בעיה ב- sony 50W805
שלום חברימים,
האם מישהו נתקל בבעיה ב- media server - שרת מדיה - חיבור דיסק קשיח חיצוני?
מחבר דיסק 1T של ADATA חדש (נקנה בייבורי ) ל-USB של הטלוויזיה ומחכה , ומחכה... לפעמים מתחבר ומתנתק (כלאמר ה- media server "מוציא" אותי החוצה) , לפעמים אפילו מצליח להריץ סרט מהדיסק עד שמאבד קשר אחרי כמה דקות...
לפעמים גם משתתף בצערי ומודיע "unfortunately, media player has stopped" (כדי שלא יהיו לי ספקות).
לאחר לא מעט שיחות עם המחלקה הטכנית של ישפאר הוצע לי להחליף את הלוח הראשי של הטלוויזיה .
החלפת הלוח לא פתרה את הבעיה וכרגע לא הוצע לי פתרון.
בינתיים אני אנסה ליצור קשר עם מנהל השרות של ישפאר .
האם למישהו יש רעיון ?
האם מישהו נתקל בבעיה ב- media server - שרת מדיה - חיבור דיסק קשיח חיצוני?
מחבר דיסק 1T של ADATA חדש (נקנה בייבורי ) ל-USB של הטלוויזיה ומחכה , ומחכה... לפעמים מתחבר ומתנתק (כלאמר ה- media server "מוציא" אותי החוצה) , לפעמים אפילו מצליח להריץ סרט מהדיסק עד שמאבד קשר אחרי כמה דקות...
לפעמים גם משתתף בצערי ומודיע "unfortunately, media player has stopped" (כדי שלא יהיו לי ספקות).
לאחר לא מעט שיחות עם המחלקה הטכנית של ישפאר הוצע לי להחליף את הלוח הראשי של הטלוויזיה .
החלפת הלוח לא פתרה את הבעיה וכרגע לא הוצע לי פתרון.
בינתיים אני אנסה ליצור קשר עם מנהל השרות של ישפאר .
האם למישהו יש רעיון ?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
האם יש למסך כניסת USB ייעודית לכוננים חיצוניים? מסומנת בדרך כלל עם סימון 1A (יכולת לספק אחד אמפר).
אם כן, האם ניסית לחבר בכניסה הזו? או בכלל בכניסות USB אחרות?
האם ניסית לחבר כונן אחר? יש לפעמים בעיות עם כוננים חיצוניים מסויימים עם מסכים מסויימים. (לא ברור בדיוק למה, אבל יש)
אם כן, האם ניסית לחבר בכניסה הזו? או בכלל בכניסות USB אחרות?
האם ניסית לחבר כונן אחר? יש לפעמים בעיות עם כוננים חיצוניים מסויימים עם מסכים מסויימים. (לא ברור בדיוק למה, אבל יש)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
@jacko-il
·
תודה על התגובה המהירה!
כן , יש כניסת USB ייעודית אך לא רשום כלום לגבי הספקת זרם.
וכן , גם חיברתי דיסק חיצוני 3.5 (ישן של WD) עם הספקת חשמל חיצונית - וזה כן עובד , אבל הרבה יותר נח לחבר דיסק 2.5 , קטן ובלי עוד כבל מתח....
וכן , גם הלכתי לחנות ובדקתי את הדיסק 2.5 שלי (ללא חיבור חשמל חיצוני) עם סוני אחר - דגם 828 (אומרים שזה עובד עם אותו מעבד כמו דגם 805. עם דגם 828 התחבר מיד בלי בעיה...אגב, על אותו חיבור USB ב-828 (שעובד טוב) רשום רק 0.5A וזה הספיק לו.
מעניינת ההערה "יש לפעמים בעיות עם כוננים חיצוניים מסויימים עם מסכים מסויימים. (לא ברור בדיוק למה, אבל יש)" - מנסיון , ידע או השערה?
כלומר, זה ניתן לפתרון או לא ? או אולי אני מבזבז זמן ואנרגיה בחיפוש אחרי פתרון שלא קיים?
איך יודעים איזה סוג דיסק לא יעבוד עם המסך ? רק ניסוי וטעייה ?
·
תודה על התגובה המהירה!
כן , יש כניסת USB ייעודית אך לא רשום כלום לגבי הספקת זרם.
וכן , גם חיברתי דיסק חיצוני 3.5 (ישן של WD) עם הספקת חשמל חיצונית - וזה כן עובד , אבל הרבה יותר נח לחבר דיסק 2.5 , קטן ובלי עוד כבל מתח....
וכן , גם הלכתי לחנות ובדקתי את הדיסק 2.5 שלי (ללא חיבור חשמל חיצוני) עם סוני אחר - דגם 828 (אומרים שזה עובד עם אותו מעבד כמו דגם 805. עם דגם 828 התחבר מיד בלי בעיה...אגב, על אותו חיבור USB ב-828 (שעובד טוב) רשום רק 0.5A וזה הספיק לו.
מעניינת ההערה "יש לפעמים בעיות עם כוננים חיצוניים מסויימים עם מסכים מסויימים. (לא ברור בדיוק למה, אבל יש)" - מנסיון , ידע או השערה?
כלומר, זה ניתן לפתרון או לא ? או אולי אני מבזבז זמן ואנרגיה בחיפוש אחרי פתרון שלא קיים?
איך יודעים איזה סוג דיסק לא יעבוד עם המסך ? רק ניסוי וטעייה ?
אתה בטוח שבמסך האחר שבדקת זה פעל 100%, ולא גם היה מתנתק אם היית מחכה עוד כמה דקות?
בכל מקרה, נשמע לי כמו בעיית תאימות כללית ולא בעיה המסך הספציפי. לא יודע אם זה יפעל בכלל, אבל אולי נסה דרך מפצל USB עם חיבור חשמל.
ניסית גם את כניסת ה-USB השניה?
בכל מקרה, נשמע לי כמו בעיית תאימות כללית ולא בעיה המסך הספציפי. לא יודע אם זה יפעל בכלל, אבל אולי נסה דרך מפצל USB עם חיבור חשמל.
ניסית גם את כניסת ה-USB השניה?