אני רוצה לקנות את האוזניות הבאות מהאתר\חנות musicworld:
http://musicworld.co.il/AKG?product_id=1143
אני פוחד מזיופים, האם זו חנות מוכרת ואמינה?
בנוסף, יש אחריות של "מודן אלקטרוניקה", הם בסדר?
תודה רבה.
שאלה בקשר לחנות musicworld
חנות מעולה.uriel228 כתב:אני רוצה לקנות את האוזניות הבאות מהאתר\חנות musicworld:
http://musicworld.co.il/AKG?product_id=1143
אני פוחד מזיופים, האם זו חנות מוכרת ואמינה?
בנוסף, יש אחריות של "מודן אלקטרוניקה", הם בסדר?
תודה רבה....
נמצאת באלנבי, יש מלא דגמים להאזנה. הבעלים אדיב מאוד
·
קניתי מעולם המוזיקה, הגיעו היום.
(מדובר באוזניות אלחוטיות AKG K915).
אני כמעט ולא מבין בסאונד, אבל אני יודע להעריך אוזניות טובות ואני מרוצה מאיכות השמע ומהקליטה שלהן.
לא יודע כמה זה נכון להשוות בין over-ear לin-ear, אבל זה מה שיש לי ביד:
יש לי עכשיו את הסנהייזר CX300 שהם in-ear שימשיכו לשמש אותי בנסיעות וכאלה.
בכל מקרה, הAKG לא משתוות לסנהייזר באיכות השמע אבל גם לא נופלות מהם בהרבה והם בהחלט יספקו את צרכי האוזניות האלחוטיות שלי שהם בעיקר סרטים ופחות מוזיקה.
עריכה:
שמעתי בהם קצת מוזיקה ואני חוזר בי ממה שאמרתי שהן לא נופלות בהרבה מהסנהייזר: הם כן! הם לא מתקרבות אל הסנהייזר. סנהייזר פשוט ליגה אחרת, אבל זה לא מפריע לי כי הAKG הן עדיין אוזניות עם איכות שמע טובה מאוד וכיוון שמראש הן יועדו לסרטים וסדרות (למסך החדש שלי ), אין לי בעיה עם זה שהאיכות שמע לא בשמיים. שהרי בשביל סנהייזר אלחוטיות הייתי צריך לשלם הרבה הרבה יותר.
בנוסף, עוצמת השמע המקסימלית של הAKG קצת נמוכה, אני מניח שזה בגלל שהן על סוללות וצריכות לעבוד הרבה זמן בלי הטענה. מעניין אם זה ככה בכל האלחוטיות, אם מישהו יודע, אשמח לתשובה.
עריכה נוספת:
שמעתי איתם עכשיו סרט, יש להם איזה שהוא סאונד היקפי שלסנהייזר שלי אין.
זה לא בשמים, אבל זה נחמד ובהחלט פלוס.
בנוסף, כאשר חיברתי למחשב וראיתי סרט, הווליום שלהם כבר לא היה נמוך מדי, להיפך, הייתי חייב להנמיך. כנראה שזה תלוי מאוד במקור הסאונד (ברור שכן).
אני חושב שאפשר לסכם שלצפייה בסרטים ולבעלי תקציב נמוך, זה האוזניות האלחוטיות המתאימות.
(מדובר באוזניות אלחוטיות AKG K915).
אני כמעט ולא מבין בסאונד, אבל אני יודע להעריך אוזניות טובות ואני מרוצה מאיכות השמע ומהקליטה שלהן.
לא יודע כמה זה נכון להשוות בין over-ear לin-ear, אבל זה מה שיש לי ביד:
יש לי עכשיו את הסנהייזר CX300 שהם in-ear שימשיכו לשמש אותי בנסיעות וכאלה.
בכל מקרה, הAKG לא משתוות לסנהייזר באיכות השמע אבל גם לא נופלות מהם בהרבה והם בהחלט יספקו את צרכי האוזניות האלחוטיות שלי שהם בעיקר סרטים ופחות מוזיקה.
עריכה:
שמעתי בהם קצת מוזיקה ואני חוזר בי ממה שאמרתי שהן לא נופלות בהרבה מהסנהייזר: הם כן! הם לא מתקרבות אל הסנהייזר. סנהייזר פשוט ליגה אחרת, אבל זה לא מפריע לי כי הAKG הן עדיין אוזניות עם איכות שמע טובה מאוד וכיוון שמראש הן יועדו לסרטים וסדרות (למסך החדש שלי ), אין לי בעיה עם זה שהאיכות שמע לא בשמיים. שהרי בשביל סנהייזר אלחוטיות הייתי צריך לשלם הרבה הרבה יותר.
בנוסף, עוצמת השמע המקסימלית של הAKG קצת נמוכה, אני מניח שזה בגלל שהן על סוללות וצריכות לעבוד הרבה זמן בלי הטענה. מעניין אם זה ככה בכל האלחוטיות, אם מישהו יודע, אשמח לתשובה.
עריכה נוספת:
שמעתי איתם עכשיו סרט, יש להם איזה שהוא סאונד היקפי שלסנהייזר שלי אין.
זה לא בשמים, אבל זה נחמד ובהחלט פלוס.
בנוסף, כאשר חיברתי למחשב וראיתי סרט, הווליום שלהם כבר לא היה נמוך מדי, להיפך, הייתי חייב להנמיך. כנראה שזה תלוי מאוד במקור הסאונד (ברור שכן).
אני חושב שאפשר לסכם שלצפייה בסרטים ולבעלי תקציב נמוך, זה האוזניות האלחוטיות המתאימות.