לא יודע איך לשלוט ב KODI יותר...
קודם כל, חשבתי לפתוח את השרשור בפורום חומרה של HTPC, אבל שם נראה כאילו מדברים יותר על החומרה שמריצה את KODI מאשר על הציוד ההיקפי הנלווה לכל העניין. לכן פתחתי פה, אם השרשור לא מתאים לכאן, סליחה מראש.
הסיפור הוא כזה, במשך המון זמן היתה לי מקלדת בגודל מלא לשליטה על XBMC, מה שסירבל את השימוש והחוויה (לקום כל פעם בשביל כל דבר קטן). לאחר מכן חיפשתי שלט והדברים היחידים שמצאתי אלו שלטים ללא מקלדות, שזה גם פתרון לא מושלם, כי במצב הזה כל פעם שהייתי צריך לכתוב משהו זה היה פשוט סיוט (או לחיצה על המקשים הוירטואלים של KODI או חזרה ל2009 כמו שמסמסים בפלאפונים הישנים ===== בכל מקרה, סיוט!).
אז חיפשתי שלט עם מקלדת, לא מצאתי אף שלט איכותי של אף חברה מוכרת, אלא רק כאלו לא מוכרים מ ebay, אז קניתי את זה:
[img2=400x400]http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1902 ... r-XBMC.jpg[/img2]
ולפני כמה ימים הוא הגיע ואני לא מבין, מה אני צריך לעשות כדי לקבל שלט איכותי עם מקלדת? החסרונות בשלט הזה הם כאלו:
- לא שמתי לב שהוא Air Mouse, כלומר, הוא גם עכבר. זה נחמד, אבל אז גיליתי שאי אפשר לבטל אותו! יש לו כפתור שכיבכול נועל אותו, אך רק נעילה זמנית.. ברגע שהשלט עובר כמה שניות ללא תנועה שוב העכבר חוזר.. וכמובן, עכבר זה סיוט עם KODI HTPC וכל דבר שזה לא מחשב אישי..)
- הוא מהונדס בצורה קצת "מוזרה", המקש חזור והמקש OK הם בעצם חלק מהעכבר. כלומר, כאשר מבטלים את העכבר דרך האפשרויות של KODI, הכפתורים האלה גם מתבטלים! הכפתור חזור מתבטל לגמרי, אך הכפתור OK מתבטל זמנית, כלומר, כאשר השלט לא בתנועה כמה שניות, הכפתור OK לא פעיל, ואז צריך ללחוץ על הכפתור שנועל את העכבר בעצם כדי להחזיר אותו להיות פעיל. כאילו, WTF!!!.... למה זה ככה?
- והחסרון הגדול מכולם.. המקלדת שהיא הסיבה בכלל שקניתי אותו. השימוש שלי מתבצע בסביבות 2.2-2.3 מטרים מהקולט של השלט, כאשר אני מקליד משהו, אין לדעת מה השלט ישלח... לפעמים אני מקיש U ונשלח 7, לפעמים אני לוחץ על מחיקה ונשלח 0, לפעמים אני לוחץ על אחד החצים ונשלח לKODI הפעלת PVR... ולפני כמה דקות הדבר המוזר ביותר קרה, שלחתי את אחת מהאותיות והטלוויזיה שלי נכבתה.. (והדברים האלו לא קורים כאשר אני מקרב את השלט למרחק של סנטימטרים בודדים מהקולט)
יש לכם פתרונות בשבילי? שלט איכותי, ללא עכבר (ואם יש עכבר, לפחות שיהיה אפשר לבטל אותו בלי שיקפוץ לי פתאום ובלי שמקשים אחרים יתבטלו.. ***מיואש..***) עם מקלדת פשוטה, שיחזיק מרחק קצר לגמרי של 2-3 מטרים.
הסיפור הוא כזה, במשך המון זמן היתה לי מקלדת בגודל מלא לשליטה על XBMC, מה שסירבל את השימוש והחוויה (לקום כל פעם בשביל כל דבר קטן). לאחר מכן חיפשתי שלט והדברים היחידים שמצאתי אלו שלטים ללא מקלדות, שזה גם פתרון לא מושלם, כי במצב הזה כל פעם שהייתי צריך לכתוב משהו זה היה פשוט סיוט (או לחיצה על המקשים הוירטואלים של KODI או חזרה ל2009 כמו שמסמסים בפלאפונים הישנים ===== בכל מקרה, סיוט!).
