איזה חומרה צריך למחשב נייח על מנת להתחבר למהירות 100 מגה תקן ac.(נקנה נתב .
שלום
בעקבות רכישת מודם משולב ראוטר asus dsl ac68u.ובעקבות זה שאני רוצה להתחבר למהירות 100 מגה בתקן ac,רציתי לשאול כמה שאלות:
1.יש לי מחשב נייח שנמצא חצי מטר ליד המודם.המחשב הוא מחשב ישן עם לוח אם asus m2npv,סוקט am2.(כרטיס רשת מובנה)
בהנחה שאני רוצה לחבר את המחשב הנייח באופן חוטי מה אני צריך לעשות?
האם עליי לקנות כרטיס רשת בתקן ac ולחבר אותו ללוח אם?
או שאני חייב להחליף את הלוח אם?(מה שאומר להחליף את כל המחשב...)
במידה ואכן יש אפשרות לקנות כרטיס רשת בתקן ac ולהתקין אותו על הלוח אם הישן אשמח לקבל קישור לקנייה מארה"ב,אמאזון וכדומה.
2.יש לי מחשב נייח בקומה התחתונה שאותו אני מעוניין לחבר אלחוטית לרשת האינטרנט.איזה כרטיס רשת אלחוטי אני צריך בשבילו?
תודה
שי
בעקבות רכישת מודם משולב ראוטר asus dsl ac68u.ובעקבות זה שאני רוצה להתחבר למהירות 100 מגה בתקן ac,רציתי לשאול כמה שאלות:
1.יש לי מחשב נייח שנמצא חצי מטר ליד המודם.המחשב הוא מחשב ישן עם לוח אם asus m2npv,סוקט am2.(כרטיס רשת מובנה)
בהנחה שאני רוצה לחבר את המחשב הנייח באופן חוטי מה אני צריך לעשות?
האם עליי לקנות כרטיס רשת בתקן ac ולחבר אותו ללוח אם?
או שאני חייב להחליף את הלוח אם?(מה שאומר להחליף את כל המחשב...)
במידה ואכן יש אפשרות לקנות כרטיס רשת בתקן ac ולהתקין אותו על הלוח אם הישן אשמח לקבל קישור לקנייה מארה"ב,אמאזון וכדומה.
2.יש לי מחשב נייח בקומה התחתונה שאותו אני מעוניין לחבר אלחוטית לרשת האינטרנט.איזה כרטיס רשת אלחוטי אני צריך בשבילו?
תודה
שי
במידה וכן אפשר טכנית להוסיף כרטיס רשת על הלוח אם,האם המוצר הזה יתאים: http://www.amazon.com/Intel-7260-HMWG-W ... s=INTEL+AC
פשוט צריך את עזרתכם בנושא.
פשוט צריך את עזרתכם בנושא.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4879
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
תקן ac זה תקן אלחוטי.
אם אתה רוצה לחבר באופן חוטי, אתה צריך כבל רשת.
לגבי הכרטיס שהבאת (כנראה למחשב השני) תבדוק שיש לך סלוט מתאים.
שים לב שזה כרטיס של PCIe Half mini - שזה בעיקר ללפטופ או מיני PC.
אם אתה רוצה לחבר באופן חוטי, אתה צריך כבל רשת.
לגבי הכרטיס שהבאת (כנראה למחשב השני) תבדוק שיש לך סלוט מתאים.
שים לב שזה כרטיס של PCIe Half mini - שזה בעיקר ללפטופ או מיני PC.
אוקיי.
1.אם אני רוצה לחבר באופן חוטי את המחשב הנייח בקומה העליונה האם זה מספיק כבל רשת מהלוח אם למודם?
האם הלוח אם עם הכרטיס רשת מובנה שיש לי כרגע יעבוד?
2.ובמידה ואין ברירה אלא לחבר אותו באופן אלחוטי מה אני צריך לקנות כדי לחבר מחשב נייח לתקן AC?
אשמח אם מישהו יצרף קישורים למוצרים הנכונים.
1.אם אני רוצה לחבר באופן חוטי את המחשב הנייח בקומה העליונה האם זה מספיק כבל רשת מהלוח אם למודם?
האם הלוח אם עם הכרטיס רשת מובנה שיש לי כרגע יעבוד?
