The Walking Dead - עונה 6
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
עונה 6 של סדרת הדרמה המצליחה ביותר אשר עסקה בזומבים - חוזרת לאויר לעונה חדשה אשר תחל ב- 11 לאוקטובר.
כצפוי, מאבקי הכוחות ב- Alexandria הביאו לחילופי שילטון וריק תפס את הכס, אך לא כולם בטוחים שזה הדבר הטוב ביותר.
כצפוי, מאבקי הכוחות ב- Alexandria הביאו לחילופי שילטון וריק תפס את הכס, אך לא כולם בטוחים שזה הדבר הטוב ביותר.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

העונה החדשה תציג זומבים חדשים עם האות W מקועקעת עליהם וזאבים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הסדרה חוזרת לאויר עוד מספר ימים בודדים. הנה 10 דברים שלא ידעתם על הסדרה, החל מבית הספר לזומבים, הבנייה העצמית של הכלא, באיזה עונה נהרגו הכי הרבה זומבים (עונה 3 עם 297 הריגות), למה אם אתם צמחונים לא תוכלו להיות על הסט ועוד.
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
למעוניינים . העונה החדשה החלה אתמול.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
איזה פתיחה לעונה ה-6, היה פרק קטלני,..רק משהו קטן הפריע לי "השחור לבן"
כל התכנון של ריק והחברים, שעושים אמבוש למהלכים..לא יכלו לעשות אותו בצבע
אבל בסה"כ פרק מעולה ללא ספק..
הנה פרומו לפרק ה-2
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא התחברתי לשטות של השחור-לבן, אבל בהחלט זה לא פגע בהנאה שלי מהצפייה בפרק או מהציפייה שלי לפרקים הבאים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הסיבה לשימוש בצילום שחור-לבן הינה באמת כפי שכתבת (וזה זלזול באינטליגנציה של הצופים, הרי בהמון סרטים מציגים עבר והווה בצורה טובה ללא שימוש בצילום כזה), אבל אין קשר לפילם נואר.
- clubnet
- חבר מכור קשה

זוכרים את סוף הפרק ה-1 שהיתה צפירה חזקה, וכל הזומבים סוטים מהדרך..
אז בפרק ה-2 ראינו את הסיבה לכך והיא :
שהמשאית הגיע לתוך העיירה ושהתנגשה במגדל השמירה, בתוכה היה זומבי שנשען על הצופר..
אם ככה כעת יודעים למה זה קרה.. אהבתי את הרעיון של השילוב הזה..
אנשי ה-W מגיעים להשמיד את הקבוצה.. מטורף מה שהלך שם
ללא ספק היה פרק חזק גם הפעם..
טוב היה לי רגש שחוזרים לריק והזומבים אשר סטטו מהכביש..
הנה הפרומו לפרק ה-3
אז בפרק ה-2 ראינו את הסיבה לכך והיא :
שהמשאית הגיע לתוך העיירה ושהתנגשה במגדל השמירה, בתוכה היה זומבי שנשען על הצופר..
אם ככה כעת יודעים למה זה קרה.. אהבתי את הרעיון של השילוב הזה..
אנשי ה-W מגיעים להשמיד את הקבוצה.. מטורף מה שהלך שם
ללא ספק היה פרק חזק גם הפעם..
טוב היה לי רגש שחוזרים לריק והזומבים אשר סטטו מהכביש..
הנה הפרומו לפרק ה-3
- kidney_stone
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
- שם מלא: אריק. ט.
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אנחנו אמורים להכיר את אנשי ה W האלה? איך הם קשורים לחבורה הקיימת? זה הקניבלים מהיישוב ההוא בעונות הקודמות?
Think for yourself, question authority
סיפורי תמיכה שקרו באמת - http://is.gd/s4IM
סיפורי תמיכה שקרו באמת - http://is.gd/s4IM
- clubnet
- חבר מכור קשה

