בקשה לחוות דעת על סמסונג 46F6320
-
uriel228
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
אם מישהו קנה\מכיר, אשמח לביקורת קצרה ובפרט בקשר ל3D.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
אתה קונה יד שניה?
זה מסך שהופסק יצור לפני כשנתיים.
זה מסך שהופסק יצור לפני כשנתיים.
-
uriel228
-
- חבר שרק התחיל

·לא, ראיתי אותו בzap ב3000.טלHD כתב:אתה קונה יד שניה?
זה מסך שהופסק יצור לפני כשנתיים....
הנה:
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=E- ... rd=46f6320
- טלHD
-
- גורו

זאפ... נו באמת.
או שאין דבר כזה ושכחו להוריד את הפרסום או שאלו שאריות מתצוגות ו/או שנרקבו במחסן.
חפש משהו אחר יותר איכותי ועדכני.
כמו 48h6400
http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=879841
או שאין דבר כזה ושכחו להוריד את הפרסום או שאלו שאריות מתצוגות ו/או שנרקבו במחסן.
חפש משהו אחר יותר איכותי ועדכני.
כמו 48h6400
http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=879841
-
uriel228
-
- חבר שרק התחיל

בקשר לזאפ, לא ידעתי. אבל טוב לדעת.
המסך יהיה במרחק של 1.5-2.5 מטר מהראש שלי. 48 אינצ', יכול להיות שיהיה גדול מדי , מה אתה חושב? זו טלוויזיה ראשונה שלי, אז אי אפשר להגיד שאני מבין גדול בתחום.
יש לך המלצה על משהו בסגנון של שתי הנ"ל (3D אקטיבי של סמסונג, Full HD), אבל בגודל 42-46?
תודה לך.
המסך יהיה במרחק של 1.5-2.5 מטר מהראש שלי. 48 אינצ', יכול להיות שיהיה גדול מדי , מה אתה חושב? זו טלוויזיה ראשונה שלי, אז אי אפשר להגיד שאני מבין גדול בתחום.
יש לך המלצה על משהו בסגנון של שתי הנ"ל (3D אקטיבי של סמסונג, Full HD), אבל בגודל 42-46?
תודה לך.
- טלHD
-
- גורו

יש מסכים טובים מאוד בגודל 42-46 אבל לא בתקציב הזה.
לדוגמא 42W828.
לדוגמא 42W828.
-
uriel228
-
- חבר שרק התחיל

לא איזה, יקר מדי.
אני אלך לחנות ואראה אם 48 למרחק שלי זה טוב. אם כן, אני אקנה את ה48 שהבאת בהתחלה.
תודה בינתיים.
אני אלך לחנות ואראה אם 48 למרחק שלי זה טוב. אם כן, אני אקנה את ה48 שהבאת בהתחלה.
תודה בינתיים.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
אני לא רואה בעיה בלקנות דגם 2013 אם זאת יחידה חדשה, והמחיר טוב.
50" ל-2.5 מטר זה בסדר, אפילו קצת קטן. ל-1.5 מטר זה יכול להיות גדול לחלק מהאנשים, ובעיות שינוי בתמונה בגלל זוויות צפיה יהיו מורגשות יותר. אבל גם במרחק כזה זה יכול להיות בסדר.
50" ל-2.5 מטר זה בסדר, אפילו קצת קטן. ל-1.5 מטר זה יכול להיות גדול לחלק מהאנשים, ובעיות שינוי בתמונה בגלל זוויות צפיה יהיו מורגשות יותר. אבל גם במרחק כזה זה יכול להיות בסדר.
-
uriel228
-
- חבר שרק התחיל

