YES או HOT?
אני עומד להתחבר בפעם הראשונה לאחד משתי החברות.
אשמח לשמוע מכם דעות חיוביות ושליליות בנושא התחברות לאחת משתי החברות.
אני מעוניין להתחבר רק לשירותי הטלויזיה ולפי הבדיקה באתרים יס יצא לי יותר יקר ב50 שקלים לחודש.
אשמח לשמוע מכם דעות חיוביות ושליליות בנושא התחברות לאחת משתי החברות.
אני מעוניין להתחבר רק לשירותי הטלויזיה ולפי הבדיקה באתרים יס יצא לי יותר יקר ב50 שקלים לחודש.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
יס על הניר יקר יותר.
במבחן המציאות,כשנזקקים לשרות או מענה טלפוני,
מתברר שהזול יוצא יקר.
יס נותנת live את כל מה שהאמריקאים רק הוציאו מהאולפנים
הוט מובילה בתוכן ישראלי בעיקר שאפשר להשיג חינמי ברשת.
במבחן המציאות,כשנזקקים לשרות או מענה טלפוני,
מתברר שהזול יוצא יקר.
יס נותנת live את כל מה שהאמריקאים רק הוציאו מהאולפנים
הוט מובילה בתוכן ישראלי בעיקר שאפשר להשיג חינמי ברשת.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
@DorM
·
עידן +

·
עידן +
מבחינת מחיר, יס עכשיו מוכרת את כל החבילות של בחצי מחיר לארבעה חודשים. תמיד אפשר להתקשר בסוף התקופה ולהתמקח.
בהוט חבילת הטלוויזיה שלהם עולה (לפי האתר) 249 ש"ח אך המחיר ישתנה בהתאם לערוצים ושרותים נוספים שתצרוך.
אם אתה שואל אותי- יס חברה יותר רצינית. השירות שלהם לא רע בכלל וכשהייתי צריך אותם הם נתנו מענה.
יחד עם זאת, לאחרונה גם פחות שומעים על השירות הלקוי של הוט. (בשנה שעברה עשו עליהם כתבות רציניות ב "צינור" בערוץ 10)
השאלה הקריטית היא אילו תכנים מעניינים אותך יותר, כי כמו שקודמיי כתבו- לכל חברה יש תוכן שונה.
בהוט חבילת הטלוויזיה שלהם עולה (לפי האתר) 249 ש"ח אך המחיר ישתנה בהתאם לערוצים ושרותים נוספים שתצרוך.
אם אתה שואל אותי- יס חברה יותר רצינית. השירות שלהם לא רע בכלל וכשהייתי צריך אותם הם נתנו מענה.
יחד עם זאת, לאחרונה גם פחות שומעים על השירות הלקוי של הוט. (בשנה שעברה עשו עליהם כתבות רציניות ב "צינור" בערוץ 10)
השאלה הקריטית היא אילו תכנים מעניינים אותך יותר, כי כמו שקודמיי כתבו- לכל חברה יש תוכן שונה.
את כל התוכן היום שהוט ויס מספקות אני יכול לצרוך דרך האינטרנט.
שידורי ספורט כמו שאני אוהב לצפות לא.
למחיר של הוט צריך להוסיף ויאודי 30 ש"ח, ספורט 1 ו2 67 ש"ח.
למחיר של יס צריך להוסיף ויאודי 25 ש"ח, חבילת ערוצי ספורט 5 61 ש"ח, ספורט 1 ו2 67 ש"ח.
בהוט התקנה חינם, ביס התקנה עולה 200 ש"ח.
אם אני צריך התקנה לסביבות ה1.8 מתי כדאי להתקשר כדי לקבל הצעה לכל אחת מהם ולסגור עם אחת מהם התקנה?
שידורי ספורט כמו שאני אוהב לצפות לא.
למחיר של הוט צריך להוסיף ויאודי 30 ש"ח, ספורט 1 ו2 67 ש"ח.
למחיר של יס צריך להוסיף ויאודי 25 ש"ח, חבילת ערוצי ספורט 5 61 ש"ח, ספורט 1 ו2 67 ש"ח.
בהוט התקנה חינם, ביס התקנה עולה 200 ש"ח.
אם אני צריך התקנה לסביבות ה1.8 מתי כדאי להתקשר כדי לקבל הצעה לכל אחת מהם ולסגור עם אחת מהם התקנה?
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לדעתי איכות התמונה בהוט היא טובה הרבה יותר מיס.