שרשור תגובות: Audeze EL-8 – כיוון חדש לחברה מקליפורניה
- photohtbar
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 250
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 21 פעמים
שלום לכולם בתור אדם שהיה לי אותם עד לפני חודשים את ה-el8 הפתוחות הם לאמגיעות לרמה של ה-lcd2 (גם המחיר הוא בהתאם)
הם בהחלט ברמה גבוהה אבל לא יתיאם לכל אחד ,מה שכן ממומלץ לשמוע אותם לפני הרכישה כאשר אתם שומעים אותם עם המוזיקה שאתם אוהבים
שום סקירה מפורטת שיהיה לא לא יהיה תחליף לאוזניים שלכם (והציוד שלכם) בפורומים הדעות היו מאוד חלוקות
את האוזניות שלי מכרתי למשיהו בחו"ל ואני לא יודע עם היביאון מחזיק כאלה בחנות
הם בהחלט ברמה גבוהה אבל לא יתיאם לכל אחד ,מה שכן ממומלץ לשמוע אותם לפני הרכישה כאשר אתם שומעים אותם עם המוזיקה שאתם אוהבים
שום סקירה מפורטת שיהיה לא לא יהיה תחליף לאוזניים שלכם (והציוד שלכם) בפורומים הדעות היו מאוד חלוקות
את האוזניות שלי מכרתי למשיהו בחו"ל ואני לא יודע עם היביאון מחזיק כאלה בחנות
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
תודה על הסקירה.
האוזניות מאד מסקרנות. האם אפשר לשמוע אותן טרם רכישה?
מחיר האוזניות הוא בהחלט לא לכל אחד. מי שמוכן ויכול להוציא 3300 על זוג אזניות יוכל להוציא גם את הסכום המעט גבוה יותר ולרכוש את ה LCD2. כשמוציאים סכומים כאלה, בשביל 1000 שקלים נוספים לא תעדיפו את "הדבר האמיתי"?
כאשר כתבת שאודזי יצאו עם סדרה זולה יותר המתאימה לקהל אחר חשבתי על סכום הדומה לעלות HD598 או הסנהייזר מומנטום (תמימות מצידי?)
מעניין איך הן בהשוואה לסנהייזר HD650 הוותיקות שאולי קשות יותר להנעה אך עולות 1000 שקל פחות במחירי ארצינו.
האוזניות מאד מסקרנות. האם אפשר לשמוע אותן טרם רכישה?
מחיר האוזניות הוא בהחלט לא לכל אחד. מי שמוכן ויכול להוציא 3300 על זוג אזניות יוכל להוציא גם את הסכום המעט גבוה יותר ולרכוש את ה LCD2. כשמוציאים סכומים כאלה, בשביל 1000 שקלים נוספים לא תעדיפו את "הדבר האמיתי"?
כאשר כתבת שאודזי יצאו עם סדרה זולה יותר המתאימה לקהל אחר חשבתי על סכום הדומה לעלות HD598 או הסנהייזר מומנטום (תמימות מצידי?)
מעניין איך הן בהשוואה לסנהייזר HD650 הוותיקות שאולי קשות יותר להנעה אך עולות 1000 שקל פחות במחירי ארצינו.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
בעייתי מכיון שלא יצא לי לשמוע אותן.התוכל להשוות לדגם אחר של אותו יבואן, ונראה לי שממש ראש בראש, הלוא הוא הHE-400i?...
כן, אצל היבואן.האוזניות מאד מסקרנות. האם אפשר לשמוע אותן טרם רכישה?...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
גם ה-HE-400i עולות כ-1,000 ש"ח פחות מה-EL-8...
סקירה מעולה!
יש לי את ה-EL8 הסגורות כבר כמה חודשים.
איכות בניה מעולה, בידוד רעשים מעולה, סאונד מדהים, אני בא מאוזניות פתוחות והן בכלל לא מרגישות כמו אוזניות סגורות אחרות, במה גדולה, תגובת תדרים מהירה (אופייני לאוזניות פלנריות) וצלילים מדוייקים.
המתחרה הכי גדולה היא PM3 של OPPO, יש הבדל משמעותי במחיר שמתבטא בבאסים יותר כיפיים (לדעתי), איכות בניה יותר טובה, דרייברים מאוזנים עם כבל נפרד לכל אוזן, בידוד יותר טוב ויותר נוחות לזמן ארוך.
אני לא טוב בלנסח ולבקר סאונד אבל שורה תחתונה, אני מאוד מרוצה.
יש לי את ה-EL8 הסגורות כבר כמה חודשים.
איכות בניה מעולה, בידוד רעשים מעולה, סאונד מדהים, אני בא מאוזניות פתוחות והן בכלל לא מרגישות כמו אוזניות סגורות אחרות, במה גדולה, תגובת תדרים מהירה (אופייני לאוזניות פלנריות) וצלילים מדוייקים.
המתחרה הכי גדולה היא PM3 של OPPO, יש הבדל משמעותי במחיר שמתבטא בבאסים יותר כיפיים (לדעתי), איכות בניה יותר טובה, דרייברים מאוזנים עם כבל נפרד לכל אוזן, בידוד יותר טוב ויותר נוחות לזמן ארוך.
אני לא טוב בלנסח ולבקר סאונד אבל שורה תחתונה, אני מאוד מרוצה.
אלי שמעתי אותן אצל היבואן.
השוויתי ביניהן לבין הHE560 והLCD2.
א. הבס השתלט על כל הסאונד וזלג לכל מקום בערך. יש אנשים שאוהבים את זה יותר, אני ממש לא מתחבר לסוג כזה של אוזניות.
ב. בגבוהים ובבינוניים הרגשתי שהאוזניות 'נחנקות', פשוט לא הגיעו לרמה שאני אוהב.
בוטום ליין, זה לא הטעם שלי.
השוויתי ביניהן לבין הHE560 והLCD2.
א. הבס השתלט על כל הסאונד וזלג לכל מקום בערך. יש אנשים שאוהבים את זה יותר, אני ממש לא מתחבר לסוג כזה של אוזניות.
ב. בגבוהים ובבינוניים הרגשתי שהאוזניות 'נחנקות', פשוט לא הגיעו לרמה שאני אוהב.
בוטום ליין, זה לא הטעם שלי.