מישהו יודע היכן אני יכול לצפות באיכות התמונה של SAMSUNG UA65HU8500 ??
בשעה טובה אני עובר דירה וסופסוף יכול לקנות טיוי רצינית.
אני כבר כמה חודשים חם על הטיוי הזו של סמסונג (אך ורק מקריאת ביקורות ומהתרשמות תמונה של דגמים דומים) אבל עדיין לא יצא לי לראות מקום שמזיק בתצוגה שלו את המסך הזה ספציפי.
מפחיד אותי לקנות בלי לראות את התמונה.
מישהו יודע איפה יש טיוי כזו בתצוגה ?
תודה לכל העונים.
אני כבר כמה חודשים חם על הטיוי הזו של סמסונג (אך ורק מקריאת ביקורות ומהתרשמות תמונה של דגמים דומים) אבל עדיין לא יצא לי לראות מקום שמזיק בתצוגה שלו את המסך הזה ספציפי.
מפחיד אותי לקנות בלי לראות את התמונה.
מישהו יודע איפה יש טיוי כזו בתצוגה ?
תודה לכל העונים.
אתמול ראיתי ב-BIG BOX בנס ציונה את ה-8500 (אני חושב בגודל 55' ) .
הדגמים שעכשיו יצאו (SUHD , סדרת JS) עולים מדרגה מבחינת האיכות ביחס לסדרת HU שגם היא לא רעה בכלל.
QD , HDR , 10BIT - הם כנראה אלה שעשו את ההבדל באיכות התמונה שראיתי .
אני כמעט התפתתי לרכוש את ה- 8700 (קעורה) ב-65' לאחר שראיתי את הסדרה החדשה התנסיתי בה מעט ,קראתי כתבות ושמעתי גם דיעות
אני מחכה מעט ואז ארכוש JS9000 במחיר קצת יותר "הגיוני" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) .
אם אתה בעניין של איכות תמונה - ממליץ לך לחכות מעט ולרכוש מסך מסדרת JS.
ה-4K של סמסונג כבר יותר "בשלות" ( שנה שלישית) למרות שזו שנה ראשונה עם QD .
הדגמים שעכשיו יצאו (SUHD , סדרת JS) עולים מדרגה מבחינת האיכות ביחס לסדרת HU שגם היא לא רעה בכלל.
אני כמעט התפתתי לרכוש את ה- 8700 (קעורה) ב-65' לאחר שראיתי את הסדרה החדשה התנסיתי בה מעט ,קראתי כתבות ושמעתי גם דיעות
ה-4K של סמסונג כבר יותר "בשלות" ( שנה שלישית) למרות שזו שנה ראשונה עם QD .
לפי מה שראיתי עכשיו הדגמים JS הם רק קעורים לא ? או שיש גם רגילים.
וואי אני מתחיל להתחרט שנכנסתי לפה.....
כבר הייתי נעול שאני הולך לקנות טיוי. חלאסס לא בא לי להמתין יותר.
לפי מה שאני מבין טווח מחירים של 65 אינץ HU עומד על 20 אלף שח מינוס פלוס. מה זה אומר מחיר יותר הגיוני שעליו דיברת ?
וואי אני מתחיל להתחרט שנכנסתי לפה.....
לפי מה שאני מבין טווח מחירים של 65 אינץ HU עומד על 20 אלף שח מינוס פלוס. מה זה אומר מחיר יותר הגיוני שעליו דיברת ?
לגודל 65':
1. זה תלוי בדגם ובאחריות שאתה מדבר עליהם - יש חנויות שמוכרות יבוא אישי ללא עברית (אולי גם הסמארט לא יעבוד) בזול : HU8550 (אמריקאי) ב- 15K שנה אחריות. או ללכת על JS8500F (ה-F - כנראה שטוחה) במחיר של כ-18K
2. יבואן רשמי HU9000 אפשר להשיג בכ-21K עם 3 שנים (אולי אפילו פחות) ואת הJS9000 בכ-26K (אם אני לא טועה)
1. זה תלוי בדגם ובאחריות שאתה מדבר עליהם - יש חנויות שמוכרות יבוא אישי ללא עברית (אולי גם הסמארט לא יעבוד) בזול : HU8550 (אמריקאי) ב- 15K שנה אחריות. או ללכת על JS8500F (ה-F - כנראה שטוחה) במחיר של כ-18K
2. יבואן רשמי HU9000 אפשר להשיג בכ-21K עם 3 שנים (אולי אפילו פחות) ואת הJS9000 בכ-26K (אם אני לא טועה)
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
האות H - מסמלת דגם של 2014
האות J - מסמלת דגם של 2015
האות U - מסמנת את זה שהמסך UHD
האות S - מסמנת שהמסך הוא UHD עם QD, HDR, 10BIT
המעבר מ-HU ל-JS הוא גם מעבר לדגם של 2015 שהושק בארץ לפני שבוע ובקרוב יחלחל לחנויות וגם לטכנולוגיה עדיפה.
