מחשב לא מצליח לבצע עדכונים
שלום,
המחשב שלי מבצע לבד עידכונים, לוקח לא הרבה זמן ואני רואה את האחוזים שלו עולים.
בשלב מסויים זה נתקע- והוא מודיע לי שהעידכונים לא הצליחו והוא משחזר משהו ומבקש ממני לא לכבות את המחשב..
העניין הוא, שמעבר לזה שהוא לא מתעכן (פחות חשוב לי) כל התהליך לוקח המון זמן- במיוחד החלק האחרון שהוא עושה שיחזור/או מבטל עידכונים ובכל הזמן הזה אני לא יכול לעבוד על המחשב.
אם זה משנה משהו- מדובר במחשב של אסוס בן שנה בערך
כל עצה תתקבל בברכה
ועל הדרך- אודה להמלצה לאנטי וירוס חינמי.
המחשב שלי מבצע לבד עידכונים, לוקח לא הרבה זמן ואני רואה את האחוזים שלו עולים.
בשלב מסויים זה נתקע- והוא מודיע לי שהעידכונים לא הצליחו והוא משחזר משהו ומבקש ממני לא לכבות את המחשב..
העניין הוא, שמעבר לזה שהוא לא מתעכן (פחות חשוב לי) כל התהליך לוקח המון זמן- במיוחד החלק האחרון שהוא עושה שיחזור/או מבטל עידכונים ובכל הזמן הזה אני לא יכול לעבוד על המחשב.
אם זה משנה משהו- מדובר במחשב של אסוס בן שנה בערך
כל עצה תתקבל בברכה
ועל הדרך- אודה להמלצה לאנטי וירוס חינמי.
·mp3lll כתב:דבר עם אסוס, שיתנו לך תמיכה.
אנטי יש מובנה דיפנדר.
( נ.ב אני נגד
עידכונים חוץ מ8.1 לא צריך כלום)...
חלק גדול מהעדכונים מיועדים לתקן בעיות אבטחה, שזה אומר שמאוד כדאי להתקין אותם...
זו רשימה לא מלאה של פרצות האבטחה שנתגלו עד היום ב-Windows 8.1:
http://www.cvedetails.com/vulnerability ... s-8.1.html
Batnun
.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
Batnun
שמיקרוסופט תעבור למודל הגיוני של עידכונים, אבצע אותם, חוץ מלהציק ולתקוע מחשב בעידכונים הם לא מועילים.
בכל מקרה זו דעתי ואתה לא חייב לקבל אותה.
gomo
זה מחשב מותג עם מערכת הפעלה OEM אם לאסוס יש תמיכה תשתמש בהם.
שמיקרוסופט תעבור למודל הגיוני של עידכונים, אבצע אותם, חוץ מלהציק ולתקוע מחשב בעידכונים הם לא מועילים.
gomo
זה מחשב מותג עם מערכת הפעלה OEM אם לאסוס יש תמיכה תשתמש בהם.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אם אתה לא מעוניין לפנות תמיכה של אסוס, אתה יכול לנסות לפתור את זה לבד.
כיוון שכמו ש- MPIII אומר, ויש בהחלט משהו בדברייו, מייקרוסופט לא הכי סגורים בעצמם על התהליך.
לפעמים המנוע שלהם מושך עדכונים שלא מסוגלים להיות מותקנים באותו מחזור עדכון, או מנסה להתקין עדכון, כשעדכון שחיוני שיותקן לפניו עדיין לא הותקן.
כנס למסך העדכון באופן יזום, בחר ידנית חלק מרשימת העדכונים, והתקן אותם.
נסה כך לבודד את העדכון שגורם לבעיה, ואז ניתן לזהות מה מפריע לו להתקנה, או פשוט לסמן אותו שלא ינסה להתקין עצמו בעדכונים הבאים.
כיוון שכמו ש- MPIII אומר, ויש בהחלט משהו בדברייו, מייקרוסופט לא הכי סגורים בעצמם על התהליך.
לפעמים המנוע שלהם מושך עדכונים שלא מסוגלים להיות מותקנים באותו מחזור עדכון, או מנסה להתקין עדכון, כשעדכון שחיוני שיותקן לפניו עדיין לא הותקן.
כנס למסך העדכון באופן יזום, בחר ידנית חלק מרשימת העדכונים, והתקן אותם.
נסה כך לבודד את העדכון שגורם לבעיה, ואז ניתן לזהות מה מפריע לו להתקנה, או פשוט לסמן אותו שלא ינסה להתקין עצמו בעדכונים הבאים.
·mp3lll כתב:Batnun
...
אבל זו דעה מאד תמוהה, כבר יצאו מאות עדכונים מאז שהושק 8.1 ואתה חושב שאף אחד מהם לא מועיל ולא חשוב להבטחה/ביצועים/תאימויות למינהן? על סמך מה אתה חושב כך?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
כנראה נסיון, שוב שכל אחד יעשה את הבחירות שלו.
הצעת לבחור פיתרון, זה מחשב oem סביר להניח שיש תוכנות של אסוס שפריעות, לכן עדיף לפנות אליהם אם יש להם שירות ראוי.
הצעת לבחור פיתרון, זה מחשב oem סביר להניח שיש תוכנות של אסוס שפריעות, לכן עדיף לפנות אליהם אם יש להם שירות ראוי.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.