מכשיר לצפייה בסרטים וסדרות בלבד, אם הבנתי נכון סטרימר הוא המתאים?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
666pluto פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שאלה של מתחיל, וכמובן שקראתי את המדריכים בפורום הנ"ל ופורמי ה-HTPC, ובכל זאת הייתי רוצה לוודא שאני בכיוון הנכון :-).
בקרוב אתחדש בטלוויזיה לסלון, הכיוון כרגע הוא UA58H5200 (מבצע ב-4700 ש"ח יבואן סמלין), אבל נוטה גם לכיוון ה-UE55H6400.

מעבר לתכנים של הוט, אופציה חיצונית שמאוד חשובה לי היא הרצת סרטי MKV עם תרגום מובנה בעברית וסרטים באיכות גבוהה עם קבצי SRT בעברית. שאר הדברים כמו דפדפן, יוטיוב וכו' לא מעניינות (מכאן לא ראיתי צורך ב-HTCP).
עד עכשיו תיכננתי לעשות את הנ"ל דרך חיבור ה-USB, אבל התחלתי לקרוא יותר על הסטרימרים.
אם הבנתי נכון, ההבדל בין השניים שהאחרון מאפשר תמיכה במספר פורמטים גדול יותר? יש עוד סיבה לרכוש סטרימר במקום לשים את הקבצים על USB וישר לטלוויזיה?

ובכלל, לפי מה שתיארתי, סטרימר זה המכשיר שאני זקוק לו או שצריך משהו אחר?

מבחינת דגמים, אין לי מושג בזה, אבל אשאיר את הנושא למועד מאוחר יותר אחרי שאחפור עוד בפורום :-).

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

הבנת נכון ,סטרימר חיצוני טוב, עדיף על חיבור USB במסך.

יש מספר אופציות כשתחליט תשאל ונתקדם.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9462
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1147 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #3 

לפני שאתה רץ לקנות סטרימר אני ממליץ לך לנסות את אופצית הצפייה דרך USB או הזרמה דרך הרשת. יכול להיות שזה יספק אותך.

למסכים של סמסונג יש נגן פנימי מצוין שקורא כמעט הכל ומתמודד מצוין עם כתוביות.

יש גם אופציה מצוינת, במידה וזה מסך חכם, להשתמש באפליקציץ PLEX בשביל להזרים תכנים.

666pluto פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

תודה לשניכם על התגובה :-).
אני שוקל אופציה לקנות את הטלוויזיה הזו ללא גיור (עברית מלאה), כדי להימנע מבעיות וירידה באיכות הצפייה לפי מה שעולה בהודעה ארוכה כרגע בפורום.
אני רק מנסה להבין, במכשירים ללא עברית, כשמנסים להריץ דרך כניסת ה-USB סרט עם כתוביות SRT בעברית הם יופיעו כג'יבריש.
במידה והרצת סרט וכתוביות כאלו יתבצעו דרך סטרימר, אני עוקף את הבעיה והעברית תופיע בצורה תקינה?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”