2.ובמידה ואין ברירה אלא לחבר אותו באופן אלחוטי מה אני צריך לקנות כדי לחבר מחשב נייח לתקן AC?
אשמח אם מישהו יצרף קישורים למוצרים הנכונים.
- ufffnick
- גורו

@shay2828
·
1. כן
2. בוודאות - 1. כן.
אם תצרף מידע לחומרה של המחשב השני (שבו כנראה צריך לתקשר אלחוטית), יהיה יותר קל לעזור לך.
בגדול - וזו דעתי, תקן ac מיותר ולא הכי שמושי, מאחר ומירב היעילות של מהירות העבודה היא במרחקים שאפשר לעבוד חוטית.
התסריט היחיד שזה שווה משהו זה בעבודה עם טאבלט או סמארטפון, בהם אין כניסות לרשת חוטית.
·
1. כן
2. בוודאות - 1. כן.
אם תצרף מידע לחומרה של המחשב השני (שבו כנראה צריך לתקשר אלחוטית), יהיה יותר קל לעזור לך.
בגדול - וזו דעתי, תקן ac מיותר ולא הכי שמושי, מאחר ומירב היעילות של מהירות העבודה היא במרחקים שאפשר לעבוד חוטית.
התסריט היחיד שזה שווה משהו זה בעבודה עם טאבלט או סמארטפון, בהם אין כניסות לרשת חוטית.
תודה על התשובות.יכול להיות שלא הסברתי את עצמי נכון:
אני מתכוון להתחבר לתשתית בזק ולספק בזק בינלאומי במהירות של 100 מגה.הבנתי שצריך מודם vdsl ולכן קניתי את הנתב הנ"ל שמשלב בתוכו גם מודם.
האם התוכנית של בזק בה אמור אני אמור להתחבר לא נקראת תקן ac?
עכשיו כך:
1.המחשב שנמצא בקומה העליונה נמצא כמו שאמרתי ליד הנתב.מדובר במחשב ישן אבל הוא משמש נטו לגלישה.הלוח אם שלו הוא: asus m2-npv-vm.האם אני יכול לחבר אותו חוטית לנתב?האם הכרטיס רשת המובנה שיש לו תומך בתוכנית של בזק במהירות 100 מגה?
2.מחשב נייח נוסף נמצא בקומה התחתונה.הלוח אם שלו הוא: asus p8h61-mlx3-plus r2.0.את המחשב הנ"ל צריך לחבר באופן אלחוטי.איזה מוצר הכי טוב יתאים לו כדי לנצל מקסמילית את מהירות הגלישה של בזק?
יש לי אפשרות לקנות מאמאזון ארה"ב אז אשמח אם אפשר יהיה לצרף קישור לקנייה.
בתודה מראש
שי
אני מתכוון להתחבר לתשתית בזק ולספק בזק בינלאומי במהירות של 100 מגה.הבנתי שצריך מודם vdsl ולכן קניתי את הנתב הנ"ל שמשלב בתוכו גם מודם.
האם התוכנית של בזק בה אמור אני אמור להתחבר לא נקראת תקן ac?
עכשיו כך:
1.המחשב שנמצא בקומה העליונה נמצא כמו שאמרתי ליד הנתב.מדובר במחשב ישן אבל הוא משמש נטו לגלישה.הלוח אם שלו הוא: asus m2-npv-vm.האם אני יכול לחבר אותו חוטית לנתב?האם הכרטיס רשת המובנה שיש לו תומך בתוכנית של בזק במהירות 100 מגה?
2.מחשב נייח נוסף נמצא בקומה התחתונה.הלוח אם שלו הוא: asus p8h61-mlx3-plus r2.0.את המחשב הנ"ל צריך לחבר באופן אלחוטי.איזה מוצר הכי טוב יתאים לו כדי לנצל מקסמילית את מהירות הגלישה של בזק?
יש לי אפשרות לקנות מאמאזון ארה"ב אז אשמח אם אפשר יהיה לצרף קישור לקנייה.
בתודה מראש
שי
- ufffnick
- גורו

של שאלת ac כבר עניתי
כך גם למחשב הנייח ליד הנתב.
לגבי 2
אני יכול להמליץ על המוצר הזה.
