הזמנה מNEWEGG
אפשר סקירה על הדרכים להזמין מNEWEGG עם ויזה ישראלית (עם פייפל הבנתי שאי אפשר)? איזה שירות משלוחים עדיף ומה גודל העלויות?
המליצו לי על
shipito
BUY2USA
אני רגיל לקנות מאמזון ואיביי, ואני תמיד כולל את המעמ והמשלוח לפני שאניב ודק אם המחיר משתלם/כדאי.
לא מצאתי אף דרך נוחה באחד מאתרי המשלוחים לקבל מחיר סופי, רק מחשבון מעפן (אני מחפש משהו בסגנון של המחיר בעגלה של אמזון)
אגב מה יקרה במקרה של אחריות עם החנות הזו? היא אנטישמית?
המליצו לי על
shipito
BUY2USA
אני רגיל לקנות מאמזון ואיביי, ואני תמיד כולל את המעמ והמשלוח לפני שאניב ודק אם המחיר משתלם/כדאי.
לא מצאתי אף דרך נוחה באחד מאתרי המשלוחים לקבל מחיר סופי, רק מחשבון מעפן (אני מחפש משהו בסגנון של המחיר בעגלה של אמזון)
אגב מה יקרה במקרה של אחריות עם החנות הזו? היא אנטישמית?
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

בעיה בהזמנה דרך buy2usa ש-newegg לוקחת מס מקומי של 7%. newegg לוקחת מס רק ב-4 מדינות: California, Indiana, New Jersey, Tennessee ומחסני buy2usa נמצאים ב-New Jersey.
אפשר להזמין עם פייפל ישראלי לכתובת אמריקאית.
לגבי החזרות newegg בעייתית ובגדול אל תצפה לשירות של אמזון. אם היא לא סופרת את האמריקאים, מה כבר יש לצפות למישהו בחו"ל.. כלומר התקווה היחידה שלך זה אחריות יצרן.
את "המחיר בעגלה של אמזון" אתה לא תקבל מסיבה פשוטה - לא יודעים מה גודל האריזה החיצונית שתגיע למחסן. במידה והיא תהיה גדולה יש שירות אריזה מחדש שעולה 5$ ב-buy2usa. עלות משוערת תקבל במחשבון, רק שים לב שהמידות/משקל באמזון לא תמיד נכונות, לכן העלות משוערת בלבד. מנסיון סכום המשלוח יוצא די קרוב למחשבון.
אם אתה רוצה להוזיל עלויות משלוח תבחר שילוח ימי, מנסיון שלי אין בעיה עם מוצרי חשמל.
אפשר להזמין עם פייפל ישראלי לכתובת אמריקאית.
לגבי החזרות newegg בעייתית ובגדול אל תצפה לשירות של אמזון. אם היא לא סופרת את האמריקאים, מה כבר יש לצפות למישהו בחו"ל.. כלומר התקווה היחידה שלך זה אחריות יצרן.
את "המחיר בעגלה של אמזון" אתה לא תקבל מסיבה פשוטה - לא יודעים מה גודל האריזה החיצונית שתגיע למחסן. במידה והיא תהיה גדולה יש שירות אריזה מחדש שעולה 5$ ב-buy2usa. עלות משוערת תקבל במחשבון, רק שים לב שהמידות/משקל באמזון לא תמיד נכונות, לכן העלות משוערת בלבד. מנסיון סכום המשלוח יוצא די קרוב למחשבון.
אם אתה רוצה להוזיל עלויות משלוח תבחר שילוח ימי, מנסיון שלי אין בעיה עם מוצרי חשמל.
- BeatsAudio
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
יש להם מחשבון, הם זולים בהרבה יותר מBUY2, יש להם קטעים מעצבנים [חסמו לי את החשבון עד שלא שלחתי להם הוכחות שאני בעל הכרטיס], כמעט שלחתי להם תעודת לידה.. לא ויתרו על שום טופס, אבל באופן כללי הם זולים יותר מBUY2.
יש לך כל מיני אפשרויות במהלך הרכישה משם, בחירת סוגי משלוח ואפשרויות עטיפה שונות, גם אפשר לצלם את תכולת המשלוח כדי לוודא שהוא שלם כשהוא יצא מהם, יש לך גם טופס הצהרה למכס שאתה ממלא בעצמך ומחליט מה לרשום בו, אם תבחר בשילוח רגיל, הסיכוי להיתפס הוא כמו סיכוי להיתפס מסין או כל אתר 'זול' אחר.וזה יתרון גדול לעומת BUY2
יש לך כל מיני אפשרויות במהלך הרכישה משם, בחירת סוגי משלוח ואפשרויות עטיפה שונות, גם אפשר לצלם את תכולת המשלוח כדי לוודא שהוא שלם כשהוא יצא מהם, יש לך גם טופס הצהרה למכס שאתה ממלא בעצמך ומחליט מה לרשום בו, אם תבחר בשילוח רגיל, הסיכוי להיתפס הוא כמו סיכוי להיתפס מסין או כל אתר 'זול' אחר.וזה יתרון גדול לעומת BUY2
אפשר עם פייפל ע"י שימוש בכתובת אמריקאית שונה מהכתובת הישראלית של המזמין בשלב ההזמנה עצמה (אופציה שפייפאל הוסיפו במיוחד לישראלים).iSolt כתב:עם פייפל הבנתי שאי אפשר...
היו בפורום מקרים שלא הצליח, אין לי מושג למה
אבל אני הזמנתי פעם אחת מ מNEWEGG עם פייפאל בשיטה הזו והצליח.
·אני ניסיתי עם הכ"א אשראי שלי וכתובת בילינג שמתי את הכתובת האמריקאית שהוספתי ממזמן לכרטיס - ההזמנה בוטלהgilg7 כתב:אפשר עם פייפל ע"י שימוש בכתובת אמריקאית שונה מהכתובת הישראלית של המזמין בשלב ההזמנה עצמה (אופציה שפייפאל הוסיפו במיוחד לישראלים).......
היו בפורום מקרים שלא הצליח, אין לי מושג למה
אבל אני הזמנתי פעם אחת מ מNEWEGG עם פייפאל בשיטה הזו והצליח.
גיל...
לעומת זאת, יש לי פיפאל אמריקאי.. עם אותו כרטיס. וזה עבד מעולה.