איזה מגזנים קלים ונוחים יותר לשליטה דרך הוורה - אלקטרה או תדיראן?
אני לפני רכישה של מזגנים מפוצלים + מיני מרכזי לבית חדש.
בהנחה שכרגע אני יכול לרכוש באותם התנאים גם מתוצרת אלקטרהוגם תדיראן, עם מה יהיה לי יותר קל לשלוט דרך הוורהוכמובן ה ZXT-120 ?
אני שואל כי ראיתי שזה כלל לא פשוט לממשק את המודולים למזגן.
מבקש התיחסות רק מההיבט של השליטה על המזגן
בהנחה שכרגע אני יכול לרכוש באותם התנאים גם מתוצרת אלקטרהוגם תדיראן, עם מה יהיה לי יותר קל לשלוט דרך הוורהוכמובן ה ZXT-120 ?
אני שואל כי ראיתי שזה כלל לא פשוט לממשק את המודולים למזגן.
מבקש התיחסות רק מההיבט של השליטה על המזגן
@hoorygm
·שאלה:
אתה צריך את היכולת גם לשנות את טמפרטורת הטרמוסטט או רק להפעיל\לכבות? אם זה רק להפעיל\לכבות מפני שהטמפרטורה כבר שמור במזגן, יכול לצאת לך המון פחות מסובך. במקום קודים וIR רק צריך לחבר מודול (אולי עם מגען אם המזגן גדול) לחשמל של המזגן כמו תאורה ואז לא משנה איזה מזגן תבחור.
·שאלה:
אתה צריך את היכולת גם לשנות את טמפרטורת הטרמוסטט או רק להפעיל\לכבות? אם זה רק להפעיל\לכבות מפני שהטמפרטורה כבר שמור במזגן, יכול לצאת לך המון פחות מסובך. במקום קודים וIR רק צריך לחבר מודול (אולי עם מגען אם המזגן גדול) לחשמל של המזגן כמו תאורה ואז לא משנה איזה מזגן תבחור.
רוב החברים פה רוצים לחבר את המזגן שקיים אצלם למערכת, אצלי הפריבילגיה היא שעדיין לא רכשתי את המזגנים ולכן אני מעדיף לנצל את כל האופציות שאפשר מהבקר והמודל.
ולכן אשמח לדעת על איזה כיוון ללכת בהיבט נוחות שליטה ותפעול
ולכן אשמח לדעת על איזה כיוון ללכת בהיבט נוחות שליטה ותפעול
מצטרף לשאלה
גם אני בשלב הזה. כרגע הגדרתי את ה ZXT על אלקטרה 1 כ"ס ועובד מצויין אבל אני לפני רכישה של מזגנים לכל הבית כולל מיני מרכזי ומעוניין לדעת מה הכי נוח להגדרה
Re: מצטרף לשאלה
·גילרוז כתב:גם אני בשלב הזה. כרגע הגדרתי את ה ZXT על אלקטרה 1 כ"ס ועובד מצויין אבל אני לפני רכישה של מזגנים לכל הבית כולל מיני מרכזי ומעוניין לדעת מה הכי נוח להגדרה...
מה הכוונה ב"עובד מצויין" ?
האם אתה יכול לשלוט על כל הפרמטרים של המזגן או רק על כיבוי והדלקה ??
ממליץ שתצין את הדגם המדוייק של המזגן - זה יעזור לחברים אחרים כאן בפורום .
Re: מצטרף לשאלה
@movieman
·
אני באמת שלא יודע את הדגם הספציפי של המזגן. הוא ישן... לפני כ 8-10 שנים. מזגן פשוט 1 כ"ס.
וכן, אני מצליח לשלוח על כיבוי והדלקה, ועל טמפ'
·
אני באמת שלא יודע את הדגם הספציפי של המזגן. הוא ישן... לפני כ 8-10 שנים. מזגן פשוט 1 כ"ס.
וכן, אני מצליח לשלוח על כיבוי והדלקה, ועל טמפ'