בעיית DNS הוט נט
-
ArielAberjil
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
שלום
החל מסופ"ש שעבר ועד אתמול אתר ספורט 5 לא עבד ומבדיקה שערכתי הבנתי שהתקלה גורפת.
הצלחתי לגלוש דרך PROXY בלבד כפי שהתמונה שצירפתי מוכיחה.
פניתי להוט שהפנו לספקית הוט נט ושם שינו כנראה את הDNS מכיוון שהודעות השגיאה שקיבלתי היו קשורות לDNS.
במקום לפתור את הבעיה ולהחזיר את הDNS המקורי של הוט נט הם שינו והשתמשו בשירותי OPEN DNS לפי דברי הנציג
שלא ידע להסביר מעבר ודיי גמגם (כמובן שמתי לב שההוט בוקס ביצע ריסטרט ואיפוס)
אשמח לדעת איך להחזיר את המצב לקדמותו (בתקווה שהוט נט פתרו את הבעיה עם ספורט 5 שהבנתי שצצה מדי כמה זמן באופן קבוע)
החל מסופ"ש שעבר ועד אתמול אתר ספורט 5 לא עבד ומבדיקה שערכתי הבנתי שהתקלה גורפת.
הצלחתי לגלוש דרך PROXY בלבד כפי שהתמונה שצירפתי מוכיחה.
פניתי להוט שהפנו לספקית הוט נט ושם שינו כנראה את הDNS מכיוון שהודעות השגיאה שקיבלתי היו קשורות לDNS.
במקום לפתור את הבעיה ולהחזיר את הDNS המקורי של הוט נט הם שינו והשתמשו בשירותי OPEN DNS לפי דברי הנציג
שלא ידע להסביר מעבר ודיי גמגם (כמובן שמתי לב שההוט בוקס ביצע ריסטרט ואיפוס)
אשמח לדעת איך להחזיר את המצב לקדמותו (בתקווה שהוט נט פתרו את הבעיה עם ספורט 5 שהבנתי שצצה מדי כמה זמן באופן קבוע)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- eldadf
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 350
אני יכול להרגיכע אותך
היתה לי את אותה הבעיה שבוע שעבר, למשך כמה שעות לא יכולתי לגשת גם כן לאתר ספורט5 ואני תמיד עובד עם OPENDNS.
הבעיה חלפה לאחר כמה שעות
הבעיה חלפה לאחר כמה שעות
- tiger2013
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
הבעיה הייתה גם אצלי שבוע שעבר שלא יכלתי לגשת לאתר ספורט 5
השבוע התקלה תוקנה אבל מה שכן אם יש תקלה כזאת תמיד אפשר לשנות DNS ידנית עד שהתקלה תיפטר
השבוע התקלה תוקנה אבל מה שכן אם יש תקלה כזאת תמיד אפשר לשנות DNS ידנית עד שהתקלה תיפטר
-
ArielAberjil
-
- חבר ותיק

אז הם החליטו לשנות DNS ובעצם רשמו אותי לשירות OPENDNS אבל אני מעוניין לחזור להגדרה הראשונית
אם אפשר להדריך אותי איך אפשר לעשות זאת לאחר שאני נכנס לממשק של ההוט בוקס וכמובן לאיזה DNS כדאי לשנות כשיש תקלה כזאת.
אם אפשר להדריך אותי איך אפשר לעשות זאת לאחר שאני נכנס לממשק של ההוט בוקס וכמובן לאיזה DNS כדאי לשנות כשיש תקלה כזאת.
- marvje
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 298
כדי לבטל את מה שהוט עשו תכנס לממשק של ההוטבוקס (192.168.1.1) - שם וסיסמה admin,
לך ללשונית basic ובחר ddns, תשנה את ddns service ל disabled ותלחץ apply.
אפשר גם לשנות DNS ידנית בכל מחשב:
http://kb.mit.edu/confluence/display/istcontrib/How+to+check+DNS+settings+on+Windows+7
כשזה קורה לי אני משתמש ב DNS של בזק או של גוגל.
בזק:
147.235.250.2
או
147.235.251.3
גוגל:
8.8.8.8
או
8.8.4.4
http://kb.mit.edu/confluence/display/istcontrib/How+to+check+DNS+settings+on+Windows+7
בזק:
147.235.250.2
או
147.235.251.3
גוגל:
8.8.8.8
או
8.8.4.4
-
ArielAberjil
-
- חבר ותיק