אז חיפשתי שלט עם מקלדת, לא מצאתי אף שלט איכותי של אף חברה מוכרת, אלא רק כאלו לא מוכרים מ ebay, אז קניתי את זה:
[img2=400x400]http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1902 ... r-XBMC.jpg[/img2]
ולפני כמה ימים הוא הגיע ואני לא מבין, מה אני צריך לעשות כדי לקבל שלט איכותי עם מקלדת? החסרונות בשלט הזה הם כאלו:
- לא שמתי לב שהוא Air Mouse, כלומר, הוא גם עכבר. זה נחמד, אבל אז גיליתי שאי אפשר לבטל אותו! יש לו כפתור שכיבכול נועל אותו, אך רק נעילה זמנית.. ברגע שהשלט עובר כמה שניות ללא תנועה שוב העכבר חוזר.. וכמובן, עכבר זה סיוט עם KODI HTPC וכל דבר שזה לא מחשב אישי..)
- הוא מהונדס בצורה קצת "מוזרה", המקש חזור והמקש OK הם בעצם חלק מהעכבר. כלומר, כאשר מבטלים את העכבר דרך האפשרויות של KODI, הכפתורים האלה גם מתבטלים! הכפתור חזור מתבטל לגמרי, אך הכפתור OK מתבטל זמנית, כלומר, כאשר השלט לא בתנועה כמה שניות, הכפתור OK לא פעיל, ואז צריך ללחוץ על הכפתור שנועל את העכבר בעצם כדי להחזיר אותו להיות פעיל. כאילו, WTF!!!.... למה זה ככה?
- והחסרון הגדול מכולם.. המקלדת שהיא הסיבה בכלל שקניתי אותו. השימוש שלי מתבצע בסביבות 2.2-2.3 מטרים מהקולט של השלט, כאשר אני מקליד משהו, אין לדעת מה השלט ישלח... לפעמים אני מקיש U ונשלח 7, לפעמים אני לוחץ על מחיקה ונשלח 0, לפעמים אני לוחץ על אחד החצים ונשלח לKODI הפעלת PVR... ולפני כמה דקות הדבר המוזר ביותר קרה, שלחתי את אחת מהאותיות והטלוויזיה שלי נכבתה.. (והדברים האלו לא קורים כאשר אני מקרב את השלט למרחק של סנטימטרים בודדים מהקולט)
יש לכם פתרונות בשבילי? שלט איכותי, ללא עכבר (ואם יש עכבר, לפחות שיהיה אפשר לבטל אותו בלי שיקפוץ לי פתאום ובלי שמקשים אחרים יתבטלו.. ***מיואש..***) עם מקלדת פשוטה, שיחזיק מרחק קצר לגמרי של 2-3 מטרים.
·שי-כ כתב:אני משתמש ב FLIRC ומתכנת את הפקודות על השלט של HOT (אפשר על כל שלט).
היה לי שלט MCE, אך זה עם הרבה יותר אפשרויות.
מקלדת עם עכבר אני משתמש ב K400 של לוג'יטק....
לגבי FLIRC הבעיה שלי היא לא שאין לי שלטים שמתאימים למחשב, הבעיה היא שפשוט אין שלטים...
לגבי K400, הבעיה היא שזה מקלדת ולא שלט.. ואני רוצה להתרחק כמה שיותר מעכברים.
יש משהו שמתאים למה שכתבתי?
@giggity47
יש ברשותי את ה - Riitek mini i8 וממש מרוצה
גם מקלדת וגם עכבר(לא Air Mouse)
[imgbig]http://i.imgur.com/njexTF8.jpg[/imgbig]
ישנם עוד דגמים חדשים מומלצים ראה קישור http://www.riitek.com/goods/39.htm
יש ברשותי את ה - Riitek mini i8 וממש מרוצה
גם מקלדת וגם עכבר(לא Air Mouse)
[imgbig]http://i.imgur.com/njexTF8.jpg[/imgbig]
ישנם עוד דגמים חדשים מומלצים ראה קישור http://www.riitek.com/goods/39.htm
- itaieinati
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי קניתי את אותו שלט בדיוק וממש עכשיו חיברתי אותו.. אני גם במרחק 2-3 מטרים אז אני בימים הקרובים אבדוק לך אם זאת בעיה אצלך או שזה בכללי שלט לא טוב..
