MegaEPG 0.9.9
יצאה גירסה חדשה של MegaEPG 0.9.9. הגירסה אמורה לטפל ב"חורים" בלוח השידורים של HOT. אשמח לשמוע האם hot_he סקריפט עובד בסדר. יש עוד כמה שינוים בגירסה ורשימת ערוצים מעודכנת. להוריד כאן: http://pvr.co.il
תמיכה ב-VISTA שוב נדחתה, אצטרך ללוות ממישהו את כרטיס הטלויזיה נוסף. אני שמח שה-HTPC שלי נמצא בשימוש קבוע, אבל זה מפריע לפיתוח במחשב עם ה-VISTA כי EPG לא פעיל בלי כרטיס.
תמיכה ב-VISTA שוב נדחתה, אצטרך ללוות ממישהו את כרטיס הטלויזיה נוסף. אני שמח שה-HTPC שלי נמצא בשימוש קבוע, אבל זה מפריע לפיתוח במחשב עם ה-VISTA כי EPG לא פעיל בלי כרטיס.
היי digest
קודם כל - שוב תודה תודה תודה
עד עכשיו עבדתי סבבה עם גרסא 0.98 בלי הסקריפט של HOT
שדרגתי היום, ועם הסקיריפט של הוט, וזה נראה כאילו זה פשוט לא מוריד
זה נשאר על ההודעה
"Script hot_he is processing day 2007-01-09 channel isr2"
הסקריפט של TV2DAY עובד תקין.
זה רק אצלי?
קודם כל - שוב תודה תודה תודה
עד עכשיו עבדתי סבבה עם גרסא 0.98 בלי הסקריפט של HOT
שדרגתי היום, ועם הסקיריפט של הוט, וזה נראה כאילו זה פשוט לא מוריד
זה נשאר על ההודעה
זה רק אצלי?
דיגסט היקר למאוד, תודה!
איך זה שאי אפשר עדיין להתעדכן במייל או ברסס
שאלה בפי:
ביומן השינויים כתוב -
+ Allow specifying channel numbers instead of channel ids in the grab parameters.
לא הבנתי. את מה זה משנה ואיפה אפשר לשנות?
איך זה שאי אפשר עדיין להתעדכן במייל או ברסס
שאלה בפי:
ביומן השינויים כתוב -
+ Allow specifying channel numbers instead of channel ids in the grab parameters.
לא הבנתי. את מה זה משנה ואיפה אפשר לשנות?
זה נשמע כאילו בעית קשר זמנית עם האתר של HOT. באותו רגע השרת שלהם היה איטי מאוד. תנסה שוב, זה אמור להסתדר. ניסיתי עכשיו וזה עבד לי.yoavf כתב:
זה נשאר על ההודעה
זה רק אצלי?...
כאשר ל-megaepg יהיו מאות משתמשים, עידכון אוטומטי יהיה אקטואליkouliben1 כתב:
איך זה שאי אפשר עדיין להתעדכן במייל או ברסס![]()
שאלה בפי:
ביומן השינויים כתוב -
לא הבנתי. את מה זה משנה ואיפה אפשר לשנות?...
השינוי של מספרי ערוצים מאפשר הגדרה של מספר ערוץ במקום שם קצר שלו, זה שימושי רק כאשר אתה מגדיר את הקובץ הקונפיגורציה ידנית. מגירסה 0.9.9 אין צורך לזכור בשמות הערוצים. אתה יכול להשתמש במספר הערוץ, לדוגמא 022 במקום isr2. אם אתה משתמש בEPGCONFIG או כבר יודע שמות קצרים של ערוצים, לא צריך לשנות כלום.
זה לא רשמי!yoavf כתב:דווקא RSS יש
http://pvr.co.il/index.php/feed/...
אוף... הסקריפט של הוט עדיין לא עובד אצלי
נשאר תקוע על הבקשה הראשונה כבר מעל רבע שעה, והאתר של הוט דווקא מהיר לי מאוד עכשיו (איך לא, בשתיים לפנות בוקר).
אז כנראה זו בעיה אחרת.
חשבתי שאולי זה בגלל ערוץ 2, אז שיניתי שהערוץ הראשון ברשימה יהיה ערוץ אחר (החיים הטובים) אבל גם זה לא שינה כלום...
נשאר תקוע על הבקשה הראשונה כבר מעל רבע שעה, והאתר של הוט דווקא מהיר לי מאוד עכשיו (איך לא, בשתיים לפנות בוקר).
אז כנראה זו בעיה אחרת.
חשבתי שאולי זה בגלל ערוץ 2, אז שיניתי שהערוץ הראשון ברשימה יהיה ערוץ אחר (החיים הטובים) אבל גם זה לא שינה כלום...
digest כתב:זה נשמע כאילו בעית קשר זמנית עם האתר של HOT. באותו רגע השרת שלהם היה איטי מאוד. תנסה שוב, זה אמור להסתדר. ניסיתי עכשיו וזה עבד לי.yoavf כתב:
זה נשאר על ההודעה
זה רק אצלי?......
yoavf,
מוזר ביותר!! אני מניח שהתקנת את 0.9.9 בלי איכשהו לערבב בין הגירסות... האם תוכל לעשות דברים הבאים?:
תמחק הכול בתיקיות cache ו-logs.
תריץ את-megaepg עם פרמטר debug-- (פעמים -)
אם זה תקוע שוב במשך כמה דקות, עצור את-megaepg ע'י כמה לחיצות על ctrl-C
שלח לי את megaepg.ini שלך וה .log שנוצר ל pvr at pvr co il
מוזר ביותר!! אני מניח שהתקנת את 0.9.9 בלי איכשהו לערבב בין הגירסות... האם תוכל לעשות דברים הבאים?:
תמחק הכול בתיקיות cache ו-logs.
תריץ את-megaepg עם פרמטר debug-- (פעמים -)
אם זה תקוע שוב במשך כמה דקות, עצור את-megaepg ע'י כמה לחיצות על ctrl-C
שלח לי את megaepg.ini שלך וה .log שנוצר ל pvr at pvr co il
זה מה שאני מקבל כשאמי מנסה להריץ עם DEBUG
קוד: בחירת הכל
C:\WINDOWS\ehome\MegaEPG>megaepg --debug
Fatal Error: Can not read the configuration file
CRITICAL:root:Can not read the configuration file
<<Exit>>
ofird,
אשמח "לתפוס" את המצב הלא תקין. אצלי זה לא קורה, אצל yoavf היתה בעיה עם עידכון מלא של 0.9.9. האם תוכל להריץ את-megaepg עם פרמטר debug-- ולשלוח לי את ה-log כאשר ה-HOT סקריפט "תקוע"?
zovirax,
באיזה תוכנה אתה משתמש, MCE?
אשמח "לתפוס" את המצב הלא תקין. אצלי זה לא קורה, אצל yoavf היתה בעיה עם עידכון מלא של 0.9.9. האם תוכל להריץ את-megaepg עם פרמטר debug-- ולשלוח לי את ה-log כאשר ה-HOT סקריפט "תקוע"?
zovirax,
באיזה תוכנה אתה משתמש, MCE?