הקומפי ישירות לטלויזיה, כי בטלויזיה אין סידירום אם תוכנה של קומפי, זה טלוויזיה ולא מחשב.

מה שאתה כן יכול לעשות כדי לראות קומפי על המסך הגדול של הטלוויזיה, זה או לחבר מחשב נייד לטלויזיה ואת המקלדת קומפי לחבר למחשב נייד, או לחבר מחשב נייח לטלוויזיה ואת הקומפי לחבר כרגיל למחשב הנייח.

dudumagic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 454
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

HTuser1 כתב:מקלדת קומפי עובדת עם תוכנה של קומפי במחשב, לכן לא נראה לי שיעזור לך בשום אופן לחבר את מקלדת הקומפי ישירות לטלויזיה, כי בטלויזיה אין סידירום אם תוכנה של קומפי, זה טלוויזיה ולא מחשב.

מה שאתה כן יכול לעשות כדי לראות קומפי על המסך הגדול של הטלוויזיה, זה או לחבר מחשב נייד לטלויזיה ואת המקלדת קומפי לחבר למחשב נייד, או לחבר מחשב נייח לטלוויזיה ואת הקומפי לחבר כרגיל למחשב הנייח.
...
·יש אפליקציה בסמסונג שנקראית "צעדים ראשונים" של קומפי . התקנה חינם .

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”