אני רוצה ללכת לחנויות ולהתרשם ממסכים, בגדול אני רוצה את ה-UE50H6400 של סמסונג, אבל לא סגור.
כמה שאלות:
- 1 - איפה לבדוק את המסך: איפה בירושלים המקום הכי טוב לבדוק מסכים?: אני רוצה להיות מסוגל לחבר דיסק-קשיח נייד USB כדי לבדוק הרבה סוגי תכנים. אני גם רוצה לבדוק בחנות אם המרחק (1.5-2 מטר) מתאים לגודל.
- 2 - חנות מתמחה\איפה לקנות: ראיתי בפורום הרבה המלצות לקנות בחנות מתמחה, האם יש כזו בירושלים? אם לא ידוע על כזו, אשמח להמלצה על מקום אמין בירושלים.
- 3 - אחריות: אני יכול לבחור את ספק האחריות (בהתאם למוכר), כי עוד לא קניתי. האם יש המלצות בעד\נגד נותן אחריות כלשהו (סמליין \ רייבי \ י.שלום \ טופ.טי.וי)? אני רוצה אחריות מלאה וטובה ל-3 שנים ואולי לפי נותן האחריות, אחליט ממי לקנות.
- 4 - מחיר: מה לדעתכם המחיר הכי נמוך שאני יכול לבקש על ה-UE50H6400, בהינתן: 3 שנים אחריות מלאה + 2 זוגות משקפיים + שלט סמארט וגם שלט רגיל?
(2 משקפיים ו2 שלטים אמורים להגיע בכל מקרה, אבל שמעתי שיש חנויות שמוציאות את זה מהחבילה ודורשות על זה תוספת תשלום).
כרגע אני רואה בחנויות באינטרנט מחירים בסביבות ה4000 ש"ח, האם זה הכי נמוך שאני יכול להגיע? - 5 - תלת מימד: מת על זה, אשמח לשמוע איך ה-3D בדגם המדובר.
- 6 - מידע נוסף: כל מידע נוסף שיש לכם על הדגם הזה יתקבל בברכה.
תשובות חלקיות יתקבלו גם הן בברכה.
קראתי על הבעיות עם העברית בדגם הזה, אבל מכיוון שיש מחשב ייעודי שיהיה תמיד מחובר למסך וכיוון שכמעט ולא אשתמש בעידן+, זה לא שובר עסקה.
ראיתי פה שיש הרבה מאוד אנשים שרכשו את המסך הזה ונעזרו בחברי הפורום, אשמח ללמוד מנסיונכם ואני מבטיח לתרום מנסיוני לאחר הקנייה לכל מי שיצטרך עזרה (עד כמה שהבטחה של ניק באינטרנט שווה משהו
תודה מראש לכל העוזרים.
אוריאל.