התלבטות בנוגע לקניית LCD\פלאזמה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
inglor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, נכון לעכשיו יש לי 2 טלוויזיות (שתיהן CRT) של 25 ו21 אינצ', לא משהו מרשים בכלל.

עכשיו שאר הציוד שלי דיי חזק סך הכל, יש לי מערכת קולנוע ביתית דיי טובה, אוזניות טובות כשאני צריך לשמוע בשקט, וכו.

אני מרגיש שאני רוצה לשפר את חווית הצפיה שלי בטלוויזיה, במחשב יש לי מסך 19" ומסך 17" ואני פשוט מרגיש שאני יותר נהנה לראות חומר במחשב מאשר בטלוויזיה וזה מעצבן כי הגודל קטן.

הבעיה היא שכל התוכן שאני רואה על המחשב הוא 720 או 1080p והתוכן בטלוויזיה הוא אפילו לא 480p.

עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות עכשיו טלוויזית LCD או פלאזמה שגם תהיה גדולה ויפה (התמונה לא העיצוב של המכשיר), גם התמונה באיכות שHOT מספקת תהיה סבירה?

אני רוצה להיות FUTURE PROOF ככה שאני לא רוצה משהו שלא תומך ב720P (וגם חשוב שידע להציג 1080P אבל לא קריטי שזה יהיה מושלם),

המרחק צפיה הוא 5 מטר בערך
הזווית צפיה היא בערך 100 מעלות
הגודל צריך להיות מ29 עד 37, לא יותר לא פחות אלא אם כן זה הפרש משמעותי באיכות

התקציב אני רוצה משהו סביר, אני יכול להוציא עד איזה 10000-12000 שקל אבל אני מעדיף ממש משהו בסביבות ה6000-7000.

לא אכפת לי לחכות שנה אם אתם מאמינים שתהיה מהפכה בתחום בשנה הזאת.

inglor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מישהו?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78926
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

למה עד 37"?

פסלת אם כך את כל הפלאזמות...

נשאר רק LCD.

האם תראה טוב? קשה להחליט, ממליץ שתראה איך נראה הכבלים בעיניך ע"ג מסך LCD ואז תוכל רק לשפוט.

שידורי SDTV ב-LCD יכולים להיראות טוב אם איכות המקור טובה (מראש תפסול את ערוץ 1, 2, שידורי ספורט ועוד מני דברים שמוקלטים ומצולמים מראש באיכות גרועה)

maors3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

מה ההציע של פנסוניק ב37" יש hd ?

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

הי inglor,

כמה דברים בקשר למה שרשמת:

1. מרחק צפיה של 5 מטר, וטלויזיה עד 37 אינץ' - לא מסתדר, לדעתי. אני צופה ב-32 אינץ' ממרחק של 3 מטר, וזה מאד גבולי. לדעתי אתה צריך ללכת על 42 אינץ'.

2. זוית צפיה של 100 מעלות - עקרונית, ל-LCD יש זוית מוצהרת בדרך כלל של 170 מעלות, אפילו יותר, אבל במציאות יש ירידה שהולכת ונהיית דרסטית באיכות התמונה, ככל שזזים לצדדים. התמונה הטובה ביותר נמצאת באמצע.

3. איכות צפיה בהוט - איכות השידור שלהם היא מזעזעת. אין מילה יותר עדינה לתאר את זה. ערוצי הסרטים שלהם עוד סבירים, אבל ערוצי הספורט וערוצים כמו BIP או AXN נראים כמו שידורים של האולימפיאדה בברלין (טוב, אולי אני קצת מגזים...). LCD מראה את כל הפגמים בשידור באכזריות רבה. הכל יצוף והכל יצוץ. כלום לא יתחבא.

ההמלצה שלי - למרות שאני מעדיף LCD, במקרה שלך הייתי הולך על פלאזמה 42 אינץ'.

בהצלחה (Y)
Silence speaks louder than words

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”