לי יש בעיה אחרת (אם אני משתלט על הפוסט תגידו לי ואני אפתח שרשור חדש) על המקלדת בשלט הזה אין את הכפתור / שמוציא את הקודי ממסך מלא.. אני משתמש בכפתור הזה המון.. ויש כמה כפתורים מיותרים שהייתי שמח להגדיר אותם אחרת.. יש איזה תוכנה שיכולה לעזור לי להגדיר כפתורים בשלט?
בגדול השימוש השלט יהיה או לווינדוס או לרסברייפיי.. עם עדיפות לרסברי..
תודה לעוזרים!
לי יש בעיה אחרת (אם אני משתלט על הפוסט תגידו לי ואני אפתח שרשור חדש) על המקלדת בשלט הזה אין את הכפתור / שמוציא את הקודי ממסך מלא.. אני משתמש בכפתור הזה המון.. ויש כמה כפתורים מיותרים שהייתי שמח להגדיר אותם אחרת.. יש איזה תוכנה שיכולה לעזור לי להגדיר כפתורים בשלט?
בגדול השימוש השלט יהיה או לווינדוס או לרסברייפיי.. עם עדיפות לרסברי..
תודה לעוזרים!
אוקיי חבר'ה, נראה לי שאני אשאר עם השלט הזה מכיוון שפשוט אין שום שלט אחר שמצאתי שבאמת מצא חן בעיני, גם מבחינת מבנה ואפשרויות וגם מהבחינה שאני אדע ב 100% שלא יהיו בעיות בגלל העכברים שהתחילו להיות מובנים בכל שלט.
בנוסף לכך, נראה לי שהבנתי איך לתפעל את השלט הזה בצורה נכונה. ברגע שמחזיקים את השלט בפוזיציה הזו: > | -
החץ זה העיניים, קו אנך השלט וקו מקביל זה העינית/קולט. ברגע שמחזיקים את השלט ככה (בערך כמו שמחזיקים פלאפון לרוחב ומתכתבים) ומחזיקים אותו באנך לקרקע, המקלדת משתגעת/לא מתפקדת כראוי. ברגע שמחזיקים ככה: > - - אז הכל מתפקד כראוי. ולא רק, שמתי לב שיש פוזיציות מסויימות שכל השליטה על המדיה לא פועלת, ועל המקלדת כן ופוזיציות מסויימות שבדיוק ההפך, אולי זה מן מערכת בטחון שרק החלק ה"רצוי" של השלט יפעל ולא ילחצו בטעות מקשים לא רצויים. בכל מקרה, כרגע זה מעלים את בעיות הקליטה/תפקוד לקוי. וכפתור החזור שלא פעיל בגלל העכבר שמבוטל על ידי KODI, ניתן לאלתור על ידי מקשים אחרים על השלט. וכך בעצם אין לי טענות כלפי השלט, והוא בעצם "מושלם" בשבילי, ומקווה שהוא ישאר כך.
בנוגע לבעיה שלך itaieinati,
ב KODI יש תוסף בשם Keymap Editor שמאפשר לך בערך "לתכנת" את השלט. בעצם הוא נותן לך את האפשרות להחליט איזה פקודה ואיזה פעולה תתבצע על ידי איזה כפתור, ככה שתוכל לגרום לכפתורים מיותרים להיות שימושיים עבורך.
בנוסף לכך, נראה לי שהבנתי איך לתפעל את השלט הזה בצורה נכונה. ברגע שמחזיקים את השלט בפוזיציה הזו: > | -
החץ זה העיניים, קו אנך השלט וקו מקביל זה העינית/קולט. ברגע שמחזיקים את השלט ככה (בערך כמו שמחזיקים פלאפון לרוחב ומתכתבים) ומחזיקים אותו באנך לקרקע, המקלדת משתגעת/לא מתפקדת כראוי. ברגע שמחזיקים ככה: > - - אז הכל מתפקד כראוי. ולא רק, שמתי לב שיש פוזיציות מסויימות שכל השליטה על המדיה לא פועלת, ועל המקלדת כן ופוזיציות מסויימות שבדיוק ההפך, אולי זה מן מערכת בטחון שרק החלק ה"רצוי" של השלט יפעל ולא ילחצו בטעות מקשים לא רצויים. בכל מקרה, כרגע זה מעלים את בעיות הקליטה/תפקוד לקוי. וכפתור החזור שלא פעיל בגלל העכבר שמבוטל על ידי KODI, ניתן לאלתור על ידי מקשים אחרים על השלט. וכך בעצם אין לי טענות כלפי השלט, והוא בעצם "מושלם" בשבילי, ומקווה שהוא ישאר כך.