עשיתי דרף ממשק ההוט בוקס כמו שרשמת ועדיין זה עושה שגיאות למשל באתר של גולן בוקסmarvje כתב:כדי לבטל את מה שהוט עשו תכנס לממשק של ההוטבוקס (192.168.1.1) - שם וסיסמה admin,
בזק:
147.235.250.2
או
147.235.251.3
גוגל:
8.8.8.8
או
8.8.4.4...
ובYNET ואתרים נוספים..
יש הבדל בין אם אני משנה בהוט בוקס לבין שינוי IPV4 או ששניהם זהים בעצם ורק הספקית יכולה בעצם לפתור את הבעיה?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
ArielAberjil
-
- חבר ותיק

איך אני מסיר את שירות block opendns? זה חוסם לי את הנגן של רדיו ת"א וכבר בלתי נסבל...
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3846
למה אתה משתמש בשרתי dns של הספק?
הרי זה ידוע ששרתי dns של הפסק הם פח
במקרה הטוב
תגדיר dns של גוגל או opendns וזהו ...
במקרה הטוב
תגדיר dns של גוגל או opendns וזהו ...
-
ArielAberjil
-
- חבר ותיק

הם הגדירו את זה כדי לפתור תקלה שהייתה עם אתר ערוץ הספורט,הOPENDNS רק דופרק לי את האינטרנט,לא פותח לי אתרים או שירותים|(כמו נגנים)MrYair כתב:למה אתה משתמש בשרתי dns של הספק?
במקרה הטוב
תגדיר dns של גוגל או opendns וזהו ......
איך אני נפתר ממנו?אין הגדרה ידנית שאפשר לבצע כדי להוריד את השירות שהספק הגדיר לי?
-
ArielAberjil
-
- חבר ותיק

הקפצה.. בדקתי והם הגדירו שירות "סינון אתרים" (כנראה של OPENDNS),איך אני מבצע ידנית מבלי ליצור קשר עם הספק?
שעות העבודה לא תמיד מסתדרות עם המענה הטלפוני שלהם שהוא עד שעה 7 בערב בלבד...
שעות העבודה לא תמיד מסתדרות עם המענה הטלפוני שלהם שהוא עד שעה 7 בערב בלבד...
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
סינון אתרים ניתן לשנות עם התמיכה (24/7)
- idanwais
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- שם מלא: Idan Waisman
@ArielAberjil
·
ביצעתי את הסינון אתרים על מנת להחליף IP, זה נעשה מול הוטנט שעולים מול נציג של הוט. עניין של כמה דקות.
רק שים לב, אם אתה רוצה לעקוף את הסינון, לא להשתמש בDNS של OPENDNS.
·
ביצעתי את הסינון אתרים על מנת להחליף IP, זה נעשה מול הוטנט שעולים מול נציג של הוט. עניין של כמה דקות.
רק שים לב, אם אתה רוצה לעקוף את הסינון, לא להשתמש בDNS של OPENDNS.
-
ArielAberjil
-
- חבר ותיק

