hd850 samsung או dv490 של pionnerv דחוף
הDVD מעלה את רמת הרזולוציה של הסרט לאיכות HD אבל הוא לא משדר HD
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=22631
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=22631
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
החלק במשפט שלך "מעלה את רמת הרזולוציה של הסרט לאיכות HD" בעייתי. הוא לא מעלה לאיכות HD כי אין לו מאיפה לקחת את הנתונים החסרים. הוא ממציא אותם בהתאם לאלגוריתמים שיש לו במעבד התמונה אבל זה תלוי באיכות מעבד התמונה. בכל מקרה, איכות HD, לא ולא. קרוב, אולי.mamtin כתב:הDVD מעלה את רמת הרזולוציה של הסרט לאיכות HD אבל הוא לא משדר HD...
- DannyZ
- חבר ותיק

לא הוא לא ינגן אותם - הוא לא יכול לקרוא אותם בכלל
בשביל זה אתה צריך HD-DVD מה שהוא לא
אגב, בחפשי אחר ה-DVD הזה כדי לוודא שאני לא מטעה, הגעתי לאתר האוסטרלי הזה שלדעתי עושה משהוא לא יפה:
אם תסתכל ב-Features תראה שם את הלוגו של HD-DVD שאם היה לו את זה הוא כן היה יכול לקרוא סרטים כאמור לעיל. אבל אם אתה לוחץ על הלינק של ה-HD-DVD הזה אתה מגיע להסבר הבנאלי שאומר שסה"כ המכשיר עושה upconversion. לא יפה מצידם.
בשביל זה אתה צריך HD-DVD מה שהוא לא
אגב, בחפשי אחר ה-DVD הזה כדי לוודא שאני לא מטעה, הגעתי לאתר האוסטרלי הזה שלדעתי עושה משהוא לא יפה:
אם תסתכל ב-Features תראה שם את הלוגו של HD-DVD שאם היה לו את זה הוא כן היה יכול לקרוא סרטים כאמור לעיל. אבל אם אתה לוחץ על הלינק של ה-HD-DVD הזה אתה מגיע להסבר הבנאלי שאומר שסה"כ המכשיר עושה upconversion. לא יפה מצידם.
- DannyZ
- חבר ותיק

ה"רמאות" היא יותר תיחמון קטן רק בגלל השימוש בלוגו של HD-DVD באתר אוסטראלי נידח.navi כתב: זה בעצם רמאות כי זה לא נגן HD אמיתי כמו שמוכרים אותו אלא רק עושה upgrades לרזולוציה של סרט ה DVD...
אותך זה לא מעניין ואף אחד לא רימה אותך כי לא כתוב בשום מקום שמוכר בארץ שהמכשיר קורא מדיות HD-DVD.
יכולת לעשות Upconversion בצורה טובה (לא יודע אם המכשיר הזה עושה את זה טוב) זה גם שיפור
מה אתה אומר על התושיבהsd770 גם הוא חדש במחיר 600 .האם הוא עדיף על ה פיוניר . ואם לא למההמלך כתב:הסמסונג כבר דגם ישן וגם כשהוא היה חדש לא היה לו משהו ששווה לדבר עליו במחיר שלו.
הפיוניר זה דגם חדש והוא גם יותר זול אני חושב.
אם התקציב שלך הוא עד 1000 שקל אין הרבה בחירות....
לבדוקאחד מול השני אין לי אפשרות אבל אני רוצה לדעת מה היתרונות של פיוניר. אני סך הכל לא מחפש הרבה שכלולים אני מעניין אותי איכות תמונה ושיקרא כל גרסאות הdvixהמלך כתב:את זה תוכל לדעת בוודאות אם תבדוק אותם אחד מול השני אבל לדעתי פיוניר יותר איכותי ברמת מחיר הזאת למרות שאני לא אוהב את הדקים האלה.
הרבה פה קנו את הפיוניר אז תעשה חיפוש....
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
תראה לי אישית יש DENON 1920 והוא בכלל לא ברמת מחיר של הפיוניר והטושיבה.
אישית אני לא מכיר את הפיוניר או הטושיבה לכן אמרתי שתעשה חיפוש בפורום על הפיוניר.
דרך אגב מהו התקציב שלך ל DVD ולמה הוא יחובר?
אישית אני לא מכיר את הפיוניר או הטושיבה לכן אמרתי שתעשה חיפוש בפורום על הפיוניר.
דרך אגב מהו התקציב שלך ל DVD ולמה הוא יחובר?
תקציב עד 1000 ויחובר דרך יציאת קומפונינטהמלך כתב:תראה לי אישית יש DENON 1920 והוא בכלל לא ברמת מחיר של הפיוניר והטושיבה.
דרך אגב מהו התקציב שלך ל DVD ולמה הוא יחובר?...