צריך עזרה בנוגע לדגם של מערכת קולנוע...
שלום לכולם.
אני מתעניין ברכישת מערכת קולנוע ביתית וראיתי את הדגם KEF KHT-3005 וקראתי עליו גם באתר. המערכת תחובר לפלזמה PHD של פנסוניק ולנגן OPPO 871. שום דבר עדיין לא נרכש ולכן אני מבקש את עזרתכם. חוץ מזה,אני זקוק להמלצה לרסיבר טוב לקולנוע ביתי,מחיר לא בשמיים אך עם ביצועים טובים. אני די חדש בתחום ולכן לא צריך משהו מפלצתי.
תודה רבה לעוזרים.
אני מתעניין ברכישת מערכת קולנוע ביתית וראיתי את הדגם KEF KHT-3005 וקראתי עליו גם באתר. המערכת תחובר לפלזמה PHD של פנסוניק ולנגן OPPO 871. שום דבר עדיין לא נרכש ולכן אני מבקש את עזרתכם. חוץ מזה,אני זקוק להמלצה לרסיבר טוב לקולנוע ביתי,מחיר לא בשמיים אך עם ביצועים טובים. אני די חדש בתחום ולכן לא צריך משהו מפלצתי.
תודה רבה לעוזרים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
KEF חברה מכובדת ולה עבר מפואר בתחום הרמקולים. בטוח שהסט עומד בסטנדרטים שלהם והוא נשמע היטב ולא רק נראה מדהים. רק מה, לכל הסטים האלו יש בעיה משותפת שהיא קושי להתמודד עם חדרים גדולים והסתמכות יתר על הסאב כדי למלא את החסר בתחום המיד. המגבלות האלו מציבות את הסטים הקטנים בעיקר כמתאימים לחדרים לא גדולים במיוחד או למקומות שבהם ממש לא רוצים לשתול רמקולים גדולים באמצע החדר.
לדעתי, שווה לך ללכת לחנות שיש להם את הסט ולבדוק במו אוזניך. תביא איתך מוזיקה או סרטים שאתה מכיר ואוהב ותנסה. אם טוב, תקנה ותהנה מהרכישה.
לדעתי, שווה לך ללכת לחנות שיש להם את הסט ולבדוק במו אוזניך. תביא איתך מוזיקה או סרטים שאתה מכיר ואוהב ותנסה. אם טוב, תקנה ותהנה מהרכישה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.