אם כבר אתה קונה מסך חדש, מחפש איכות ומוכן להשקיע, כדאי מאוד לבחון את המסכים החדשים שמצדיקים תוספת מסויימת במחיר.
מקווה שזה, יחד עם יתר התשובות עושה לך סדר.
האות J - מסמלת דגם של 2015
האות U - מסמנת את זה שהמסך UHD
האות S - מסמנת שהמסך הוא UHD עם QD, HDR, 10BIT
המעבר מ-HU ל-JS הוא גם מעבר לדגם של 2015 שהושק בארץ לפני שבוע ובקרוב יחלחל לחנויות וגם לטכנולוגיה עדיפה.
אם כבר אתה קונה מסך חדש, מחפש איכות ומוכן להשקיע, כדאי מאוד לבחון את המסכים החדשים שמצדיקים תוספת מסויימת במחיר.
מקווה שזה, יחד עם יתר התשובות עושה לך סדר.
נערך לאחרונה על ידי Alon_Solo ב 13/07/2015 12:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
UHD/4K זה שם כללי לרזולוציית 3840x2160.
SUHD זה שם של סמסונג למסכים היקרים יותר שלהם, ואולי משתמעות מזה כמה תכונות:
http://www.cnet.com/news/what-is-samsung-suhd/
SUHD זה שם של סמסונג למסכים היקרים יותר שלהם, ואולי משתמעות מזה כמה תכונות:
http://www.cnet.com/news/what-is-samsung-suhd/
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·זה בדיוק ההבדל בין S לבין U באותיות שציינתי.KingRN כתב:תודה רבה על המידע חברים. אכן עושה סדר.... אבל סליחה על הבורות
מה ההבדל בין UHD לבין USD ??...
UHD זה מונח כללי המתאר רזולוציה (כמות פיקסלים) בעוד שSUHD זה מיתוג של סמסונג למסכים שלה. כל חברה נותנת לזה שם אחר והמטרה להדגיש שזה מסך שהוא לא רק עם רזולוציה גבוהה אלא עם שיפורים נוספים כפי שפירטנו כבר מקודם.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@Alon_Solo
·
אולי עדיף שתתקן את מה שרשמת בהודעה #7 קודם - SUHD ולא USD (??!) סתם יכול ליצור עוד בלבול מיותר אצל מי שלא מבין..
·
אולי עדיף שתתקן את מה שרשמת בהודעה #7 קודם - SUHD ולא USD (??!) סתם יכול ליצור עוד בלבול מיותר אצל מי שלא מבין..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·הייmovieman כתב:אתמול ראיתי ב-BIG BOX בנס ציונה את ה-8500 (אני חושב בגודל 55' ) .
ה-4K של סמסונג כבר יותר "בשלות" ( שנה שלישית) למרות שזו שנה ראשונה עם QD ....
מהביקורות שאני קורא באתר CNET אני כלל לא בטוח ששוה לקחת את הסדרה JS במקום HU. בהנחה שתיכף תהיה הנחה על HU בעקבות יציאת JS אולי עדיף כבר לקנות בפחות כסף את HU.
צירפתי שתי ביקורות של האתר CNET מבחור שאני מאוד אוהב לקרוא את דבריו. שים לב לציון הכללי שלו לטלויזיות.
ביקורת על סדרה JS:
http://www.cnet.com/products/samsung-unjs8500-series/#
ביקורת על סדרה HU:
http://www.cnet.com/products/samsung-unjs8500-series/#
מה דעתך ??