אבל, כפי שאמרתי קודם - אם תשתמש בתדר 5Ghz שזה תקן AC סביר שתסבול מבעיות קליטה במחשב השני, זאת כי הדעיכה של התדר הזה מאוד מהירה ולכן הקליטה טובה למרחקים קצרים. עדיף להשתמש בN, לטווחים גדולים ולחדרים שכנים (בטח כשמדובר בקומה אחרת).
כך גם למחשב הנייח ליד הנתב.
לגבי 2
אני יכול להמליץ על המוצר הזה.
אבל, כפי שאמרתי קודם - אם תשתמש בתדר 5Ghz שזה תקן AC סביר שתסבול מבעיות קליטה במחשב השני, זאת כי הדעיכה של התדר הזה מאוד מהירה ולכן הקליטה טובה למרחקים קצרים. עדיף להשתמש בN, לטווחים גדולים ולחדרים שכנים (בטח כשמדובר בקומה אחרת).
שוב תודה על התגובה.
1.המוצר שהצעת הוא זה: http://www.amazon.com/Edimax-EW-7811UAC ... EW-7811UAC
האם המוצר הזה לא עדיף: http://www.amazon.com/Netgear-AC1200-Wi ... 1248879011
2.לגבי הלוח אם asus m2-npv-vm אתה הראשון שאומר לי שלא תהיה בעיה עם הלוח.כולם אומרים לי שהלוח אם הזה לא תומך במהירות 100 מ"ב ולכן עדיף לי או להחליף מחשב ולקנות לוח אם עם כרטיס רשת מובנה שכן תומך במהירות 100 מ"ב או לחבר את המחשב באופן אלחוטי.מכיוון שאתה אומר שלא תהיה בעיה אז אני מקווה לטוב.
1.המוצר שהצעת הוא זה: http://www.amazon.com/Edimax-EW-7811UAC ... EW-7811UAC
האם המוצר הזה לא עדיף: http://www.amazon.com/Netgear-AC1200-Wi ... 1248879011
2.לגבי הלוח אם asus m2-npv-vm אתה הראשון שאומר לי שלא תהיה בעיה עם הלוח.כולם אומרים לי שהלוח אם הזה לא תומך במהירות 100 מ"ב ולכן עדיף לי או להחליף מחשב ולקנות לוח אם עם כרטיס רשת מובנה שכן תומך במהירות 100 מ"ב או לחבר את המחשב באופן אלחוטי.מכיוון שאתה אומר שלא תהיה בעיה אז אני מקווה לטוב.
- ufffnick
- גורו

@shay2828
·
לגבי 1 - לא יודע, לא ניסיתי.
לגבי 2 - לא יודע מי זה כולם. שאלת לפי דגם ספציפי, פתחתי את אתר היצרן והסתכלתי בנתונים של הכרטיס. הוא תומך עד 1Gbps. מכאן זו בחירה שלך.
לגבי מהירויות אלחוט - זה די חסר משמעות כי אלה נתוני רוחב פס מקסימלי אפשרי ודי תיאורתי. בפועל - קירות, מרחק מהנתב ורעשי סביבה מורידים את המהירות באופן דרסטי.
יתרה מכך, AC רגיש לכך באופן משמעותי מN.
הנתונים שאתה מביא רלוונטים רק לתדרי AC, כאשר N "מוגבל" ברוחב פס של עד 150Mbps, כאשר טווח היעילות שלו גדול פי 2 מזה של AC.
·
לגבי 1 - לא יודע, לא ניסיתי.
לגבי 2 - לא יודע מי זה כולם. שאלת לפי דגם ספציפי, פתחתי את אתר היצרן והסתכלתי בנתונים של הכרטיס. הוא תומך עד 1Gbps. מכאן זו בחירה שלך.
לגבי מהירויות אלחוט - זה די חסר משמעות כי אלה נתוני רוחב פס מקסימלי אפשרי ודי תיאורתי. בפועל - קירות, מרחק מהנתב ורעשי סביבה מורידים את המהירות באופן דרסטי.
יתרה מכך, AC רגיש לכך באופן משמעותי מN.
הנתונים שאתה מביא רלוונטים רק לתדרי AC, כאשר N "מוגבל" ברוחב פס של עד 150Mbps, כאשר טווח היעילות שלו גדול פי 2 מזה של AC.