מחפש המלצה על רשת זולה למשקפי מולטי-פוקל
שלום,
אשתי צריכה לעבור ממשקפיים רגילות (לראיה מרחוק) למולטי-פוקל.
עד היום היא תמיד קנתה באופטיקנה כי הם בקניון חולון ליד הבית וגם לא היו לה טענות כלפיהם.
אבל משקפיי מולטי-פוקל יותר יקרות ואופטיקנה נחשבים ליקרנים אז אני מחפש רשת זולה יותר מצד אחד ומצד שני כמובן שתימכור משקפיים איכותיים.
אשמח לקבל המלצות
אשתי צריכה לעבור ממשקפיים רגילות (לראיה מרחוק) למולטי-פוקל.
עד היום היא תמיד קנתה באופטיקנה כי הם בקניון חולון ליד הבית וגם לא היו לה טענות כלפיהם.
אבל משקפיי מולטי-פוקל יותר יקרות ואופטיקנה נחשבים ליקרנים אז אני מחפש רשת זולה יותר מצד אחד ומצד שני כמובן שתימכור משקפיים איכותיים.
אשמח לקבל המלצות
hipoo, אם זה היה בשבילי אין ספק שהייתי רוכש מהם....
אבל אשתי לא מוכנה לקנות משקפיים אונליין. לכן אני חייב לקנות באחת הרשתות בישראל, רצוי עם סניף בחולון.
אני רואה פרסומות של אופטיקה-הלפרין ושל סופר-פארם ששניהם נחשבים לזולים יותר מאופטיקאנה.
השאלה אם הם פחות טובים והייתי שמח לקבל חוות דעת ממישהו שהתנסה אצלם.
בפרט כשמדובר במולטי-פוקל שמצריך עבודה מדוייקת יותר ועדשות איכותיות.
Re: ה- 2 פני שלי
חשבתי שבכל סניף של רשת מוכרת יש אופטומטריסט מוסמך שמבצע את הבדיקות.קרוקס44 כתב:אם אתה מחפש לה מקום לביצוע מולטיפוקל תדאג שיבדוק אותה אופטומטריסט מוסמך...
טוב, אני אזכור לשאול את זה כשאבחר רשת.קרוקס44 כתב:לפחות ע"פ נסיון שלי עם אחת הרשתות אותי ניסה לבדוק תלמיד שנה שלישית או רביעית שלבש חלוק לבן אבל לא היה יכול להציג תעודה
מאז אני אצל אופטומטריסטית פרטית וגם מוסמכת...
·
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
דווקא בגלל שזה מולטיפוקל, לא הייתי הולך על אחת הרשתות הגדולות, אלא על אופטומטריסט ותיק שייתן לכם שירות אישי (מה שלרוב לא מקבלים ברשתות).
אני יכול להמליץ בחולון על האופטומטריסט בחנקין, ממש ליד הפינה של סוקולוב (נדמה לי שנקרא אופטיקלאסה).
אמנם לא עשיתי אצלו מולטיפוקל אבל המשפחה של אשתי מחולון והוא "אופטומטריסט הבית" כבר הרבה שנים (לי יש שני זוגות שעשיתי אצלו, מאוד מוצלחים והשירות היה מקצועי ונעים).
לא יודע להגיד לגבי המחיר.
אני יכול להמליץ בחולון על האופטומטריסט בחנקין, ממש ליד הפינה של סוקולוב (נדמה לי שנקרא אופטיקלאסה).
אמנם לא עשיתי אצלו מולטיפוקל אבל המשפחה של אשתי מחולון והוא "אופטומטריסט הבית" כבר הרבה שנים (לי יש שני זוגות שעשיתי אצלו, מאוד מוצלחים והשירות היה מקצועי ונעים).
לא יודע להגיד לגבי המחיר.
תודה, אני אציץ שם בקרוב.uriler כתב:דווקא בגלל שזה מולטיפוקל, לא הייתי הולך על אחת הרשתות הגדולות, אלא על אופטומטריסט ותיק שייתן לכם שירות אישי (מה שלרוב לא מקבלים ברשתות).
לא יודע להגיד לגבי המחיר....
לפני שאתה או אשתך פוסלים את Zenni אני מציע לך לראות מה המחיר של משקפיים משם.
אני מבטיח לך שזה יצא משהוא כמו שליש מחיר, כולל משלוח.
לדעתי זה שווה את הסיכון. מקסימום אם אתם לא מרוצים אפשר להחזיר את המשקפיים (ולקבל 50% מהכסף חזרה) או שאלה יהפכו להיות המשקפיים ספייר של אשתך.
גם אני עם משקפיים משם - לא מולטיפוקל אבל מספר גבוה (7) פלוס צילינדר.
את המרשם עשיתי בחינם בפקולטה לאופטומריה באוניברסיטת בר-אילן: בדיקה כפולה ע"י סטודנט + אחד הדוקטורים שמוודא שהתוצאות מדויקות. צריך לקבוע תור מראש.
בנוסף, יש שם חנות בקמפוס שהיא יחסית זולה.
לדעתי זה שווה את הסיכון. מקסימום אם אתם לא מרוצים אפשר להחזיר את המשקפיים (ולקבל 50% מהכסף חזרה) או שאלה יהפכו להיות המשקפיים ספייר של אשתך.
את המרשם עשיתי בחינם בפקולטה לאופטומריה באוניברסיטת בר-אילן: בדיקה כפולה ע"י סטודנט + אחד הדוקטורים שמוודא שהתוצאות מדויקות. צריך לקבוע תור מראש.
בנוסף, יש שם חנות בקמפוס שהיא יחסית זולה.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שלגון,שלגון כתב:לפני שאתה או אשתך פוסלים את Zenni אני מציע לך לראות מה המחיר של משקפיים משם.
בנוסף, יש שם חנות בקמפוס שהיא יחסית זולה....
כמו שכתבתי, אני עצמי הייתי ללא ספק בוחר בדרך הזו. אשתי לא מסכימה ואין סיכוי לשכנע אותה.
היא פשוט מאמינה שמשקפיים לא קונים באינטרנט ואני לא מתכוון להוכיח לה את ההיפך (כי אז גם היא תפריך כמה שטויות שאני מאמין בהן
לגבי הבדיקה חינם: מצאת פיתרון יפה אבל אני לא מזדמן למקום הזה. היא יכולה לקבל מרשם אצל רופא עיניים בחינם אבל יש כאלה שטוענים שאופטומטריסט יודע להתאים מספר יותר טוב מרופא עיניים כי זו ההתמחות שלו.
אופטיקלאסה בחור ממש נחמד. עשיתי אצלו משקפיים לפני כמה שנים והייתי מאוד מרוצה.uriler כתב:דווקא בגלל שזה מולטיפוקל, לא הייתי הולך על אחת הרשתות הגדולות, אלא על אופטומטריסט ותיק שייתן לכם שירות אישי (מה שלרוב לא מקבלים ברשתות).
לא יודע להגיד לגבי המחיר....
גם אופטיקנה בחולון ממש בסדר. ממליץ לדבר עם ליאור בעל החנות
אני קניתי מהם מולטיפוקל. גרוע ביותר!...
1. יש רק 3 איזורים מובחנים, ללא כל הפטנטים המודרנים של החלקה הדרגתית ועוד... חשוב מאוד, כי שדה הראיה רחב וההסתגלות נוחה וכך השימוש!
2. שדה הראיה בכל אחד מחלקי המולטיפוקל, לקריאה, מחשב, ורחוק צר מאוד! במקטע של הקריאה למשל אפילו שליש דף לא נכנס
זול אבל לא שווה הרבה!
·