צריבה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
כנראה שזה די פרמננטי.
WHITE WASH בוודאי שלא יזיק.
יתכן שצפיה זמן מה עם מצב INVERSE (אם יש את זה ב-PX4, אין לי מושג) יכול לעזור.
WHITE WASH בוודאי שלא יזיק.
יתכן שצפיה זמן מה עם מצב INVERSE (אם יש את זה ב-PX4, אין לי מושג) יכול לעזור.
- oferlaor
- מנהל

יותר סביר שאופס ה-COUNTER של השעות של המסך.
תוך 5 שעות לא סביר שיווצר צריבה.
תוך 5 שעות לא סביר שיווצר צריבה.
קודם כל תודה, דבר שני אני די חרשתי את הפורומים פה ומשום מה יש לי הרגשה שבעלי עניין ואינטרסים מנסים לקדם מוצרים ובכך לנסות להריץ מוצרים,אני מדגיש שלי אין נגיעה לדבר כל שברצוני זה לקנות מוצר טוב ולכן אני פה ושוב יש לי שעות מסך רבות פה, רק חבל שה"צריבות" המדוברות פה נותנות לי הרגשה שלא כל ההמלצות נעשות בתום לב וחבל, ואכן צורב.
נ.ב.- שים לב לחזרה של מספר חברים ותיקים על המלצתם גם מבלי להתייחס לרצונו ולבקשתו של משתמש חדש ולא מבין.
נ.ב.- שים לב לחזרה של מספר חברים ותיקים על המלצתם גם מבלי להתייחס לרצונו ולבקשתו של משתמש חדש ולא מבין.
אני לא מבין מה הוא שואל ומי בעלי אינטרס???
אני קניתי את ה- PX4 של LG ואני מאוד מרוצה למעט רעש של זמזום חשמלי שהיא עושה אבל זה יטופל.
לגבי קוד טכנאי, לוחצים על ה- MENU בשלט ובטלויזיה במקביל במשך 3-5 שניות וזה מופיע.
שבת שלום....
אני קניתי את ה- PX4 של LG ואני מאוד מרוצה למעט רעש של זמזום חשמלי שהיא עושה אבל זה יטופל.
לגבי קוד טכנאי, לוחצים על ה- MENU בשלט ובטלויזיה במקביל במשך 3-5 שניות וזה מופיע.
שבת שלום....
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אם מה שאתה מנסה לרמוז היה נכון, אתה לא חושב שהיו מנסים להמעיט עד להעלים את נושא הצריבות?yh1 כתב:קודם כל תודה, דבר שני אני די חרשתי את הפורומים פה ומשום מה יש לי הרגשה שבעלי עניין ואינטרסים מנסים לקדם מוצרים ובכך לנסות להריץ מוצרים,אני מדגיש שלי אין נגיעה לדבר כל שברצוני זה לקנות מוצר טוב ולכן אני פה ושוב יש לי שעות מסך רבות פה, רק חבל שה"צריבות" המדוברות פה נותנות לי הרגשה שלא כל ההמלצות נעשות בתום לב וחבל, ואכן צורב.
נ.ב.- שים לב לחזרה של מספר חברים ותיקים על המלצתם גם מבלי להתייחס לרצונו ולבקשתו של משתמש חדש ולא מבין....
בפירוש אומרים לך שיש סכנה מסויימת, מה לעשות, מה לא לעשות.
שים לב שאם מישהו מדגיש שבכוונתו להשתמש במסך בעיקר למחשב, מציעים לו LCD...
מה לעשות שבשידורי טלוויזיה רואים ב-KCD זיפת?
אז אתה מעדיף שימליצו לך לראות זיפת ולא תהיה לך סכנת צריבה כזו או אחרת?
ואיזה אינטרס יש כאן למישהו אם כאשר ממליצים לך על פלזמה - ממליצים על מס' יצרנים של מס' יבואנים.
שחרר, שחרר.
- oferlaor
- מנהל

yh1,
מה שאני רואה זה מישהו לא מזוהה שמנסה לגרום לכך שאנשים יפקפקו באמינות המידע.
אין יותר גלוי ממני - שמי ופרטי מרוחים על כל פני האתר
אם יש לך טענה ספציפית, תביא אותה בלי להעיר הערות חסרי פשר על "בעלי עניין" וקונספירציות אחרות...
מה שאני רואה זה מישהו לא מזוהה שמנסה לגרום לכך שאנשים יפקפקו באמינות המידע.
אין יותר גלוי ממני - שמי ופרטי מרוחים על כל פני האתר
אם יש לך טענה ספציפית, תביא אותה בלי להעיר הערות חסרי פשר על "בעלי עניין" וקונספירציות אחרות...