חיבור מגבר פאוור לאונקיו 636
שלום,
אני רוצה לחבר מגבר פאוור 5 ערוצים לרסיבר אונקיו 636 כך שהרסיבר ישמש כפרוססור בלבד ואילו ההגברת כל החמישת רמקולים תעשה דרך המגבר כח. החיבור יעשה דרך כבל rca לזון 2.
השאלה שלי, האם זה אפשרי?
מדפדוף קצר במנואל של המוצר אני חושב שמצאתי תשובה שלילית לשאלתי. אבל אני מעלה גם פה ע״מ לעשות וידוא הריגה או לחילופין מישהו ניסה לעשות זאת וכן הצליח או פשוט שלא הבנתי נכון את המנואל
מצ״ב המנואל:
אני רוצה לחבר מגבר פאוור 5 ערוצים לרסיבר אונקיו 636 כך שהרסיבר ישמש כפרוססור בלבד ואילו ההגברת כל החמישת רמקולים תעשה דרך המגבר כח. החיבור יעשה דרך כבל rca לזון 2.
השאלה שלי, האם זה אפשרי?
מדפדוף קצר במנואל של המוצר אני חושב שמצאתי תשובה שלילית לשאלתי. אבל אני מעלה גם פה ע״מ לעשות וידוא הריגה או לחילופין מישהו ניסה לעשות זאת וכן הצליח או פשוט שלא הבנתי נכון את המנואל
מצ״ב המנואל:
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
לא. אין לו PREOUT'S לכל הערוצים.
@BUGY
·
כרגע אני עם מורל אוקטוס מקדימה ומורל אוקטב סיגנטר כסנטר (נצילות 88 לסנטר) ובעתיד הייתי רוצה להכניס מקדימה מוראל אוקטב ואת האוקטוס להעביר אחורה.
בכל מקרה, המורל דורשים הגברה יותר בריאה מאשר ל636 יש להציע.
כרגע הפתרון היחידי שעולה לי לראש זה לקנות רסיבר מעט ישן יותר כניסות פרה למגבר כח.
מה דעתך?
·
כרגע אני עם מורל אוקטוס מקדימה ומורל אוקטב סיגנטר כסנטר (נצילות 88 לסנטר) ובעתיד הייתי רוצה להכניס מקדימה מוראל אוקטב ואת האוקטוס להעביר אחורה.
בכל מקרה, המורל דורשים הגברה יותר בריאה מאשר ל636 יש להציע.
כרגע הפתרון היחידי שעולה לי לראש זה לקנות רסיבר מעט ישן יותר כניסות פרה למגבר כח.
מה דעתך?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אם אתה רוצה דוגמה לקומבינה אז חפש בגוגל (או בוע החיפוש המועדף עליך) "hdmi to 5.1 analog".
כלומר, זה יכול להחליף את הרסיבר שלך. ניתן גם לחבר את זה ליציאה של הרסיבר אבל זה לא יגרום לו לשמש כפרובססור אלא רק כצינור כי למיטב ידיעתי, אין עיבוד בין הכניסה ליציאה של ה-HDMI אלא רק אם אתה מתחבר לטרמינלים או ל-PRE שאין לך.
כלומר, זה יכול להחליף את הרסיבר שלך. ניתן גם לחבר את זה ליציאה של הרסיבר אבל זה לא יגרום לו לשמש כפרובססור אלא רק כצינור כי למיטב ידיעתי, אין עיבוד בין הכניסה ליציאה של ה-HDMI אלא רק אם אתה מתחבר לטרמינלים או ל-PRE שאין לך.
·Alon_Solo כתב:אם אתה רוצה דוגמה לקומבינה אז חפש בגוגל (או בוע החיפוש המועדף עליך) "hdmi to 5.1 analog".
כלומר, זה יכול להחליף את הרסיבר שלך. ניתן גם לחבר את זה ליציאה של הרסיבר אבל זה לא יגרום לו לשמש כפרובססור אלא רק כצינור כי למיטב ידיעתי, אין עיבוד בין הכניסה ליציאה של ה-HDMI אלא רק אם אתה מתחבר לטרמינלים או ל-PRE שאין לך....
אלון ראיתי את המוצר ואפילו חיפשתי סרטונים ביו טיוב. אבל אני עדיין לא מבין איך הוא אמור לעבוד. ראיתי שיש כניסות פרה ל5 רמקולים וכניסה ויציאה לhdmi. מה הלאה?
האם המכשיר הזה הוא עבור מקור אחד או שיכול לשמש עבור כלל המקורות שמתחברים לרסיבר?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

המוצר הזה יודע "לשלוף" את הסאונד מתוך האות של ה-HDMI ולתת לך 5 ערוצי PRE אנלוגיים + 1 לסאב.
המוצר גם משמש כ-Decoder וכ-DAC כך שיש לשים לב עם אילו קידודים הוא יודע לעבוד (לדעתי כולם עם AC3, DD, DTS) ושהאונקיו לא ישמש כפרוססור / DAC אלא הקופסא הזאת
המוצר גם משמש כ-Decoder וכ-DAC כך שיש לשים לב עם אילו קידודים הוא יודע לעבוד (לדעתי כולם עם AC3, DD, DTS) ושהאונקיו לא ישמש כפרוססור / DAC אלא הקופסא הזאת
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

שמע, אני לא מומחה אבל למיטב הבנתי פרוססור זה כמו DAC רק עבור אות רב-ערוצי. כל עוד מדובר ביציאת HDMI זהו אות שטרם עבר המרה (ואופטימיזציה) לאנלוגי ולכן הקופסא בעצם תעבוד כמפענחת האות ללא שהרסיבר יוכל לשמש כפרוססור