תעלומה: באיזו מדינה מייצרים את המוצר הזה?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #1 

שלום לחבריי הפורום,
אני מניח את התעלומה הזו בפניכם בתקווה שמישהו יוכל לעזור לי למצוא את התשובה הנכונה, כך שאוכל להמשיך הלאה ולנהל את חיי בצורה תקינה.
קניתי והתקנתי היום מסנן אוויר למזגן ברכב שלי. אולי תוכלו לעזור לי - באיזו מדינה/אזור/יבשת מייצרים אותו?
א- ארה"ב
ב- אירופה
ג- בלגיה (כן, זה באירופה. ידוע :) )
ד- יפן
ה- כל התשובות נכונות :מבולבל:

בין הפותרים נכונה יוגרל הכנה למזגן חלון.
בהצלחה (f)

[imgbig]http://s16.postimg.org/yqqzjrg39/image.png[/imgbig]
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

גדול :lol:
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4199
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #3 

שכחו את סין.
החלפתי לפני חודשיים מסנן למזגן בטויוטה שלי
מקורי 200 ש"ח
חליפי 30 ש"ח.
ושניהם מיוצרים באותו מפעל.

ilane
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #4 

הכתוב מציין את מדינת היצור של המדבקה

המסנן תוצרת סין

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #5 

amitbak כתב:שכחו את סין.
החלפתי לפני חודשיים מסנן למזגן בטויוטה שלי
מקורי 200 ש"ח
חליפי 30 ש"ח.
ושניהם מיוצרים באותו מפעל.
...
·

המחירים של החלפים המקוריים באמת יקרים לפעמים בצורה מחרידה. אני מודע לכך. שנים הייתי מטפל ברכבים הקודמים שלי באופן עצמאי או נעזר במכונאי לדברים המורכבים יותר. רוכש את החלפים לבד בחנות לחלקי חילוף ומשלם בנפרד על עבודה למכונאי. העניין הוא שהרכב הנוכחי שלי כבר חדש יותר וקניתי אותו ממש לא מזמן - אז רציתי לעשות לו "יישור קו" כזה ולהיות שקט עם עצמי שכל הרכיבים איכותיים ובמצב תקין לחלוטין. אבל לא בטוח שבטיפולים הבאים עדיין אלך על מקוריים בכל פיפס..
מה שלמדתי עם השנים זה דבר אחד - להיזהר מאד כשקונים חלפים שזולים מידי בצורה מוזרה, במיוחד מיצרנים סיניים ללא מותג מוכר. במקרה שלך זה סתם פילטר פשוט שגם אין לו משמעות בטיחותית, אז אין לזה משמעות באמת. אבל למדתי שכל המציא'ס הזולים האלה עולים בסוף פי 2 ויותר. מייצבים קדמיים שהלכו ביונדאי גטס הקודמת שלי והייתי בהכנה לטסט באותו יום. הציעו לי מקוריים קוריאניים במשהו כמו 300 ש"ח לזוג כאשר הסיניים עלו כ- 100 ש"ח. העדפתי את האיכותיים יותר, אבל לא היו לו במלאי באותו הרגע, אז נאלצתי לקחת את הסיניים. לקחתי אותם למוסך ושילמתי עבור עבודה וכו'. עברתי טסט והכל היה טוב ויפה - בדיוק שלושה חודשים. אחרי כשלושה חודשים הם התבלו לגמרי והתפרקו והיה צריך להחליף אותם. אז מה עשיתי, כמובן, רכשתי את המקוריים ושוב שילמתי על עבודה וכו'.. הם כבר החזיקו לי פיקס את שאר השנתיים בהן הרכב עוד היה ברשותי.
ויש לי עוד המון סיפורים דומים עם מגוון רכיבים - כמו בלמים, משאבות מים וכו'. היום אני מנסה כמה שפחות לקנות תוצרת סין, אם הדבר מתאפשר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”