הסקין שוחרר - נא לעבור לשרשור הבא:
http://www.hometheater.co.il/vt243361.html
בחצי שנה האחרונה כל מה שעסקתי בו (מלבד לימודים,עבודה, אישה, פרנסה,חשבונות וכו' חחח)
זה פיתוח סקין מ-0 לקודי
קישור לאתר:
http://phenomenal-skin.com
עמלתי ימים ולילות על-מנת להביא לקהילה הישראלית את מה שהם חיכו לו, סקין ללא פשרות.
Phenomenal - פנומנל - כשמו כן הוא, יוצא מגדר הרגיל...
לא עוד סקין מותאם, לא עוד שינויים ב-XML, אני מביא לכם משהו שנבנה מההתחלה, מ-0, עבור הצרכים שלנו הישראלים.
במהלך כל תהליך הבנייה נוצרה חשיבות עליונה לשימוש בשפה העברית, כולל יישורים לימין ובחירת הפונטים.
בנוסף, הותאמו המסכים של ההרחבות הנפוצות כדי לספק לכם מקסימום הנאה, בין אם זה פולסר שמוצג בעברית, או ג'נסיס שמציג אפשרויות שטרם ראיתם...
לקחתי על עצמי את רשימת ה'פנטזיות' של כל משתמש כאן ועמלתי חזק כדי להגשים אותם בסקין שלי.
אני אציין פה בקצרה, לפני שתופתעו לגלות בעצמכם - הסקין אינו זמין להורדה.
למה אתם שואלים? הסיבה פשוטה - כפי שדגלתי בתהליך הבנייה להיות פדנט, ולהשקיע בכל פיפס בקוד ובעיצוב - כך גם אנהג לגבי השחרור.
הסקין כרגע אינו מוכן והוא בערך ב65% של בנייה. יש עוד עבודה, ואני משקיע כל זמן פנוי שלי בבית (שזה לא הרבה) כדי להתקדם...
אין לי כוונה לשחרר את הסקין לפני שהוא יגיע ל-100% פיתוח.
כשזה נאמר, ועל-מנת שגם אני וגם הקהילה ירוויחו בזמן הביניים הזה - התייעצתי עם חבריי הטובים והחלטתי לפעול בשיטת קיקסטרטר המוכרת, שזה אומר שמי שרוצה לתמוך בי ובפרויקט, יכול להעביר תרומה סמלית והכרת תודה על ההשקעה שלי, וכאות הערכה אני אתן לו גירסאות בטא במיידי כדי שיעזור לי בפיתוח הסקין, גילוי באגים, וביקורת על חווית השימוש שלו... כמובן שאינכם חייבים, אלא אם כן אתם רוצים לומר תודה או לקחת חלק מפיתוח הפרויקט. הדבר מקובל מאוד בקרב יוצרי הסקינים ובחו"ל, ובכנות רבה, אני מצפה לתמיכתם.
לפני שאתם מגיבים בנושא, אשמח אם תקראו את התוכן באתר של הסקין שקישורו נמצא בסוף, כדי לקבל פרטים נוספים.
שאלה שחוזרת על עצמה הרבה בפייסבוק: מתי צפי סיום הפיתוח? אין לי תשובה מובטחת, אבל אני מאמין שבעוד חודשיים לערך.
במעמד זה אציין את ELAD NATAN שעמד לצידי מהרגע הראשון של בניית הסקין בתחום הגרפי, אתם יכולים להסתכל בגלריה ולראות את קווי העיצוב הנקיים והכפתורים היפיפים - הכל נזקף לזכותו. תודה רבה אלעד.