jtk , טוב לשמוע את חוות דעתך לגבי יחס הגודל\מרחק.
לא עשו פה במקרה איזה סקר, שבו כל משתתף אומר את גודל המסך שלו, מרחק העיניים מהמסך והאם הוא שבע רצון מהנ"ל ואם לא, מה היה משנה (מגדיל\מקטין את המסך או משנה את המרחק).
אם עשו סקר כזה או משהו דומה לו, אנא תנו קישורים.
אם לא עשו, האם יש מניעה שאפתח אחד כזה?
אני יודע שאין תחליף למראה עיניים ואעשה זאת. אבל מצד שני, 20 דקות מול מסך בחנות (חנות שבה התנאים מכוונים לגרום לי לקנות את המוצר שהחנות הכי רוצה למכור ולא את המוצר שיתאים בול בשבילי), זה לא ממש מספיק כדי לקבוע איזה גודל אני צריך.
ניסיון של חכמת ההמונים לעומת זאת (סקר), יוסיף הרבה מידע ויעזור לי לקבל החלטה נבונה.
לא עשו פה במקרה איזה סקר, שבו כל משתתף אומר את גודל המסך שלו, מרחק העיניים מהמסך והאם הוא שבע רצון מהנ"ל ואם לא, מה היה משנה (מגדיל\מקטין את המסך או משנה את המרחק).
אם עשו סקר כזה או משהו דומה לו, אנא תנו קישורים.
אם לא עשו, האם יש מניעה שאפתח אחד כזה?
אני יודע שאין תחליף למראה עיניים ואעשה זאת. אבל מצד שני, 20 דקות מול מסך בחנות (חנות שבה התנאים מכוונים לגרום לי לקנות את המוצר שהחנות הכי רוצה למכור ולא את המוצר שיתאים בול בשבילי), זה לא ממש מספיק כדי לקבוע איזה גודל אני צריך.
ניסיון של חכמת ההמונים לעומת זאת (סקר), יוסיף הרבה מידע ויעזור לי לקבל החלטה נבונה.
- טלHD
-
- גורו

בעיקרון בתוכן hd תוכל גם לצפות ממטר וחצי במסך 46-48 וזה יהיה בסדר.
מסך גדול מידי זה רק אם אתה צריך להזיז את הראש ממקום הצפייה שלך על מנת לראות מקצה לקצה.
מסך גדול מידי זה רק אם אתה צריך להזיז את הראש ממקום הצפייה שלך על מנת לראות מקצה לקצה.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
לא יודע אם היה באופן מסודר, אבל אפשר לעבור על דיונים קרובים לנושא:
https://www.google.com/search?q=site:ho ... &tbs=qdr:y
בהנחה שמחיר הוא מגבלה, לדעתי הבעיות הקשורות לגודל הן: מקום פיזי, רווח נראה בין הפיקסלים, בעיות איכות תמונה בגלל זוויות צפיה (ככל שהמסך גדול יותר יש יותר זווית לצידי המסך, גם כשיושבים באמצע).
אם מחיר הוא לא שיקול אז אולי יש סיכוי להתקל בבעיית ה-"לא נוח לצפיה בגלל גודל". נראה לי שזה הדבר שאנשים בד"כ חושבים שיהיה בעיה, אבל לדעתי הוא לא כי לרוב האנשים אין מספיק תקציב כדי להגיע לזה.
https://www.google.com/search?q=site:ho ... &tbs=qdr:y
בהנחה שמחיר הוא מגבלה, לדעתי הבעיות הקשורות לגודל הן: מקום פיזי, רווח נראה בין הפיקסלים, בעיות איכות תמונה בגלל זוויות צפיה (ככל שהמסך גדול יותר יש יותר זווית לצידי המסך, גם כשיושבים באמצע).
אם מחיר הוא לא שיקול אז אולי יש סיכוי להתקל בבעיית ה-"לא נוח לצפיה בגלל גודל". נראה לי שזה הדבר שאנשים בד"כ חושבים שיהיה בעיה, אבל לדעתי הוא לא כי לרוב האנשים אין מספיק תקציב כדי להגיע לזה.
-
uriel228
-
- חבר שרק התחיל

- המחיר הוא שיקול ענק: עד 4500 ש"ח.
- אני עכשיו די נעול על 50 אינצ',אבל כדי לקבל החלטה סופית בקשר לגודל המסך, אני חייב קודם ללכת לראות בעיניים, חשוב: מכירים מקום טוב בירושלים שאפשר להתרשם ולקנות בו טלוויזיות?
- מה אתם אומרים על הדגם הזה: UE50H6400 ? (עשיתי עליו כבר חיפוש, אבל אם יש מה להוסיף, אשמח לשמוע).
- טלHD
-
- גורו

מסך מצויין למחירו. בדיוק מה שהמלצתי לך ב2" יותר.
תעשה חיפוש בפורום. יש עליו המון שרשורים.
תעשה חיפוש בפורום. יש עליו המון שרשורים.
-
uriel228
-
- חבר שרק התחיל

תודה לכם שעזרתם לי להתמקד.