בנוגע לבעיה שלך itaieinati,
ב KODI יש תוסף בשם Keymap Editor שמאפשר לך בערך "לתכנת" את השלט. בעצם הוא נותן לך את האפשרות להחליט איזה פקודה ואיזה פעולה תתבצע על ידי איזה כפתור, ככה שתוכל לגרום לכפתורים מיותרים להיות שימושיים עבורך.
Logitech harmony 650 + htpc עם שלט ותשכחו ממקלדת.
שליטה מלאה על קודי רק מהשלט.
בלחצית כפתור מפעיל וסוגר את המחשב, פותח קודי, סוגר קודי, מחפש כתוביות, מריץ סרט קדימה אחורה, מסנכרן כתוביות, מגדיל מסך מלא ומקטין,
דפדוף בין סרטים, צפיה באינפומציה של הסרט ועוד...
כל פעולה שאני רוצה אני מתכנת בשלט.
כמובן הכל נעשה בעבודה קשה של לשבת ולתכנת את השלט לצרכים שלי.
שליטה מלאה על קודי רק מהשלט.
בלחצית כפתור מפעיל וסוגר את המחשב, פותח קודי, סוגר קודי, מחפש כתוביות, מריץ סרט קדימה אחורה, מסנכרן כתוביות, מגדיל מסך מלא ומקטין,
דפדוף בין סרטים, צפיה באינפומציה של הסרט ועוד...
כל פעולה שאני רוצה אני מתכנת בשלט.
כמובן הכל נעשה בעבודה קשה של לשבת ולתכנת את השלט לצרכים שלי.
Mele F10 מוצר איכותי ביותר, מאוד מרוצה.
נוח לשליטה, עובד מעולה במיוחד עם קודי ויו טיוב, קליטה טובה ומרחוק, בטריה נטענת.
העכבר נוח לשימוש ומפסיק לעבוד ברגע שאתה לוחץ על כל כפתור מלבד 2 הלחצנים של העכבר
תחליף ראוי לעכבר ומקלדת ובשורה תחתונה יש רק חסרון אחד, לכתוב טקסט בעברית קצת בעייתי..
נוח לשליטה, עובד מעולה במיוחד עם קודי ויו טיוב, קליטה טובה ומרחוק, בטריה נטענת.
העכבר נוח לשימוש ומפסיק לעבוד ברגע שאתה לוחץ על כל כפתור מלבד 2 הלחצנים של העכבר
תחליף ראוי לעכבר ומקלדת ובשורה תחתונה יש רק חסרון אחד, לכתוב טקסט בעברית קצת בעייתי..
- NitzanAdato
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- שם מלא: ניצן אדטו
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
רכשתי את ה-Mela F10 Pro, בסה״כ מוצר סביר, העכבר עובד יפה אך לא שימושי והמקלדת ממש לא נוחה.
חזרתי להשתמש באפליקציית שלט Constellation Pro המעולה!
חזרתי להשתמש באפליקציית שלט Constellation Pro המעולה!
G-FORCE,
אין לשלט מקלדת, ככה שאני בעצם לוקח צעד אחד אחורה בחזרה לשלט הקודם שלי.
ahersko,
בשלט Rii i25, ברגע שמכבים את העכבר, כל הכפתורים ממשיכים לפעול?
ואיזה כפתור מכבה את העכבר? האחד שנראה כמו חץ חזור באמצע השלט?
[img2=300x322]http://image.dhgate.com/albu_446791243_ ... yboard.jpg[/img2]
GuyHof,
תוכל להגיד אילו מקשים בדיוק על השלט הם מקשי העכבר? כי הבנתי שכפתור החזור והכפתור OK המרכזי הם חלק מהעכבר, בדיוק כמו בשלט שיש לי כרגע, ככה שאין לי שום טעם לעבור אליו.
[img2=300x225]http://img.gizmo-outlets.com/ebayimages ... 0%2005.jpg[/img2]
אין לשלט מקלדת, ככה שאני בעצם לוקח צעד אחד אחורה בחזרה לשלט הקודם שלי.
ahersko,
בשלט Rii i25, ברגע שמכבים את העכבר, כל הכפתורים ממשיכים לפעול?
