תודה רבה.
במפצל שכזה, איך הוא יודע בעצם לאיזה מכשיר לשלוח את האות?
·
...
יש עינית אחת חיצונית ראשית שמחוברת למרכזיה קטנה, העינית הזו צריכה להיות גלוייה והיא מקבלת את האות מהשלט שלך
בנוסף , יש מספר עיניות שאותן מצד אחד אתה מחבר למרכזיה ומצד שני אתה ממקם אותן על המכשירים הנשלטים עצמם.
כל אות שהעינית החיצונית מקבלת היא מתרגמת אותו ומעבירה את הפקודה לעינית שנמצאת על המכשיר המתאים בתוך המזנון.
וזה בטח לא הכי זול, סתם הראשון שמצאתי.
מוצר כזה לא צריך שירות, וגם אם יש בעיה, אפשר לקנות 4 במחיר של אחד בארץ.
...
אמנם אני לא בעל העסק או משהו דומה.
את המחירים אני יכול להבין.
בעל עסק משלם אגרות ועוד שאתה לא משלם.
יכול להגיד לך מניסיון שלפעמים הריצה הלוך ושוב עם מוצר שלא עובד עם סין מזמן היה הולך לפח.
יש לי משהו דומה בארון ומרוצה עד הגג. מבחינתי החזיר את ההשקעה לא חיכיתי שבועיים או חודש וכל ההתקנה נעשתה במכה אחת של כל המערכת הבידור שלי.
אם לא מפריע לך לך על סין.
התייחסתי לשאלתו של פותח השרשור והצעתי לו כא בארץ במלאי את הפתרון.
·
זה לא שאני לא קודם מחפש לקנות ממוכרים מארה"ב/אירופה - אך מרכישות רבות באיביי(ממוכרים סינים) ועוד איזה 100 מאתרים שונים בסין, אי אפשר שלא לומר שפשוט לא משתלם לקנות דברים כאלה בארץ.
אמרו לי פעם בדיוק על המוצר הזה - דבר פשוט שאין שום סיבה לשלם עבורו יותר מ-20$.
***אגב, אצלי הסט שוכב במגירה כבר כמה חודשים...אין לי כח להתקין את זה (למרות שאולי השד לא כזה נורא).
אגב,
@iziko אמר "בעל עסק משלם אגרות ועוד שאתה לא משלם".
האם לבעל העסק ברחבי העולם שמוכר לי את הסט אין עלויות ואגרות שונות?
אני קניתי שני סטים כאלו. כל אחד בפחות מ-20 דולרים. שניהם עובדים היטב.
הנה קישור לאחרון שקניתי: http://www.aliexpress.com/item/Infrared ... 48256.html
(בהזמנה ביקשתי ספק כח שמתאים לאירופה, אז הם הוסיפו לחבילה מתאם).
הראשון שקניתי כבר לא מופיע, אבל הוא היה למעשה זהה לחלוטין, חוץ מהעינית הקולטת, שהיתה טיפה שונה, והספק כח, שהיה עם תקע ישראלי.
הקופסה הגדולה אצלי שוכבת בארון. העינית הראשית מגיעה עם חוט לא כ"כ ארוך, ככה שאם אתה רוצה להניח אותה בראש מסך הטלוויזיה (אצלי בסלון פשוט שמתי אותה על רמקול הסנטר שיושב מתחת לטלוויזיה) כדאי להשיג חוט מאריך (3.5 מ"מ כמו של אוזניות - זה עובד).