אם אני רוצה לעקוף סינון אתרים(שזה בעצם dns של open dns בעצם)אפשר להגדיר dns של גוגל וזה יעקוף אותו? מעדיף dns של הספק פשוט בלי הסינון אתרים.. בתמיכה לא מבינים על מה אני מדבר בכלל ולכן אני רוצה לעשות ידנית...
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
בתור פתרון מהיר אתה יכול להגדיר במחשב, בהגדרות הרשת של מערכת ההפעלה. זה מקבל עדיפות על ההגדרות מהראוטר. למשל, ב-Windows 8:
http://www.plus.net/support/software/dn ... ws-8.shtml
(בשלב 6, כדי לקבוע ידנית, בחר "Use the following..." ומלא כתובת IP או שתיים של השרתים שאתה רוצה. כדי לחזור לשרתי ב-DNS של מספק/ראוטר, בחר "Obtain DNS server address automatically". )
מעבר לזה, לא ברור איפה הם שינו. אם זה שינוי בצד שלהם תצטרך לדבר איתם.
אגב, OpenDNS לא אומר בהכרח סינון. הכתובות הנפוצות שלהם הן פשוט שרתי DNS רגילים חלופיים לאלה של הספק.
http://www.plus.net/support/software/dn ... ws-8.shtml
(בשלב 6, כדי לקבוע ידנית, בחר "Use the following..." ומלא כתובת IP או שתיים של השרתים שאתה רוצה. כדי לחזור לשרתי ב-DNS של מספק/ראוטר, בחר "Obtain DNS server address automatically". )
מעבר לזה, לא ברור איפה הם שינו. אם זה שינוי בצד שלהם תצטרך לדבר איתם.
אגב, OpenDNS לא אומר בהכרח סינון. הכתובות הנפוצות שלהם הן פשוט שרתי DNS רגילים חלופיים לאלה של הספק.
-
ArielAberjil
-
- חבר ותיק

אני בווינדוס 10 אפשר להגדיר את הDNS של הספק (ואז זה בעצם ימחק את הגדרת סינון האתרים)?
תמיכה טוענים שרק שירות לקוחות עוסקים בזה משום מה ודי נמאס לי מההתנהלות שלהם ולכן מעדיף לשנות בעצמי...
תמיכה טוענים שרק שירות לקוחות עוסקים בזה משום מה ודי נמאס לי מההתנהלות שלהם ולכן מעדיף לשנות בעצמי...
- idanwais
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- שם מלא: Idan Waisman
@jtk
·
זה מה שאני עשיתי וזה עובד.
·
זה מה שאני עשיתי וזה עובד.
-
ArielAberjil
-
- חבר ותיק

אכן עשיתי זאת ולצערי זה פותר את הבעיה רק במחשב עצמו ולא בכל הרשת למשל רשת אלחוטית.
איך אני מגדיר dns של הרשת האלחוטית שלנו? האם זה צריך להתבצע מהפלאפון ספציפית או שיש הגדרה כוללנית שאפשר להשתמש בה.
איך אני מגדיר dns של הרשת האלחוטית שלנו? האם זה צריך להתבצע מהפלאפון ספציפית או שיש הגדרה כוללנית שאפשר להשתמש בה.
- nemugi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
טיפ של אלופים, משתמשי RIPE ATLAS יכולים לבצע בדיקת DNS סינכרונית מול כל הספקיות כדי להשוות
- nirfun
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 511
אני לא בטוח ש-DNS של ספקית X יענה ללקוח בספק Y.nemugi כתב:טיפ של אלופים, משתמשי RIPE ATLAS יכולים לבצע בדיקת DNS סינכרונית מול כל הספקיות כדי להשוות...
בנוסף, שימוש ב-DNS שהוא לא של הספקית עשוי לגרום לניתוב לא מוצלח לשרתי CDN מסוימים שמניחים את המיקום שלך ע"פ ה-DNS resolver. (אלא אם כן, ה-DNS שמשתמשים בו תומך EDNS0 כמו גוגל למשל ואז זה סיפור אחר)
- nemugi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
@nirfun
·
זה בדיוק למה צריך את אטלס, כי הפרובים פיסית מפוזרים בספקיות השונות כדי לבדוק את זה. מהמחשב האישי שלך אכן לא תוכל לבדוק כי לא יענו לך
·
זה בדיוק למה צריך את אטלס, כי הפרובים פיסית מפוזרים בספקיות השונות כדי לבדוק את זה. מהמחשב האישי שלך אכן לא תוכל לבדוק כי לא יענו לך