ואיזה כפתור מכבה את העכבר? האחד שנראה כמו חץ חזור באמצע השלט?
[img2=300x322]http://image.dhgate.com/albu_446791243_ ... yboard.jpg[/img2]
GuyHof,
תוכל להגיד אילו מקשים בדיוק על השלט הם מקשי העכבר? כי הבנתי שכפתור החזור והכפתור OK המרכזי הם חלק מהעכבר, בדיוק כמו בשלט שיש לי כרגע, ככה שאין לי שום טעם לעבור אליו.
[img2=300x225]http://img.gizmo-outlets.com/ebayimages ... 0%2005.jpg[/img2]
·ufffnick כתב:הצורך בשלט זה כדי שכולם ישתמשו במכשיר?
יש לי שלט, מאוד נוח ופשוט, רק שלא משתמש בו.
האפליקציה Yatse (על אנדרואיד) פשוט מושלמת לטעמי....
אני המשתמש היחידי, ואמנם אני משתמש גם ב-Yatse פה ושם, אבל שימוש באפליקציה כשלט מרכזי לא משתווה (עבורי) לשימוש בשלט פיזי. קודם כל אין אפשרות לשליטה עיוורת (מסך טאץ' -> שום אמצעי לדעת איפה הנחת את האצבעות). בנוסף לכך, ה-IP של המחשב שלי משתנה באופן קבוע ויש לי קליטה חלשה של WIFI מאיפה שאני נמצא. ככה שבשביל שימוש מאסיבי-מרכזי, Yaste לא מתאימה לי.
בנוסף לכך, התיקון הזה פתר לי את כל הבעיות שקשורות לעכבר, ככה שבעצם השלט פועל באופן מעולה, כל כפתור וכפתור בו פועל כמו שצריך. אם מישהו במקרה גם נתקל במה שקרה לי, שישתמש בתיקון הזה
giggity47
האם בשלט שקנית כתוב למטה שם המותג AERB. או שלא כתוב כלום?
באמזון ראיתי אחד עם המותג ואחד בלי, במחירים 22$ ו-16$ בהתאמה (וקיים באמזון עוד אחד שעולה 14$). ובעצמי תהיתי האם יש הבדל ביניהם, או שהם זהים ופשוט לוקחים כסף על המיתוג. אולי בAERB יש גם משדר אינפרה אדום ובשני אין.
http://www.amazon.com/Aerb-Wireless-Key ... +air+mouse
http://www.amazon.com/Sannysis-Wireless ... RRJBZRE4F5
אם שלך זה ה"חיקוי", מעניין אם השלט AERB היה מתפקד יותר טוב.
אני כבר מזמן שמתי עין על השלט הזה, כי הוא אחד היחידים שמשלב שלט רגיל, כפתורים נומריים, AIR MOUSE, ומקלדת מלאה בצד השני. לרוב השלטים מהסוג הזה (ז"א עם מקלדת מלאה מאחור) אין כפתורים נומריים מלפנים.
האם בשלט שקנית כתוב למטה שם המותג AERB. או שלא כתוב כלום?
באמזון ראיתי אחד עם המותג ואחד בלי, במחירים 22$ ו-16$ בהתאמה (וקיים באמזון עוד אחד שעולה 14$). ובעצמי תהיתי האם יש הבדל ביניהם, או שהם זהים ופשוט לוקחים כסף על המיתוג. אולי בAERB יש גם משדר אינפרה אדום ובשני אין.
http://www.amazon.com/Aerb-Wireless-Key ... +air+mouse
http://www.amazon.com/Sannysis-Wireless ... RRJBZRE4F5
אם שלך זה ה"חיקוי", מעניין אם השלט AERB היה מתפקד יותר טוב.
אני כבר מזמן שמתי עין על השלט הזה, כי הוא אחד היחידים שמשלב שלט רגיל, כפתורים נומריים, AIR MOUSE, ומקלדת מלאה בצד השני. לרוב השלטים מהסוג הזה (ז"א עם מקלדת מלאה מאחור) אין כפתורים נומריים מלפנים.
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
השאלה שלי היא: למה באף אחד מהשלטים האלה אין כפתור Stop?