היה איזכור עליהם בעונה הקודמת, לא משהו משמעותי לקראת סוף העונה ה-5..kidney_stone כתב:אנחנו אמורים להכיר את אנשי ה W האלה? איך הם קשורים לחבורה הקיימת? זה הקניבלים מהיישוב ההוא בעונות הקודמות?...
הם כנראה ישחקו תפקיד משמעותי יותר בעונה ה-6.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
אני צמוד לסדרה מאז שהתחילה אבל משהו מאז תחילת העונה החדשה פעם ראשונה בשבילי מרגיש שונה ובדרך לא חיובית.
העונה הקודמת היתה מלאה במתח בין הדמויות ומאבקי כוח על השליטה והסתיימה על סף כאוס. העונה החדשה לא ממשיכה בכלל את הקו הזה, כאילו היה ונשכח. פרק הפתיחה לדעתי לא מיוחד בכלל עם גימיק השחור לבן כדי להבדיל אירועים מהעבר, הכניסו מאות זומבים בשביל להלהיב את המעריצים אבל סיימו בסצינה יפה ומותחת, שאמורה להמשיך בפרק 2 . רק שהפרק השני נראה תלוש ועם חורים. כל הפלישה הזאת, מאיפה הם הגיעו, למה דווקא עכשיו, קארול פתאום הופכת לסוג של סופר הירו, הילדה הזאת עם ה JSS , למה החליטו להתמקד דווקא בה, ואז מהאמצע לעזוב את זה. אז נכון, היה אקשן נחמד אבל בלי הרבה הגיון תסריטי. שום אזכור לריק והשאר, והרי הם מנסים להלחם במאות זומבים שתכף מגיעים לאלכסנדריה.
בדרך כלל יש להם פרק חלש יחסית באמצע עונה, אבל לא קרה לי איתם ששני פרקים ברצף די אכזבו אותי ועוד מההתחלה של העונה.
העונה הקודמת היתה מלאה במתח בין הדמויות ומאבקי כוח על השליטה והסתיימה על סף כאוס. העונה החדשה לא ממשיכה בכלל את הקו הזה, כאילו היה ונשכח. פרק הפתיחה לדעתי לא מיוחד בכלל עם גימיק השחור לבן כדי להבדיל אירועים מהעבר, הכניסו מאות זומבים בשביל להלהיב את המעריצים אבל סיימו בסצינה יפה ומותחת, שאמורה להמשיך בפרק 2 . רק שהפרק השני נראה תלוש ועם חורים. כל הפלישה הזאת, מאיפה הם הגיעו, למה דווקא עכשיו, קארול פתאום הופכת לסוג של סופר הירו, הילדה הזאת עם ה JSS , למה החליטו להתמקד דווקא בה, ואז מהאמצע לעזוב את זה. אז נכון, היה אקשן נחמד אבל בלי הרבה הגיון תסריטי. שום אזכור לריק והשאר, והרי הם מנסים להלחם במאות זומבים שתכף מגיעים לאלכסנדריה.
בדרך כלל יש להם פרק חלש יחסית באמצע עונה, אבל לא קרה לי איתם ששני פרקים ברצף די אכזבו אותי ועוד מההתחלה של העונה.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אכן טירוף זומבים בכל מקום. אבל קצת חוזר על עצמו. כשסיימתי לצפות חשבתי על השרשור ואז להעיר איזה פרק "מדאים" וגלן מת או לא ואז פגשתי התנצחויות ספוילרים. יש סיבה למה עוד לא נכנסתי לשרשור הומלנד.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מתפלא על הפציעה של ריק, לא הרחיבו על זה בכלל. לא מאמין שיהיה אומץ ליוצרי הסדרה לחסל את הדמות, בסוף זה סתם יגמר באיזה חתך ממשהו שלא קשור לזומבים.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
יכול להיות שריק רק נחתך ולא ננשך, כמו שזה יכול להיות לא חלקים מגלן שנטרפים שם. אולי מרעננים את הקאסט.