Minix windows

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
נוקי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376

שליחה

שלום חברים,

המחשב שלי עשה את שלו (6 שנים זה דיי מכובד ללפטופ הכי זול שהיה בחנות, לא??)

אין לי צורך בלפטופ חדש ואני מעדיף דסקטופ. חשבתי לקנות את הMinix שמריץ windows ( זה :))

אני צריך אותו בעיקר לאינטרנט, אופיס ואלי מדיי פעם קודי (זה לא מחשב שמיועד למדיה אבל מדי פעם אולי אני כן אראה עליו משהו).

יש למישהו נסיון איתו? הוא שווה את המחיר?

אולי יש למישהו המלצה על מחשב אחר (משהו שהתנסתם בו לא סתם מםרט יפה שמצאתם באינטרנט)

תודה!
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

מה התקציב?

נוקי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@toxin
·אני מעוניין לסגור את שולחן העבודה שלי (מחשב , מסך, רמקולים, עבר ומקלדת והארד דיסק בגודל סביר) בעד 2000 ש"ח (ות'כלס כמה שפחות)

אין לי שום דרישה מיוחדת מהמחשב לא משחקים ולא תוכנות כבדות רק אינטרנט ואופיס.

אני מחפש לשלם את המינימום בתמורה לעבודה סבירה ושהמחשב יחזיק כמה שנים (כמו שאמרתי את הנוכחי קניתי לפני 6 שנים...)
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

http://ksp.co.il/?uin=22403
הרבה יותר אמין מה MINIX.

נוקי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@toxin
כן, מכיר את נוק וגם לי הוא נראה יותר אמין אבל הוא יקר ב100 שקל וזה בלי מערכת הפעלה בלי זיכרון ובלי הארד-דיסק (גם המיניקס בלי הארד-דיסק אבל לפחות יש שם אישזהו סוג של נפח איכסון)

אז מתחילים מ700 ש"ח עוד 1000 ש"ח על מסך עוד (מינימום) 200 על זיכרון ועוד 100 על מקלדת ועכבר והגעתי למקסימום תקציב שלי ועדיין אין לי מערכת הפעלה ואין לי הארד דיסק :/
BSD

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אתה יכול לקחת את ההארד דיסק מהלפטופ שלך ולהתקין בנוק. יחסוך לך קצת.
לדעתי ה MINIX פשוט לא בנוי להיות מחשב מרכזי לשימוש יומיומי. מקסימום כשימוש בתור HTPC זול.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”