- itaieinati
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
@giggity47
תודה על העזרה עם התוסף של הKEYMAP EDITOR אבל האמת שמלא כפתורים לא עובדים וזה ממש מתסכל
ראיתי שהרצת איזה תיקון .. האמת לא כ"כ הבנתי מה הוא עשה..
איזה מהכפתורים פעילים ואיזה לא?
השאלה שלי בגדול היא אם אני מריץ את התיקון הזה.. ראיתי שהוא מנטרל את העכבר
זה אומר שאני לא אוכל להשתמש בעכבר רגיל (של לוגיטק או כל חברה אחרת) בנוסף לשימוש בשלט?
תודה רבה
תודה על העזרה עם התוסף של הKEYMAP EDITOR אבל האמת שמלא כפתורים לא עובדים וזה ממש מתסכל
ראיתי שהרצת איזה תיקון .. האמת לא כ"כ הבנתי מה הוא עשה..
איזה מהכפתורים פעילים ואיזה לא?
השאלה שלי בגדול היא אם אני מריץ את התיקון הזה.. ראיתי שהוא מנטרל את העכבר
זה אומר שאני לא אוכל להשתמש בעכבר רגיל (של לוגיטק או כל חברה אחרת) בנוסף לשימוש בשלט?
תודה רבה
@yaron78
על השלט שלי לא כתוב כלום. בנוגע למשדר IR, הכוונה לכך שהשלט יכול ללמוד שלטי IR אחרים וכך בעצם לשלוט על מכשירים נוספים? כי אם כן, אז גם בשלט שלי יש את זה (הוא עלה לי 14$ מ eBay). והאמת שמאז ה FIX ושבכללי הבנתי איך הוא עובד, אין לי שום בעיות איתו.
אני מניח שכל השלטים הללו זהים ובאמת לוקחים כסף רק על השם, אבל אולי אני טועה.
@GalZilberman
גם אני תהיתי לגבי העניין, אולי יש לו חשיבות פחותה משאר כפתורי המדיה (והאמת שלא הרגשתי כל כך מוגבל בלעדיו).
@itaieinati
הבעיה הייתה שכפתור החזור לא היה פעיל בכלל וכפתור ה-OK היה פעיל זמנית (כל פעם היה צריך "להעיר" אותו עם הכפתור שנועל את העכבר). התיקון הזה בעצם מסדר את העניין שיהיה אפשר להשתמש בשלט בלי העכבר בעוד ששאר הכפתורים יפעלו היטב.
אמנם יש פה כפתורים חסרי שימוש, אבל כרגע השארתי אותם כמו שהם, אם זה יפריע לי אני פשוט אשתמש ב Keymap Editor.
בנוגע לעניין הזה, ביצעתי בדיקה עכשיו ובאמת אף עכבר לא עובד. כלומר, מקש ימיני ושמאלי תפקדו, אבל הסמן עצמו לא מתפקד.
על השלט שלי לא כתוב כלום. בנוגע למשדר IR, הכוונה לכך שהשלט יכול ללמוד שלטי IR אחרים וכך בעצם לשלוט על מכשירים נוספים? כי אם כן, אז גם בשלט שלי יש את זה (הוא עלה לי 14$ מ eBay). והאמת שמאז ה FIX ושבכללי הבנתי איך הוא עובד, אין לי שום בעיות איתו.
אני מניח שכל השלטים הללו זהים ובאמת לוקחים כסף רק על השם, אבל אולי אני טועה.
@GalZilberman
גם אני תהיתי לגבי העניין, אולי יש לו חשיבות פחותה משאר כפתורי המדיה (והאמת שלא הרגשתי כל כך מוגבל בלעדיו).
@itaieinati
הבעיה הייתה שכפתור החזור לא היה פעיל בכלל וכפתור ה-OK היה פעיל זמנית (כל פעם היה צריך "להעיר" אותו עם הכפתור שנועל את העכבר). התיקון הזה בעצם מסדר את העניין שיהיה אפשר להשתמש בשלט בלי העכבר בעוד ששאר הכפתורים יפעלו היטב.
אמנם יש פה כפתורים חסרי שימוש, אבל כרגע השארתי אותם כמו שהם, אם זה יפריע לי אני פשוט אשתמש ב Keymap Editor.
בנוגע לעניין הזה, ביצעתי בדיקה עכשיו ובאמת אף עכבר לא עובד. כלומר, מקש ימיני ושמאלי תפקדו, אבל הסמן עצמו לא מתפקד.